Zdrava Panonska vas, butično naselje, se nahaja v prijetnem in sproščenem okolju Tešanovec, sredi neokrnjene narave na obronkih Goričkega, kar nudi številne možnosti za aktivno preživljanje prostega časa.

Tradicionalne hiške, krite s slamo in ometane z glino, ponujajo idilično doživetje Prekmurja

Prijetne sobe, apartmaji in panonske vile vabijo na kratki ali daljši oddih na podeželju. Privoščite si odmik od vsakdana, od računalnika in telefona in občutite naravo, uživajte v kakovostni namestitvi in poskrbite zase in za svoje zdravje. Zdrava Panonska vas je prejemnik certifikata EU marjetica in tako okolju potrjeno prijazna nastanitev v Prekmurju.

Apartmaja s panoramsko teraso vabita na oddih v dvoje, družine pričakujejo vile in sobe, ki so primerne tudi za nastanitev ob organizaciji poslovnih dogodkov in srečanj. 

V Zdravi Panonski vasi verjamejo, da je hrana, ki jo zaužijemo, najbolj pomembna za naše zdravje in dobro počutje. Zato se trudijo, da bi čim več sestavin in izdelkov prišlo iz okoliških kmetij in iz rok okoliških dobaviteljev. Le tako je lahko pot od njive do vilice zares kratka, kakovost ponujene hrane pa najvišja.

Je odlično izhodišče za kolesarske ali pohodniške izlete po Prekmurju. Družine se lahko s kolesi podajo na odkrivanje draguljev ravenskega dela Prekmurja, kot so Bukovniško jezero s pustolovskim parkom, tropski vrt Ocean Orchids in mlin na Muri, nekoliko bolje pripravljeni kolesarji pa se lahko podajo tudi med slikovito gričevje Goričkega. Kolo si lahko izposodite tudi pri njih.

V Zdravi Panonski vasi so pripravili tudi prostor v avtentičnem stilu, primeren za poslovne dogodke, srečanja in zabave. Ta vabi na družinska srečanja, šolo v naravi, mladinske vikende sredi narave ter ponuja še nešteto drugih možnosti za zabavo in oddih. 

Ponujajo tudi tematska doživetja. Organizirajo delavnice in vikende zdrave prehrane, joga vikende, bivalne delavnice, delavnice duševnega zdravja in tudi delavnice šivanja posteljnine za zdravo spanje. V ta namen se povezujejo s strokovnjaki na posameznih področjih in ustvarjajo sproščujoče izobraževalne trenutke.

Pripravili so tematske pakete, ki so na voljo med oktobrom in aprilom 2021. 

Vabljeni v Zdravo Panonsko vas, kraj kamor se boste z veseljem vračali.

Vrtnarstvo AŽ d. o. o. - ZC je prejemnik certifikata EU marjetica in tako okolju prijazna nastanitev v Prekmurju.

Starejše novice