16. junija se bomo družili na drugi Sočni vilici letošnje, že 8. sezone. Na Slovenski ulici bo dišalo med 11. in 20. uro.

Kdo bo kuhal tokrat?

Na drugi Sočni vilici te sezone bodo vaše brbončice razvajali naslednji ponudniki: 

Falafel okusi Orienta bo ponujal falafel, šavormo, šiškebab, skalop in krompirček z zelišči, sladkosnedi pa si bodo lahko privoščili baklavo s pistacijami. 
 
Šunkarna Kodila se bo predstavila s Classic in Angus burgerjem ter domačim krompirčkom.

Z okusnimi burgerji bo razvajala tudi Mitra. Ponujali bodo BBQ Spare Ribs, Cheese Burger, Mitra Burger, Pipi Extreme Burger, za vegane pa bodo poskrbeli z Veganskim burgerjem.

Novost letošnje sočne vilice so Corralejo bowls, riževe sklede, ki zadovoljijo vse okuse. Predstavili se bodo s petimi različnimi skledami za vse okuse.
 
Langoš ali po prekmursko langaš je tradicionalna specialiteta madžarske kuhinje, ki jo poznamo tudi v Prekmurju. Langoš Vinarium bo ponujal različne vrste langašov, osvežilne limonade in gin tonik. Letos pa prihaja z novim luštnim langašem.

Bake & Snack bo ponujal izdelke brez glutena: izbirali boste lahko med različnimi picami, pecivom in brezglutenskimi vaflji.

Za vse, ki imajo radi sladko bo na Sočni vilici poskrbel Loco Roll z unikatnimi sladolednimi rolicami za vse okuse.

Cukerpekarca Jerneja bo razvajala s svežimi torticami, cupcaki, kremnimi rezinami in drugimi sladkimi dobrotami, Mojster Vafelj pa s slastnimi vaflji, soft sladoledom in najboljšim bučnim sladoledom.

K jedači se seveda prileže tudi pijača. Za odlično žlahtno kapljico bo poskrbelo Vino Jamnik, za pestro izbiro piv pa 4 IPA – Skubeer Brewing. Na svoj račun bodo prišli tudi ljubitelji gina – prihaja Gin Pozvačin.

Za vsak okus nekaj, prav gotovo! Izgovorov, da v petek manjkate na Sočni vilici v središču mesta, torej ni.

Pestro glasbeno dogajanje

Za dobro voljo, sproščeno vzdušje in popestritev Sočne vilice bo poskrbela glasba v živo, prihaja skupina Blue Planet!

Starejše novice