V Murski Soboti na Lendavski ulici bodo praznemu prostoru kmalu vdihnili novo življenje, kjer boste lahko kupili raznovrstne slaščice, od sladoledov, do tort ter dekoracij.

Na Lendavski ulici v Murski Soboti se bo kmalu odprla prodajalna naravnih sladoledov. Preverili smo, kakšna bo ponudba in kdaj načrtujejo odprtje. 

Kot je v pogovoru za Sobotainfo povedal lastnik, ki želi nekaj časa še ostati anonimen, goste čaka raznovrstna in zanimiva ponudba.

Raznovrstna ponudba slaščic 

»Ponujali bomo naravne sladolede, predvsem okuse, ki v Prekmurju trenutno še niso tako pogosti, 100-odstotne sadne sladolede, veganske sladolede brez dodanega sladkorja, nekaj bo tudi proteinskih okusov, brezglutenske sladolede, skratka vse, kar ljudje iščejo.«

Ob tem doda še ponudbo priložnostnih sladolednih tort, pakiranih sladoledov v dvokilogramskih posodicah, vitrino sladic, večinoma presne variante in malo drugačne 'kremšnite' ter darilne programe. 

»Imeli bomo program za dekoracijo tort. Stranka bo lahko pri nas oddala tudi naročilo za torte, pri nas bo tako možno kupiti nekaj okraskov za torte.

Kotiček znanega glasbenika   

Kot nam je namignil sogovornik, bo v prodajalni svoj kotiček imel tudi znan pevec, a kaj to pomeni, zaenkrat ostaja skrivnost. 

Bo pa po besedah lastnika vse delovalo na principu »to go«, kar pomeni, da bodo gostje lahko slaščice kupili za s seboj. 

Prodajalno boste lahko obiskali najkasneje v začetku aprila, v prostoru trenutno še potekajo pripravljalna dela. 

Starejše novice