V športnem parku Lipa je minulo soboto potekal 3. gasilski nogometni turnir za prehodni Lipov list, v organizaciji Prostovoljnega gasilskega društva Lipa.

Turnirja se je kljub prestavitvi za en teden udeležilo kar šest ekip, ki so skozi celoten dan pričarale lepote nogometa in veščin druženja kljub tekmovalni naravi turnirja. Letošnji 3. gasilski nogometni turnir, pa je privabil tudi veliko število gledalcev, ki so si turnir z zanimanjem ogledali.

Največ zanimanja na turnirju, je požela ekipa Prostovoljnega gasilskega društva Dolnja Bistrica, ki so joi sestavljale njihove članice. Poleg že omenjene ekipe, so se turnirja udeležili tudi člani prijateljskega prostovoljnega gasilskega društva Podova, mladi ekipi Panterjev in Cicibanov, domača ekipa Nogometnega kluba Lipa in tudi ekipa organizatorja, torej ekipa Prostovoljnega gasilskega društva Lipa.

V prijateljskem in borbenem duhu, si je prvo mesto in s tem prehodni Lipov list priigrala ekipa Nogometnega kluba Lipa, drugo mesto so osvojili prijatelji iz Podove, tretje pa je na koncu pripadlo mladi ekipi Cicibani.

 

FOTO: PGD Lipa

Starejše novice