Direktorica Jasna Klepec verjame, da bodo ostali v nepremičnini in nadaljevali delo.

Danes zjutraj smo poročali, da naj bi Klepčeva te dni vložila predlog za stečaj hotela Diana in da naj bi morali v sredo hotele prostora izprazniti. Kot nam je v odgovoru zapisala direktorica te navedbe, ne držijo.

“Naš trdni namen je še vedno poslovanje Hotela Diana in odkup nepremičnine hotel Diana,” pojasnjuje Klepčeva.

Verjamejo, da bodo ostali v hotelu

Po informacijah direktorice je družba Heta prodana, zato verjamejo, da bodo v nepremičnini ostali in nadaljevali delo ter se o nakupu pogovarjali z novim lastnikom. Sicer pa še verjame, da bi bil lahko promet hotela bistveno boljši, če jim Heta, mediji in še kdo povzročali poslovne škode.

Klepčeva še pravi, da bi od resne družbe kot je Heta pričakovala toliko poslovnosti, da bi jih obvestili, pod kakšnimi pogoji in za kakšno ceno imajo sklenjeno predpogodbo. 

“V zadnji pogodbi o najemu Hotela Diana je namreč določilo, da ima najemnik predkupno pravico pod enakimi pogoji, kot bi jih bil pripravljen ponuditi drug kupec”.

Sicer pa Klepčeva še dodaja, da je že pred časom povedala, da naj resen kupec plača samo en odstotek are in se predstavi, pa so mu pripravljeni celo brezplačno predati vse posle, samo, da se ohranijo delovna mesta in se ne uničuje lokalno gospodarstvo.  

S spleta

Komentarji (15)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
1122334455 (nepreverjen)

velika škoda bi bila da se hotel zapre
mar ne bi bilo boljše, da se poštenemu kupcu preda -proda za 1 sam evro

Zuli
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Budalo. Me zanima, ce bi tako pogumno tudi komentirali pod pravimi imeni.

100-100 (nepreverjen)

Pa za tebe tou tuj vala-budalo, kak se tou obnašaš.

In reply to by Zuli

Deloholicarka (nepreverjen)

In svizec bo zavil čokolado😂😂😂!!!

Zuli

Samo mnenje dajem!

locyslaw (nepreverjen)

"...mediji in še kdo povzročali poslovne škode.". To san že večkrat pravo, ka bi medije kak ste vi trbelo konkretno tožiti za odškodnino, zaradi povzročanja poslovne škode. Vi pa kot večni študenti pišete vse kar vam pride na pamet, brez da bi sploh pomislili kakšna škoda se povzroča. Ena fajn kazen, pa bi zaleglo.

Deloholicarka (nepreverjen)

lorcyslaw mediji in še kdo so povzročili škodo...😂😂 Vprašajte se še kakšno škodo so ti ljudje naredili delavcem...v hotel niso nič vložili le izčrpali so kar še se je dalo.konec koncev komentirajo tisti ki niso bili vpleteni in oškodovani.vsak pa ima pravico do svojega mnenja.lp

In reply to by locyslaw (nepreverjen)

Pepček bebček (nepreverjen)

Pa delavci tudi povzročajo poslovno škodo. Zahtevajo regrese, višje plače, dopust... Ka ne omenjamo inšpektorjev in davčne. Oni pa celo zahtevajo, ka se podjetja držijo nekšnih pravil, plačujejo dajatve, prispevke in podobno. Daj ne nakladaj. Kjer je dim je običajno tudi ogenj.

Zuli

Hehe.. Samo kazete mojo trditev.

Kostanjek (nepreverjen)

Ge mo pa tak povedo.
San odo že okoli po svejti, pa probo kar neka stvari ali kostanjof pire, čokoladna torta, ova vanilijova bombica ka ma iz obeh strani biskvit, šarlota, orejova torta iz Dianine slaščičarne so pa sladice kerih ne dobiš nindri indri kak v naši Soboti!!! Nindri indri!
To se spomnin ka gejmo, že odkar smo mali bilij. Pa skos je isto faking dobro! Kak je to možno? Dajte prosin neka naprafte glede toga, ka to ne izgine... Resno bi bilo bedno pa žalostno.
Či mogoče kera izmed slaščičark Dianinih to štej slučajno (ali naj jin prosin nešče povej, či ne štejo Sobotainfo) - fala van za vse te noro dobre sladice skozi leta. Meni pa tudi marsikeromi drugomi ste dostakrat polepšale nedeljski dopoldan.
Fala van iz srca.

realnpoo (nepreverjen)

ka si tableze pozabo vzeti?

In reply to by Kostanjek (nepreverjen)

nikolaus (nepreverjen)

HAHA ....Pa vi lahko poslujete samo še z monopoli denarjem :D ..hepani eni požrešni

realnpoo (nepreverjen)

NAKUP TOGA HOTELA JE POSLOVNI SAMOMOR!

1122334455 (nepreverjen)

Bil bi dober za člane parade ponosa

Čergoli (nepreverjen)

Kmalu bo vmes posegla g. Morska Hobotnica - Lubenica.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice