Pestro poletje v Termalnem kopališču Lenti.

V Termalnem kopališču Lenti, ob katerem se razprostira tudi Energijski park svetega Jurija, bodo to poletje za vse generacije, od najmlajših do najstareših gostov, ob kopanju ter dogodivščinah v bazenih, pripravili tudi številne spremljevalne programe, ki obetajo zanimivo počitniško izkušnjo ter nepozabno doživetje.

Še posebej so v Termalnem kopališču Lenti osredotočeni na dogodke, ki jih pripravljajo ob koncih tedna. Prepričani so namreč, da njihovi gosti po napornem delovnem tednu potrebujejo posebni tretma, zato bodo tematski dnevi in s tem povezane izbrane aktivnosti kot nalašč za sprostitev.

Veliko praznovanje rojstnega dne

Termalno kopališče Lenti pripravlja konec junija veliko dvodnevno praznovanje 40. rojstnega dne. 

Rojstnodnevna zabava je namenjena družinam in seveda tudi posameznikom, saj se bodo zagotovo navdušili nad glasbenim, plesnim in športnim programom, poleg tega pa bodo izkusili še interaktivne vsebine ter doživeli mnogo drugih presenečenj.

Ob tej posebni priložnosti bodo za popolno doživetje praznovanja in zabave, podaljšali tudi odpiralni čas kopališča in v večernih urah nepozabno avanturo zaključili z ognjemetom.

Latino, madžarski in retro dan

Skozi vse poletje pripravljajo v Termalnem kopališču Lenti tudi tematske dneve. Posebno zanimivo in zabavno izkušnjo svojim gostom obljubljajo takrat, ko bodo na programu latino, madžarski in pa tudi retro dan. Slednji bo še posebej zanimiv, saj bodo goste takrat s pomočjo »časovnega stroja« poslali v preteklost in kopanja v retro stilu zlahka ne boste pozabili. 

Poletje v Termlanem kopališču Lenti, seveda tudi tokrat ne bo minilo brez nočnega programa. Madžarska zveza kopališč namreč vsako leto organizira Noč kopališč, kar bodo obeležili s podaljšanim delovnim časom in posebnim nočnim programom, zato številne goste pričakujejo na izjemno doživljajsko čofotanje. 

Misli so tudi na tiste goste, ki imajo raje aktivno sproščanje oz. aktivni počitek. Če ste med njimi, nikar ne zamudite Dneva ekstremnih aktivnosti, ki ga bo zaznamovalo tudi tekmovanje ekstremnih športnikov in dodnevno tekmovanje močnih, krepkih tekmovalcev, kjer bo posebej atraktivna vleka kamiona. kamiona. 

V Termalnem kopališču pravijo, da je vsaka njihova stranka dragocena, a vendarle so še posebej veseli, ko družina poveže generacije in pridejo k njim na nepozaben družinski dan. 

Ob tem izpostavljajo, da so med snovanjem poletnega programa misli na vse tiste, ki so kadarkoli že uživali pri njih ter seveda tudi na vse, ki jih bo bogata poletna ponudba prepričala, da jih obiščejo prvič. Njihov cilj ostaja isti: po čudovito preživetem dnevu v Termalnem kopališču Lenti, morajo gostje postati bogatejši za nepozabna doživetja

Starejše novice