Foto: Agencija IDEA
Na televiziji IDEA so gostili župana Občine Puconci, Uroša Kamenška, ki je predstavil program ob 26. prazniku Občine Puconci.

Vsako leto se praznik Občine Puconci odvija z namenom povezovanja lokalnih prebivalcev, ustanov in društev ter ponuja edinstveno priložnost za praznovanje in raziskovanje bogate kulturne dediščine občine. Letošnji program obljublja številne dogodke in dejavnosti za vse generacije.

Praznovanje bo potekalo od petka, 6. oktobra do nedelje, 15. oktobra 2023.

Bogat program praznovanja vključuje:

  • Petek, 6. oktober 2023 ob 19. uri: Revija cerkvenih pevskih zborov občine Puconci v cerkvi Sv. Boštjana/Sebastjana v Pečarovcih.
  • Nedelja, 8. oktober 2023 ob 11. uri: Srečanje gasilcev veteranov Občine Puconci v Gasilskem domu Mačkovci.
  • Nedelja, 8. oktober 2023 ob 18. uri: Nastop zmagovalcev 17. Festivala skečev (Prefrigani zgrebaš) in nastop imitatorja Tilna Artača v Kulturni dvorani Puconci.
  • Četrtek, 12. oktober 2023 ob 19. uri: Projekcija igrano-dokumentarnega filma 'Bratje v vojni' v Spominskem domu Števana Küzmiča.
  • Petek, 13. oktober 2023: Slavnostna seja občinskega sveta in podelitev priznanj v Kulturni dvorani v Puconcih ob 14. uri in zaključna prireditev v Beznovcih ob 16.30 uri, ki vključuje otvoritev ulične razsvetljave in igrišča, krajšo kulturno slovesnost, pogostitev ter zabavo s skupino Blue Planet.
  • Nedelja, 15. oktober 2023 ob 12. uri: Osrednja prireditev ZKTD občine Puconci 'Z biciklinom z Ravenskega na Goričko' v Gasilskem domu v Moščancih.

Praznik Občine Puconci bo zagotovo nepozabno doživetje za vse, ki se ga bodo udeležili. Pridružite se jim in skupaj praznujmo z občino Puconci ter se povežimo v duhu skupnosti.

Starejše novice