Foto: Nika Škrilec
Slovenska ulica bo tudi letos od pomladi do jeseni opojno dišala in ponujala mnogotere okuse ulične kulinarike.

V Murski Soboti se bo kulinarična zgodba v središču mesta nadaljevala. Organizatorji vabijo, da se jim pridružite in sooblikujete že sedmo sezono Sočne vilice. Prireditev bo tudi v letu 2022 potekala na Slovenski ulici.

»Nova doživetja, stari znanci in prijatelji, nova poznanstva in nepozabna druženja ob petkih popestrijo utrip mesta in nam dajejo energijo za nove izzive. Poleg odlične in raznolike kulinarične ponudbe, na vsaki Sočni vilici poskrbimo tudi za živo glasbo,« so zapisali.

To so datumi Sočne vililce

Druženje bo potekalo ob sončnih petkih: 20. maj, 3. junij, 17. junij, 1. julij, 15. julij, 29. julij, 12. avgust, 26. avgust, 16. september in 30. september.
 

 

Komentarji (3)

Iouojikhvdf (ni preverjeno)

Naj rajse neksne koncerte napravijo nej pa sočna vilica tou tej odijo samo ta keri nika ne delajo kak lažnivi podkupleni wanna be novinari pederi s pederušo.

. (ni preverjeno)

se delno strinjan . Ampak jih je preci tan keri majo svoje SP-je taka nebi lih pravo ,ka jih je dosta tan ,ka jih ne dela saj je gesti preci drago. Nej pa je nikše kulinaričen dosežek nazalost. Baje dozdaj je najbokše blo jesti ove napolitan pizze. Ampak sam z roke to neven saj me takše prireditve nepritejgnejo. Man 100x rajši Bogračijado ali pa bujto repo (Y)

In reply to by Iouojikhvdf (ni preverjeno)

Vah, (ni preverjeno)

Kak mo se pa basali.

Starejše novice