Fotografija je simbolična
Na hitrem testiranju več mejnih primerov.

Danes se je začelo brezplačno hitro testiranje na okužbo s koronavirusom v zdravstvenih domovih širom države s ponedeljkom. Testiranja v soboškem zdarvstvenem domu so se udeležili tudi zaposleni na OŠ IV Murska Sobota, ki bi jutri morali začeti s poukom. Vendar bodo vrata šole še vsaj jutri ostala zaprta.

Ravnateljica Metka Rovšek Kuharič je namreč sporočila, da je po hitrem covid testiranju zaposlenih bilo ugotovljenih več mejnih primerov.

To pomeni, da morako počakati na rezultate PCR testov, ki trajajo približno 24 ur. Zato jutri, v torek, 5.1.2021, šole še ne bodo odprli.

Kot je še dodala ravnateljica, upa, da bo možno šolo odpreti v sredo. 

Hitro testiranje v soboškem zdravstvenem domu bo potekalo med 9. in 17. uro v modrem zabojniku pri zgradbi Dispanzerja medicine dela prometa in športa. Za testiranje potrebujete kartico zdravstvenega zavarovanja.

Komentarji (3)

krobikar1

Mejni primeri! Novi têrmin v boju z virusom! Naenkrat bomo nehali testirati, virus bo izginil, letala bodo (pre) letela,... Če ne prej poleti! Do takrat pa bodo pomrli tudi živi, če drugi ne podjetniki. Poleg teh vseh ukrepov je stanje vse slabše,.....

clovek ne jezi se

To je delanje norca z nas ljudi. Saki teden nas bole farbate. Te povejte odločno, do marca šole nega, pa bomo vsaj znali na kon smo, zdaj je pa vsega preveč.

black panter

Kustecka ne seri,deco v sole,amen

Starejše novice