FOTO: Facebook stran sport.s
Priljubljena restavracija Sport.S, ki jo najdete poleg teniškega igrišča v Murski Soboti se je odločila, da priskoči na pomoč tistim, ki jo v teh časih nujno potrebujejo.

Pred dnevi smo namreč na njihovem facebook profilu zasledili objavo, v kateri pozivajo tiste, ki morda ne delajo, ali ne prejemajo plačila za delo in jim zmanjkuje hrane in življenjskih potrebščin, da se obrnejo na njih.

"Prosim ne dovolite, da greste vi ali vaši otroci v posteljo s praznim želodcem. Naj vas ne bo strah ali sram poslati zasebno sporočilo. Naredila bom vse, kar lahko, da vam pomagam. Lahko samo odložim paket hrane pred vrati in odidem," je zapisano na facebook profilu restavracije sport.s.

Poskrbijo za topel obrok

Kot nam je povedala Stefana Davidovska, je objavo zasledila na Facebooku pri prijateljici in jo kopirala tudi na svoj profil. Vsakodnevno namreč lahko slišimo zgodbe ljudi, ki jim je koronavirus bolj ali manj zagodel.

"Tudi sami smo v težki situaciji, smo pa še vseeno v takšni situaciji, da lahko pomagamo tistim, ki so resničo potrebni pomoči. Naša pomoč ni velika, bomo pa vsaj enkrat na dan nekomu priskrbeli topel obrok, ki ga nujno potrebuje," pravi. 

Hrano dostavijo ali jo osebno prevzamete

Hrano lahko tisti, ki jo potrebujejo naročijo preko njihove telefonske številke 070512809, oni pa hrano dostavijo na dom, oziroma se lahko dogovorijo tudi za osebni prevzem, seveda ob upoštevanju vseh ukrepov in navodil.

Nekaj odziva je že bilo, oglasili pa so se celo ljudje onkraj Prekmurja, klice namreč dobivajo tudi iz prestolnice.

"Glede na to, da so nas začeli klicati tudi ljudje iz Ljubljane, smo se obrnili na enega izmed dobaviteljev, ki bo družini sam dostavil najnujnejše stvari za kuhinjo".

Vsaka takšna poteza ima v teh težkih časih zagotovo še večji pomen.

S spleta

Komentarji (3)

Starejše novice