Na petkov incident v mariborski trgovini so se za Mariborinfo odzvali tako pri Tušu kot soproga odslovljenega bolnika. Z možem sta še vedno v hudem šoku zaradi dejanja prodajalke.

Petek v mariborski trgovini Tuš na Gregorčičevi ulici ni bil običajen petek. Zaznamovalo ga je dejanje prodajalke, ki je iz trgovine odslovila rakavega bolnika, z razlogom, da »vsi ljudje ne prenašajo dobro pogleda na bolnega človeka.« Incident je po današnjem razkritju razburil Mariborčane, nanj pa so se za Mariborinfo odzvali tudi pri Tušu.

Tuš dogodek vidi kot drugo zgodbo

»Žal nam je za opisano izkušnjo našega kupca. V naših trgovinah so vedno dobrodošli vsi kupci, ne glede na njihov status oziroma stanje, do vseh ravnamo enako,« so zapisali in nam zagotovili, da so preverili, kaj se je dogajalo v njihovi trgovini.

»Ekipa naših zaposlenih je dogodek opisala povsem drugače,« trdijo v Tušu in tako vsaj deloma dogodek zanikajo. So pa izrazili obžalovanje, da je kupec obisk v njihovi trgovini doživel kot zanj neprijetno izkušnjo.

Soproga in mož v šoku zaradi »sprevrženega« dejanja

Za Mariborinfo pa se je odzvala tudi soproga bolnika, s katerim sta v petek tako kot mnogokrat že doslej opravljala nakup v zanju najbližji trgovini. Zanikanja dogodka slovenskega trgovca ne sprejema in razkriva, da so bile podrobnosti dogodka »še hujše« od predstavljenega v zapisu na družbenem omrežju Facebook.

Poudarila je, da je prepričana, da njen mož ni z ničemer motil drugih obiskovalcev, saj v tistem času v trgovini niti ni bilo veliko drugih strank. Prodajalka je po njenih besedah z ihto prihitela in njenega moža s hudimi besedami odslovila s trgovine. »Nismo občutljivi, saj smo že marsikaj doživeli. A zaradi petkovega dogodka smo še vsi v šoku. Šlo je res za sprevrženo reakcijo prodajalke, ki se ne bi smela zgoditi nikomur,« poudarja soproga bolnika, ki se ne želita izpostavljati javnosti.

Ne želita, da prodajalka izgubi službo

»Najbolj me je prizadelo, da je po vsem tem, ko sem moža pospremila iz trgovine in se vrnila nazaj, čeprav tega verjetno ne bi smela narediti, prodajalka večkrat odslovila z besedami 'lep dan še naprej',« za Mariborinfo še razkriva Mariborčanka. Ta poudarja, da z možem nikakor ne želita, da bi prodajalka izgubila službo, prav tako trgovca ne bosta odškodninsko preganjala. 

»Žalosti nas le, da se take stvari sploh lahko zgodijo. Ne bi se smele nikomur in kam lahko gre naša družba, če se lahko take stvari dogajajo,« je še povedala o zanju z možem močno travmatični izkušnji v mariborski trgovini.

Komentarji (5)

TUŠ MS (ni preverjeno)

Še vsakič, ko sem opravila nakup v TUŠ-u MS nekaj ni štimalo... in potem se trgovke grdo gledajo med samo, so neprijazne, se obnašajo, kot da bi se njim dogajala krivica, ker nimajo porihtanih cen na policah !
Vse to je po mojem mnenju posledica plačne politike TUŠ-a - zaradi pomanjkanja trgovcev zaposlijo vse, kar je na trgu in te zgodbe se bodo v prihodnosti še dogajale !

per (ni preverjeno)

V pojasnilo vsem, ki se identificirate kot kupci in zagovorniki edinega velikega slovenskega trgovca TUŠ prvo treba vedeti zgodovino kako je lastnik Mirko Tuš prišel do prve privatne prodajalne kot zasebnik in ker se mu je omogočilo v času tranzicije se je lepo širil? Zdaj 30 let pozneje pa glede odnosa do strank je katastrofa v MS v obeh, ko so zaposlovali odmetnike iz Živil in bivšega Potrošnika se je situacija le slabšala. Za konec pa samo še glede akcije 30 let Tuša ali je to res varstvo potrošnika ,da omogočiš nagrade samo premožnim( gostincem ,obrtnikom in bogatim) za nakup nad 20 eur kaj pa tisti ki hodijo po kruh in mleko ves mesec tistim pa figo v žepu? Kako vas ni sram za tako početje in dajanje prednosti kupcem, kaj vas dnevni nakupi nič ne zanimajo a pri vas ne velja tista dinar na dinar?

Orthodox (ni preverjeno)
STRPNEŽ (ni preverjeno)

Tudi jaz nimam ni lepega napisat od TUŠA dostikrat sem doživel neprijetnosti nobenega opravicila ....pa me več nikoli ne nebojo videli...

tušek1234 (ni preverjeno)

Zakoj pa ste te nej objavili še drugo plat zgodbe? Pravijo ka je njihova ekipa dogodek opisala povsem drugače. Mejne resno zanima še njihov opis. Ka pa, če je nej vse tak kak ta ženska trdi?

Starejše novice