Po spletnih družbenih omrežjih je zaokrožil nekoliko nenavaden oglas Ptujčana Jožeta. Ste ga že prebrali?

57-letni Jože s Ptuja je ostal brez varne strehe nad glavo, začasno pa živi v namestitveni enoti za brezdomce Kamra na Ptuju.

»Kljub temu sem v nizkem štartu, da streho nad glavo ponovno najdem. Sem človek, ki se rad smeje in prisluhne šalam ter resno poprimem za delo. Skozi življenje sem rad opravljal vsa fizična dela, le pisarna mi ne leži,« je iskreno dejal Jože.

Zdaj išče delo na Ptuju ali v okolici, vesel bo vsake zaposlitve ali delitve objave. Pokličete ga lahko na telefonsko številko 064 223 696. 

Ptujsko društvo Ars Vitae so ustanovili leta 1998 kot odgovor na potrebe lokalnega prebivalstva. Redno izvajajo različne programe na področju socialnega varstva, med njimi je tudi Kamra - celovita podpora brezdomnim osebam.

S spleta

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Na zmrzali (nepreverjen)

Delo je, ampak ne pri nas. 2leti bo človek iskal in čakal in pošiljal prošnje, katere bodo segale visoko v nebo. Tako je tudi rekla na eni farmi v Avstriji in naj več ne pošilja. Pa naj ne misli , da bo pri nas dobil, mogoče ga bo kateri zasebnik izkoriščal, zato si naj dovoli izkoriščati: FLEISCHHOF -Raabtal GmbH, Berndorf 119- 8324 Kirchberg

goostt (nepreverjen)

Pozdravljam zapisano !

In reply to by Na zmrzali (nepreverjen)

stric feri (nepreverjen)

Problem je EMŠO. Na žalost tega država noče videti in ne priznati. In potem eni nakladajo o delomrznežih in ne vem kaj še vse.

Znanec mi je povedal, da mu manjka do penzije še nekaj mesecev in ga sploh nihče ne pogleda, ker je prestar.

Na Zavodu je prosil, da bi ga dali v javna dela, da bi oddelal še to malo kar mu manjka, da bi šel mirno v pokoj.

In mu je dama na zavodu povedala, da trenutno nima pogojev za javna dela. Toliko tudi tistim, ki natolcujejo, da je treba vse prejemnike socialne pomoči dati v javna dela.

Ne gre kar tako. Eni prosijo, da bi šli v javna dela in jih ne dobijo.

Gospodu Jožetu pa vso srečo.

AAAAAAAAA (nepreverjen)

stric feri Tou ti preveč n evrvlen. Či bi menio falijlo par mejsecov bi šou delat nekan ka bi me prijavili pa plačali ka trbej plača bi pa bijla malica pa je.

In reply to by stric feri (nepreverjen)

gostja 426 (nepreverjen)

Prav ti je povedo. Nihče te ne bi vzel, ker majo vsi predsodke do starejših. Dosti toga je, ka liden fali malo do penzije, pa nemrejo dobiti nika.

In reply to by AAAAAAAAA (nepreverjen)

gostja 426 (nepreverjen)

Vso srečo, g. Jože.

Uz6 (nepreverjen)

Seveda komentatorji.
Krivi je EMŠO.
Kriva je država.
Kriva je korona.

Kaj pa morebiti primanjkljaj izobrazbe?

Postani gejski… (nepreverjen)

gayserbia rs

Starejše novice