Ljubitelji fitnesa in vadbe na prostem bodo že v pomladnih mesecih prihodnjega leta prišli na svoj račun. V Murski Soboti namreč nastaja prvi športni poligon na prostem.

Darilo Olimpijskega komiteja

Ob Mojstrski ulici nastaja zunanji športni poligon, ki ga je Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez v sodelovanju s Slovensko industrijo jekla podaril Mestni občini Murska Sobota. 

Murska Sobota bo tako postala tretje mesto, za Jesenicami in Ljubljano, ki bo prejela v uporabo športna orodja. 

Občina prispevala dobrih devet tisočakov

Športni poligon z orodji je soboški občini podaril Olimpijski komite, zemljišče in gradbena dela pa je zagotovila občina. Kot so pojasnili na občini, so za podlago na kateri so postavljena orodja namenili dobrih devet tisoč evrov.

Zunanji športni poligon bo namenjen vsem občankam in občanom in bo nudil možnost ter spodbudo za zdravo športno in aktivno preživljanje prostega časa. 

V uporabo bo predan spomladi, ko bo položena tudi varovalna podlaga iz sintetične gume. Tudi v prihodnje pa si bo občina prizadevali in nadaljevali s postavitvami športnih poligonov na drugih lokacijah, ter tako spodbujali zdrav način življenja občank in občanov.

Komentarji (15)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
đoking (ni preverjeno)

Super, komaj čakan ka de gotovo. Mo fajn z okna vö gledo dekline kak se raztegavlejo na tej štangaj. De mi leže pri srci, pa malo mio adrenalin zdigne. Pametno Jevšek pa Đurov. Bravo glij paše med bloke.

đoking2 (ni preverjeno)

Boš gledo stare mamce ja ;) de pa tao stalau do prve Murine tekme, te se gringosi pa vligejo p pridejo telovadit se hjehehe :D

olosh (ni preverjeno)

jap, to zna biti velka tarča pijanih vandalov :) Drugače pa super. Čakamo pa še na izvidniško mnenje dežurnoga. Te mo komaj znali, če de stvar delala izgubo oz. ali se je ta investicija splačala...

helavi (ni preverjeno)

Na trim stezi so bile postavljene tudi lepe naprave, ampak so bile nekaterim v napoto in jih je bilo potrebno demolirati, isto kak s koši za smeti. To bi bilo potrebno postaviti na stadionu pri prvi osnovni šoli.

konferenca (ni preverjeno)

Čakam na odziv predstavnika gringosov, ka oni ne pigejo xD

Gost (ni preverjeno)

naj probajo vandali,jih imam že na nišanu z mojim video nadzorom skozi okno,vsak sumljiv na tem poligonu pa bo potem takoj na Yutubu,da ga bodo potem vsi vidli...

Gost (ni preverjeno)

Ja, Gost, tij lepou davli na youtube tej videe... Samo ne boj te presenečeni, če de tešto toužo...

prekmurje zbudi se (ni preverjeno)

Tou je pa rejsan super stvar,o keri sem večkrat pijso na sobotainfo kda se je šlo za problematiko mladih.
Tou je fajn ka do mladi s telovadbo na prostem lejko porablali odvečno energijo , namesto ka bi trli klopi po mestu, lomili prometne znake ali se na druge načine znašali nad okolico.
Fajn de tudi ,ka do mladi leko več zunaj, ka do se več družili , pa ka do to stičišča trej različnih generacij.
Mislim ka bi Sobota mogla meti vsaj 3 ali 4 take telovadne kotičke za začetek.
Vsaka vas v Prekmurju pa vsaj en tak športni poligon.

helavi (ni preverjeno)

Tisti ki bo snemal, naj si tudi pripravi denarnico za kazen za neupravičeno snemanje in predvajanje. Toliko za opozorilo. Najboljše bi bilo, da se kar poleg orodij nastavi kamera za snemanje z obvestilom da se snema pa te naj kdo proba malo trejti. Samo se bojim, da bo potem tudi kamera izginila.

Gost (ni preverjeno)

Što je dal meni pa helavon minus, si naj malo preštej zakon. Nekoga v javnosti lejko slikaš/snemaš,vendar posnetka nesmiš brez njegovoga dovoljenja dati v javnost. Lejko ga pa posnemaš pa posnetek daš cuj pri policiji kak dokaz. Videoposnetki, šteri so snemani v javnosti in za štere nešče nevej, so pred sodiščon zadostni dokaz. Posnetki zvoka brez dovoljenja nekoga nejso dokaz pred sodiščon...

kasinouri (ni preverjeno)

Ajde ne bluzi, ka pa vse tiste kamere po smučiščaj ge lejko v živo vse gledaš pa vse ostale takše kamere ka v živo predvajajo? Vej pa, če bi tou resno tak bilo bi Rogla pa ostala smučišča tou že zdavnaj vgasnila zaradi bankrota. Ka pa gda v poročilaj kažejo posnetke z ulic?

Če je tou resno tak te včasik jutri dan odpouvid pa samo odin pa čakan ge de što snemo ka mo se lejko nenamerno nastavlo pa na debelo kasejro.

qwd (ni preverjeno)

Ka do se ležje vesili??

kranščak (ni preverjeno)

Prle smo hvalili Lendavo, zaj pa vse pohvale sobočancon. Lendava stagnejra.

Pit (ni preverjeno)

Bakovci se raztegavlejo ze eno leto na ton poligoni...vsaka cast za taksne poligone...

vrabec (ni preverjeno)

Saj vse super in fajn in pohvalno, ampak neka mi pa nejde v račun: to ste umestili med bloke, turističen center (keri se že lekar zapro) pa vo k fazaneriji? Ge je tu logika?

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Starejše novice