Lokalna razvojna fundacija za Pomurje je letos že drugo leto prevzela koordinacijo projekta regionalnega stičišča nevladnih organizacij Pomurja in bodo z dobrodelno akcijo zbirali šolske potrebščine za otroke iz socialno šibkejših družin.

Lansko leto je akcija priskrbela šolske potrebščine za kar 150 otrok, letos pa je cilj še večji. Kot novost so namreč v letu 2018 uvedli tudi SMS donacije za uporabnike omrežij Telekom, A1 in T2. 

Za sodelovanje pošljete SMS s ključno besedo PRIBOR na 1919 in s tem donirate en evro. 

Lokacije za zbiranje po celem Pomurju

Glavna zbirna točka za zbiranje potrebščin se nahaja na naslovu: LRF za Pomurje, Martjanci 36, kam lahko pridete sami ali donacijo pošljete po pošti. 

Ostale točke po Pomurju so objavljene na njihovi spletni strani.

Omogočite zbirno mesto

Če hočete tudi sami biti del zgodbe in omogočiti lokacijo zbirnega mesta, se lahko prijavite na tem obrazcu in organizatorji vam bodo posredovali potrebno gradivo za označitev mesta. 

Donirajte finančna sredstva za nakup šolskih potrebščin

Finančna sredstva zbira Dobrodelno društvo Pomagajmo odprtih src, Bakovci, Vrtna ul. 15, 9000 Murska Sobota, TRR pri NLB: SI56 0201 5025 4139 042, sklic: podari zvezek. Društvo bo vsak nakup posebej dokumentiralo s fotografijami in računom v doniranem znesku. 

Bodite aktiven promotor

Vsaka promocija je zelo dobrodošla, zato vas  LRF poziva k všečkanju in deljenju Facebook strani, nominiranju prijateljev za sodelovanje v akciji, tako da sami sodelujete, objavite fotografijo in povabite prijatelje k sodelovanju.

Veseli bodo vsake objave, fotografije ali videa, ki jih lahko opremite s pripisom @podarizvezek. Posredujejo pa vam lahko tudi uradne logotipe, če hočete akcijo promovirati na svoji spletni strani ali družabnem omrežju. 

Organizirajte zbirno akcijo

Akcija traja do konca avgusta, a lahko kot posameznik, društvo ali podjetje  sami določite datum, ko boste na vašem mestu organizirali aktivno zbiranje potrebščin.

Vsem sodelujočim organizacijam v akciji se bodo ob zaključku tudi javno zahvalili in v znak zahvale predali simbolično darilo. 

Končni dogodek bodo organizirali v sodelovanju z regijskimi mediji in nevladnimi organizacijami.

Za vsa vprašanja in skupno sodelovanje so dosegljivi preko e-naslova: [email protected] ali na 051 368 750 (Matejka). 

FOTO: Facebook (Podarizvezek)

Starejše novice