Slika je simbolična.
Za valentinovo si privoščite gurmansko razvajanje v čudovitem ambientu pod vznožjem Pohorja.

Dragi ljubitelji dobrih okusov in romantičnih trenutkov, pridružite se nepozabnemu Valentinovem brunchu v Hotelu Habakuk, v nedeljo, 11. februarja 2024, z začetkom ob 12. uri.

Valentinovo ni le dan zaljubljencev, ampak praznik vseh oblik ljubezni, ki nas bogatijo in osrečujejo. 

V Hotelu Habakuk so to posebno priložnost združili s strastjo do izvrstne kulinarike in pripravili edinstveno kulinarično doživetje, ki bo očaralo tako vas kot vaše najdražje.

Čarobna atmosfera z živo glasbo na klavirju

Da bi doživetje naredili še bolj čarobno, bo Valentinov brunch obogaten z živo glasbo na klavirju, ki bo nežno dopolnjevala romantično vzdušje. 

Prepustite se melodijam, ki bodo zapolnile prostor in ustvarile popolno ozadje za ta poseben dan.

Slika je simbolična.

Razvajajte se s posebej izbranimi kulinaričnimi dobrotami

Za 45 evrov na osebo vas čaka razkošje okusov in arom, ki so jih skrbno izbrali in pripravili njihovi vrhunski kuharski mojstri. 

Izpostavljajo Rožnato pečen telečji hrbet v omaki vina sherry in Halibutov mozaik z nori algami in kaviarjem, ki so le delček njihovega valentinovega kulinaričnega razvajanja. 

Te jedi ne predstavljajo le kulinarične izvrstnosti, ampak so tudi simbol skrbnosti in ljubezni, ki so jo vložili v njihovo pripravo.

Slika je simbolična.

Odkrijte širok izbor sladic in svežih solat

Poleg glavnih jedi so za vas pripravili bogat izbor sladic, ki zadovoljijo tudi najbolj zahtevne sladokusce, ter široko paleto svežih solat. 

Njihov cilj je zagotoviti, da vsak najde nekaj po svojem okusu, in s tem prispevati k čarobnosti vašega valentinovega praznovanja.

Nepozabno doživetje v prijetnem ambientu

Hotel Habakuk se ponaša z edinstvenim in prijetnim ambientom, ki je kot nalašč za praznovanje ljubezni. 

Vabijo vas, da skupaj z njimi ustvarite nepozabne spomine in doživite harmonijo okusov v objemu elegance in udobja njihovega hotela.

Rezervirajte svoje mesto zdaj!

Za rezervacije in dodatne informacije jih kontaktirajte na 02 300 81 00 ali obiščite njihovo spletno stran. Ne zamudite te edinstvene priložnosti, da na poseben način praznujete dan ljubezni.

V Hotelu Habakuk vas srčno pričakujejo in obljubljajo, da bo Valentinov brunch dogodek, ki ga boste nosili v srcu še dolgo po tem, ko bodo jedi pojedene in kozarci izpraznjeni.

Starejše novice