Parkirišče ob slaščičarni Ben Samy bo že kmalu deležno preureditve.

Prihodnji teden se bodo pričela dela za ureditev gramoziranega parkirišča med Cankarjevo in Slomškovo ulico, ob objektu Mensana.

»Z začetkom del na parkirišču v središču mesta med Cankarjevo in Slomškovo ulico v Murski Soboti se uresničuje dolgoletna želja prebivalcev Murske Sobote po ureditvi tega neuglednega dela našega mesta. Parkirišče se predvideva v asfaltni izvedbi, z ureditvijo 32 parkirnih mest za avtomobile, 2 parkirnih mest za invalide ter 8 parkirnih za motorna kolesa,« pojasnjujejo v Mestni občini Murska Sobota.

Ob tem dodajajo, da bo parkiranje plačljivo s parkomatom, sama parkirnina pa bo predvidoma enake višine kot na vseh ostalih javnih plačljivih parkiriščih v mestu (modra cona).

Vrednost investicije je po besedah pristojnih 62.926,65 evrov, financirana je iz proračuna Mestne občine Murska Sobota, podjetje CEROP pa bo sofinanciralo izvedbo v dogovorjeni višini 30.000 evrov.

Izbrani izvajalec del, ki naj bi bila zaključena do konca novembra 2018, je podjetje Komunala d.o.o. Murska Sobota.

Kako natančno so si zamislili nove parkirne površine, smo sicer pisali že pred časom, več tako lahko preberete v povezani novici:

(Vir: Rating, atelje za projektiranje in inženiring)

S spleta

Komentarji (12)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
dimek (nepreverjen)

Škoda ka so nej vsaki mesec volitve, bi se mogoče celau kaj čednoga napravilo, nej pa ena betonska ploščad pa skakalnica v vsej 4 lejtaj šerifovanja

Palinka (nepreverjen)

Razmin lidi, ka zganjajo propagando za volitve. Ne razmin pa lidi, ka jo zganjajo na tak butaste način, ka je na 100km očitno, ka ne drži, kar pravijo ... lidje so nej nore, vidijo, ka se v meste dela pa dogaja, bole se potrujdi!

In reply to by dimek (nepreverjen)

stanet62

še malo pa de jevšek pred vrati

realist1a (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Tej župan je napravo v štirij lejtaj več, kak ovi vsi vküper v dvajstij lejtaj. BRAVO...

Abortnik (nepreverjen)

Za tej peneze te zlati asfalt vlekli ?

povprečniupokojenec (nepreverjen)

Takšni članki so kontraproduktivni. Vsak z vsaj povprečnin IQ, povprečno razgledanostjo in kritičnim razmišljanjem ve, da ne gre za nič drugega kot propagandno pisarjenje za ka je Sobotainfo seveda lepo plačan... Prodane duše oz. kot jim danes pravijo: piškotarji.

Gre se samo za ustvarjanje pozitivne klime. Kao dela se, gradi se, Sobota se spreminja itd itd. Tipično predvolilno nalaganje... Dejstvo je ka ne glede na to što je župan, gradilo in spreminjalo bi se vedno. Ampak na sredini mandata se o tem ne piše. Piše se pred volitvami. Če pa še poleg toga dobijo 65.000 evrov javnega denarja nakazano, pa še telko bole.

Vrti se samo okrog denarja, in ne okrog politične pripadnosti... Če jih Jevšek iz občinskoga denarja fajn "krmi", potem Sobotainfo nima razloga, da bi pisala kaj proti. Predstavljajte si ka bi Sobotainfo pisala o vseh mahinacijah in korupciji v mestnem svetu. O vsem maslu, ki ga ma Jevšek na glavi. O vsem sranju, s katerim je Jevšek bil v tem mandatu povezan... A mislite, da bi jih Jevšek še naprej "krmo"?

1+1=2. Razmišljam, da glasu Jevšku ne bi dal, ker nas ima njegovo trobilo za bedake.

Minister (nepreverjen)

Menipa pa je včeraj v bunkeri na vujo prišlo, ka de župan na betauni še eno luteransko cerkev napravo!

Baler (nepreverjen)

Zadnji projekt od vodje komunale.
100%

Zelenec (nepreverjen)

Neverjetno, kakšne lumparije!
Pri [email protected] ponaredili še 1 podpis, še 1 soglasje: tokrat za Ivono Prosen, članico @StrankaSMC @VisitMaribor. Šokirana ob javni objavi kandidatk in kandidatov za člane občinskega sveta MOM:
na Čuševi listi je zagledala svoje ime ... ?! Twitter.pozarreport
Tudi v 3. volilni enoti MS zeleni Slovenije domnevno ponaredili podpise. Zakaj sobotainfo ne piše nič o tem? Podana je bila tudi kazenska ovadba. Lista bi morala pasti. Kako je reagirala občinska volilna komisija?

desus karl (nepreverjen)

kak lejko nikak kandidera vm.s. če je iz bogojine

jušek (nepreverjen)

To so malenkosti, iz katerih se pred volitvami dela velika reklama za kandidata. Tudi brošura, ki smo jo dobili je županova samoreklama, ki jo je financirala občina(mi). Ali ni bil pred časom za nekaj podobnega obsojen župan Lenarta? Štihec je svoj plakat sam plačal.

Lpl (nepreverjen)

Potem pa modra cona, parkomat in evri padajo. Super.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice