Radenska Adriatic je Splošni bolnišnici Murska Sobota podarilo denar za nakup aparature za ultrazvočno diagnostiko.

V Splošni bolnišnici Murska Sobota so se razveselili novega aparata za ultrazvočno diagnostiko, ki so ga kupili ob precejšnji pomoči podjetja Radenska Adriatic iz Boračeve, ki je poskrbelo za donacijo v višini 30 tisoč evrov.

Vrhunski ultrazvočni diagnostični aparat za področje ginekologije in porodništva je zaradi manjše dimenzije in teže povsem mobilen in primeren za premikanje med ambulantami in za uporabo v operacijskem bloku.

Za aparat, ki je vreden 48.500 evrov, je 30 tisočakov, kot že omenjeno, primaknila Radenska, ostalo je dodala bolnišnica. 

"Za nas pomeni aparat veliko pridobitev, saj bo pripomogel k hitri diagnostiki ginekoloških in porodniških stanj," so ob tem povedali v SBMS.

Zahvala zaposlenim, ki živijo z lokalnim okoljem

Po besedah Egle Wehle, direktorice marketinga v Radenski Adriatic, je donacija del mozaika trajnosti, ki ga v Radenski sestavljajo skupaj z zaposlenimi.

"V Radenski smo hvaležni za priložnost, da lahko prispevamo k boljšemu jutri za vse nas in za prihodnje generacije. K temu smo se zavezali kot podjetje in kot posamezniki, saj smo polovico podarjenega zneska prispevali zaposleni, in sicer s prostovoljnimi prispevki. Zato gre velika zahvala tudi vsem zaposlenim, ki resnično živijo z lokalnim okoljem," je povedala direktorica marketinga. 

Kot so še povedali v SBMS je Radenska Adriatic s tem prispevkom pripomogla, da je bolnišnica korak bližje ciljem in vrednotam, ki jih s svojim delom razvijajo na področju zdravstva.

S spleta

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Joj. (nepreverjen)

na sobotainfo so pa dali reklamo od pivovarne laško. Te bi dali gor reklamo od radenske, če darujejo tolko pejnaz. nesramnost.

Nikaloo (nepreverjen)

ZDRAVSTVO V SLOVENIJI JE TOTALNO RAZOCARANJE. PAU SPECIALISTOV ZARADI KORONE NE DELA. TELKO DAVKOPLACEVALSKEGA DENARJA IN DONACIJ ZA ENO VELKO SRANJE.

Veckratno fina… (nepreverjen)

Nezakonite in nedovoljene donacije mimo FURS-a so nezakonito financiranje in pranje denarja drzavnih institucij.

Moderno (nepreverjen)

Briga se za sebe.

In reply to by Veckratno fina… (nepreverjen)

Nedopustno izs… (nepreverjen)

podkupovanje in poseganje v stroko !!

In reply to by Moderno (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

To slovensko zdravstvo je še najbole podobno norišnici. Včeraj smo napravili 1607 testov za to famozno korono, od kere niti 90 letniki nemajo nikšnih simptomov. En test košta 100 eur. Tak smo v enon dnevu pognali 160.700 Eur. Se pravi tri takšne aparate v enon dnevi. Tu pa zbirajo nekše donacije pa zganjajo celi cirkus.

Abo (nepreverjen)

tu se pa lejko zbejrajo kaj drugo pa nesmi biti dente slike gor kelko joh je tan na kupi bilau to pa nedenete gor
Tak samo tej doktori tej betek skuper nosijo !!

Starejše novice