Nepredvidljivo vreme je organizatorjem in udeležencem festivala prekrižalo načrte in načrtovani športni dan na kopališču se je zato preselil v telovadnico Osnovne šole 3 v Murski Soboti. Tam poteka KPŠ-jev dan na festivalu, kjer prostovoljci in člani KPŠ-

Teden je hitro minil, na festivalu se je odvilo ogromno stvari in aktivnosti. Vsakodnevne delavnice, popoldanske debate, večerni kulturno – glasbeni program, so popeljale skozi teden vse prostovoljce in otroke, ki so se udeležili festivala.

Letos je nagajalo tudi vreme, kljub temu pa smo lahko doživeli predstavitev Capoeire, predstavili so se prekmurski Pandolaši, sprostili smo se lahko na gongih in ob jogi, si ogledali predstavo za otroke, gledališča Ku-kuc, na kultivatorju poslušali glasbo, prigriznili domače dobrote in si ogledali filme AGRFT in seveda se udeležili koncerta skupin Unicum in Pising in the wind.

Današnji dan mineva  skozi razne športne dejavnosti pod vodstvom KPŠ-jevih animatorjev.

Popoldan bodo prostovoljci zaključili z obiskom Soboškega poletja in jutri, v soboto »na dnevu prostovoljstva« zaključili festival.

Več utrinkov v fotogaleriji.

Starejše novice