Z 10. septembrom se začne 2. faza del na trenutno največjem gradbenem projektu v Murski Soboti.

Začasna cesta in montažno krožišče

Podjetje SGP Pomgrad – gradnje d.o.o. obvešča vse udeležence v prometu, da bo zaradi izgradnje podvoza pod železniško progo v Murski Soboti na Panonski in Industrijski ulici popolna zapora omenjenih cest.

Promet bo urejen nemoteno dvosmerno po novozgrajeni začasni cesti Plese in začasnem montažnem krožišču, ki bo nadomestilo semaforizirano križišče pri podvozu, in sicer v času 10. septembra 2014 do 31. oktobra 2015.

V času omenjenih del  bo zapora ustrezno označena s prometno signalizacijo.

Poskrbljeno tudi za šolarje

Kot smo že poročali, bo v času omenjenih gradbenih del ustrezno poskrbljeno tudi za varnost otrok, ki obiskujejo Osnovno šolo III Murska Sobota. Za šolarje je namreč organiziran vsakodnevni prevoz z avtobusom, ki bo peljal od začasnega postajališča pri črpalki Mol v Mali novi ulici po obvozu do postajališča pri šoli. Odhod avtobusa na postajališču je ob 7.55 uri. Najkasneje do februarja 2015 pa bo dokončan podhod za pešce kolesarje in invalide z dvema dvigaloma.

Preberite še: http://sobotainfo.com/novica/lokalno/z-10-septembrom-spet-spremembe-pro…

 

Komentarji (4)

? (ni preverjeno)

kda do pa preplastili tisto cesto mimo Mure, če de tan obvoz? cesta je luknja na luknji. niti frezati so nej začnoli vse skup, pa de za 2 dni že promet spelan tan prek.. PREPLASTITI JO TREBA!

?! (ni preverjeno)

Nema para... hahaha

Jance (ni preverjeno)

Stihec vglavnon, si zrikta cesto v Rakicane, ka tan je bole pomembno tan je vecje promet..

Voznik (ni preverjeno)

Tista cesta pri Muri je katastrofalna. Ce de ze tan obvoz jo morejo preplastiti!

Starejše novice