V Celju je ta konec tedna potekal bogat sejemski vikend.

Na celjskem sejmišču so namreč potekali 23. sejem Flora, 17. sejem Poroka, 14. sejem Altermed, 41. ApiSlovenija, 3. festival hrane in pijače Kulinart ter 3. Festival kave Slovenija.

Na sejmišču se je predstavilo več kot 480 razstavljavcev iz Slovenije in tujine. Na šestih sejmih in festivalih smo videli bogat razstavni in spremljajoči program, ki je obiskovalcem ponudil veliko. 

Obiskovalke in obiskovalci so med bogato ponudbo lahko prišli na svoj račun. Med drugim se je dalo najti ponudbo vsega za pomladni začetek del na vrtu, na svoj račun pa so prišli tudi vsi, ki si prizadevajo za zdravo in uravnoteženo življenje, pa čebelarji in bodoči mladoporočenci ter ljubitelji kulinaričnih dobrot in odlične kave.

Tudi Pomurke in Pomurci smo imeli na sejmu svoje predstavnice in predstavnike. Še posebej sta se izkazali Sonja Kramar in Urška Fartelj, ki sta prejeli prvo oziroma drugo mesto za najbolj zdrav prehranski blog v Sloveniji. Slavila je Kramarjeva z blogom "Brezgrešne sladice", Farteljeva pa je prepričala z blogom "220 stopinj poševno". Izbira je sicer potekala v sklopu sejma Altermed.
 

Komentarji (8)

sivacelica

Po 220/poševno kuha in peče tudi moj striček iz Calgarya, Canada.

Aj (ni preverjeno)

Čestitke Urška!

kavboj (ni preverjeno)

Kuharska mojstrica pa takšna. Z prepisanimi recepti, čisti plagiat. Na tej način (seveda z obilico časa) san ge tudi v enon leti mojster.

In reply to by Aj (ni preverjeno)

razporeditev i… (ni preverjeno)

lejko bi bil, samo nejsi, si pa zato kavboj.

In reply to by kavboj (ni preverjeno)

H (ni preverjeno)

V bistvi je to nej več blog kak je bil na začetki, ampak je postal plac za reklamiranje izdelkov od a do ž. Dobro namerna kritika.

In reply to by kavboj (ni preverjeno)

Kavboj (ni preverjeno)

Ja reklamiranje izdelkov tudi to je res. Istina je takšna ka nendri trbej penaz služiti, par lejt nazaj je bila v maximusi nekša šefica a z vsemi v svaji ker nema odnosa do lidij in je od tan letela. Pitajte koga ka joj podrejeni bil kakši teror je izvajala nad lidmi pa kak vzvišena je bila tan. Telko o tem...joj niti njen možek wannabe odvetnik nej mogo pomagativz kakšo tožbo.

In reply to by H (ni preverjeno)

Odnos (ni preverjeno)

Jaz vem za še pred leti, še pred blogom, vzvišena ka te buje, najbolj pametna,.... zoprno prepotentna skratka...

In reply to by Kavboj (ni preverjeno)

razporeditev i… (ni preverjeno)

Čestitke obema in dobro delo še naprej.

Ko enkrat uspeš zgleda šank teoretikom to zelo enostavno. Dela in vlaganj v uspeh pa ne vidijo oziroma ne razumejo. Pogumno dalje v posmeh lokalim zavistnežem.

Starejše novice