Iz ponedeljka na torek smo zakorakali v novo leto, silvestrovanja pa so potekala po celotni Sloveniji. Vse bolj priljubljena pa so silvestrovanja v termah oziroma biotermah.

Tako kot vsako leto so tudi letos pripravili silvestrovanje v biotermah Mala Nedelja. Pri njih ste lahko novo leto pričakali "v bazenu", tudi tokrat pa so za goste pripravili pestro ponudbo.

"Preživeti praznike in Silvestrovo v bazenu je seveda zelo priljubljeno, sploh ker smo v času, ko je zunaj hladno in nam vsem ustreza, da se malce pogrejemo. Tudi pri nas že dlje časa pripravljamo silvestrovanja, tudi letos pa smo pripravili pester in raznolik program. Obiskovalcem smo tako ponudili različne programa animacijskih aktivnosti," pravi Žužana Šeruga, vodja prodaje in marketinga v biotermah Mala Nedelja.

Kot pravi, so tudi letos poskrbeli za bogat zabavni program, manjkalo ni niti dobre glasbe, seveda pa ni šlo brez ognjemeta, ki si ga njihovi gostje še posebej z veseljem ogledajo. Njihove kapacitete so sicer v tem času popolnoma zasedene.

"Tako kot praktično vsako leto, smo tudi čez letošnje novoletne praznike zelo dobro zasedeni. Vse sobe, tako v hotelu, kot v novih glamping hiškah so zasedene, tako da zadovoljstva vsekakor ne manjka".

Popolnoma zasedeni

V kolikor bi si nekdo zaželel, da bi v tem času k njim prišel iz "danes na jutri", pri tem ne bi bil uspešen.

"V tem primeru sobe pri nas na žalost ne bi mogli dobiti, tako je praktično vse do petega januarja. Smo popolnoma zasedeni, nekaj sobic se bo sprostilo v drugem tednu januarja, drugače pa smo praktično skozi celoten januar bolj ali manj zasedeni. Za vikend v januarju pri nas sobe ni več mogoče dobiti".

Še vedno je glavnina gostov pri njih domačinov, oziroma ljudi iz Slovenije. Tudi paleta tujih gostov pa je precej raznolika.

"K nam še vedno prihajajo večinoma domači gostje, oziroma gostje iz Slovenije. Se pa, glede na naše podatke, povečuje število gostov iz Avstrije, ki so tako na drugem mestu. Ob tem bi dodala, da imamo tudi goste iz Nemčije, Češke in Hrvaške. Prav tako je tudi nekaj madžarskih gostov, najdemo pa tudi Poljake in Belgijce. Precej raznolika druščina, bi lahko dejali".

Želijo ponuditi nekaj več

Za njihove goste pa je dobro poskrbljeno vse dni v letu, ne zgolj na Silvestrovo. Poleg kopanja v različnih notranjih in zunanjih bazenih, ki so odprti vse leto, v biotermah želijo, da si obisk v teh koncih zapolnijo po "polnem paketu".

"Naše goste radi motiviramo, da raziskujejo našo okolico, da se podajo na potep. Ob tem jim je na voljo tudi nordijska hoja, kolesarjenje, prav tako imajo možnosti, da obiščejo lokalne pridelovalce in ponudnike. S tem ne spoznajo samo bioterme, ampak tudi okolico, tako da lahko začutijo celoten utrip".

Nekaj več kot leto dni, pa so pri njih odprli luksuzni glamping Sončna dolina. Tudi tukaj so naleteli na zelo dober odziv gostov. 

"Pri nas je v okviru glampinga možno počitnikovati v šotoru ali vili. Seveda je prvo bolj priljubljeno poleti, vile pa praktično vse leto, saj so ogrevane in gostom tako ni mrzlo. Moram povedati, da je v toplejših mesecih zasedenost stoodstotna. Izven poletne sezone je zasedenost nekoliko manjša, skorajda po pravilu pa so vikendi povsem zasedeni".

Zadovoljstva tako ne manjka, kljub temu pa želijo, da bi novo leto prineslo novosti. Za leto 2019 tako načrtujejo določene novosti, ki bodo zajele tako hotel, kot glamping. Ob tem pa si želijo predvsem privabiti čim več domačih in tujih gostov.

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Grobijan (nepreverjen)

Vse lepo in prav, ali delavci pa najebejo ka jij je premalo

komunist lojz (nepreverjen)

zato so pa kelnarji in kuharji

11 januarja bodo pa kukali ko ne bodo imeli dela

In reply to by Grobijan (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

To je ta pravo silvestrovanje, v bazenu
Silvestrovanje na prostem kjer jim srečno novo leto zaželi župan
je za sirotinju,,da ne rečem bolj grobo KANON FUTER

gostja 426 (nepreverjen)

Saj so fajn terme, ampak če so tako bio, potem ne vem, zakaj imajo ognjemet. Komercializacija ima prednost pred varovanjem okolja - tako je povsod, zato pa je okolje vedno bolj uničeno, hvalisanja z "bio" pa vedno več.

clijek (nepreverjen)

te so se verjetno lejko nage kaupale

Mura1234 (nepreverjen)

To ste dobili plačano ka objavljate vsi po vrsti? Ali pa trbej reklame ka nega zasedenosti če gli naci pise? https://mariborinfo.com/novica/lokalno/hotelirji-zadovoljni-s-prazniki-…

https://ptujinfo.com/novica/lokalno/silvestrovanje-v-termah-vse-bolj-pr…

Starejše novice