Mlad prekmurski podjetnik z novo generacijo športnih nogavic prepričal tudi svetovno znane športnike. Danes začenja z zbiranjem sredstev na spletni platformi Indiegogo.

30-letni Tadej Glavač se podaja na nadvse zanimivo poslovno pot; uspeti je odločen z novo generacijo športnih nogavic GO4GOAL. Prihaja iz Turnišča in ker si želi, da bi projekt ostal slovenski, bo tudi proizvodnja športnih nogavic potekala v slovenskem podjetju Intersocks.

»Vera ter zaupanje vase in v svoj produkt je tisto, kar te pelje po svoji zadani poti vse tja do cilja,« razlaga simpatični Prekmurec.

Navdušeni tudi svetovno znani športniki

Dve leti je trajalo, da je Tadej Glavač skupaj s strokovnjaki in športniki izdelal tako imenovane inteligentne športne nogavice. Te po njegovih pojasnilih zaradi posebnih materialov, prilagodljivosti stopalu ter UltraGrip tehnologije pomagajo do boljših športnih zmogljivosti

Predstavil jih je tudi svetu športa, testiralo jih je namreč že več kot 200 športnikov po vsem svetu. Med Slovenci tudi Marcos Tavares, Bojan Jokić, Beno Udrih, Borut Mačkovšek, Uroš Zorman, Timotej Lampe Ignjić, Eva Mori in Dejan Zavec.

»Ne morete si misliti, kako dober občutek je, ko nekdo pohvali nekaj, kar si gradil tako dolgo. Z vsemi povratnimi informacijami smo športne nogavice izboljšali in jih dokončno oblikovali. Namenjene so vsem. Rekreativnim športnikom, otrokom, profesionalcem in nenazadnje tudi tistim, ki cel dan preživijo na nogah,« je povedal prekmurski podjetnik.

Majhnost je lahko tudi prednost

Glavač razlaga, da vsak dan sliši, da v Sloveniji ne more uspeti, da prihaja iz premajhnega kraja ali pa celo, naj nogavice raje dela na Kitajskem, kjer bo proizvodnja bolj poceni in bo lahko več zaslužil. A sam se na vse skupaj požvižga in projekt ostaja slovenski:

»Za proizvodnjo nogavic bo poskrbelo podjetje Intersocks iz Slovenije, zato so nogavice povsem slovenske. Razmišljanje je že polovica samega uspeha. In tudi, če prihajaš iz majhne vasice, iz majhne dežele kot je Slovenija, lahko ustvariš ogromno.« 

Prepričan je namreč, da velikost in prepoznavnost samega kraja ni pogoj za uspeh:

"Sam prihajam iz majhnega kraja, vasice imenovane Turnišče. Verjamem, da je lahko tudi prednost, saj upam, da se bo glas o mojem izdelku še hitreje širil, kot bi se sicer drugod. Nisem obupal. Kljub težkim začetkom imam sedaj v rokah končni produkt. Zavedam se, da če ne poskusiš, sploh ne moreš vedeti, kam lahko prideš, in da lahko uspeš. Samo za v razmislek in vzpodbudo, podjetje Coca Cola je v začetku svoje poti, prvo leto svojega delovanja, prodalo samo 25 steklenic te danes ikonične pijače. In poglejte, kje so danes … «

V zbiranje sredstev za zagon projekta s platformo Indiegogo

Ker je zaradi kakovostnih materialov zagon proizvodnje drag, se je Prekmurec odločil, da projekt oživi s pomočjo množičnega financiranja (crowdfunding) na spletni platformi Indiegogo

S pomočjo omenjene strani se je zagnalo že več slovenskih projektov in zdaj tudi Glavač s svojo ekipo mesec dni zbira sredstva za uresničitev svoje ideje.

Uporabniki lahko njihov projekt od danes podprejo z nakupom enega ali več parov športnih nogavic, ki so do 10. decembra na voljo v treh različnih modelih, v beli, črni in črno-beli barvi. Po oddanem naročilu artikle prejmejo z dostavo na dom, obenem pa s tem prispevajo sredstva za zagon proizvodnje.

»Verjamem, da bo na koncu projekt uspešen in da bomo kmalu govorili o novem uspešnem slovenskem produktu,« je prepričan mladi podjetnik.

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
micikaaa (nepreverjen)

VOLJA IN POGUM DO USPEHA....

delavsko gibanje 21 (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

partizani so imeli zokne, ki so tak smrdeli, da lo so skinuli čevlje je smrdelo sigurno v radiju 16 kilometrof,, So nemci raje pobegnili nazaj v Nemčijo, kot da bi se borili z banditi, ki jim noge smrdijo

goostt (nepreverjen)

Bodi junak in pridi na volitve in še kakšnega oz. kakšno pripelji s sabo !

In reply to by delavsko gibanje 21 (nepreverjen)

Ovaq (nepreverjen)

Čestitke!!!

gostja 426 (nepreverjen)

Čestitke!

Svetlana Maka… (nepreverjen)

čestitke zoknarju
ali je potrebno te zokne tudi prati

Putin (nepreverjen)

To ni nobena inovacija, prej kopija...
Kopirat pa tud ni samo tak.. , tak da cestitke.

črnobejlasobota (nepreverjen)

Odlično in upam , da bo uspešno vsaj pol tako kot Coca-cola. Kelko pa te koštajo te nogavice??

Starejše novice