Vir: MOMS
Na Lendavski ulici v križišču na semaforjih utripa le rumena lučka.

V nedavni prometni nesreči na semaforiziranem križišču na Lendavski ulici je bil poškodovan drog semaforja in drog svetilke javne razsvetljave, ki ju je potrebno zamenjati, sporočajo iz občine.

Ker poškodovani materiali niso takoj dobavljivi, so semaforji v predmetnem križišču dani na rumeno utripajočo luč

Vse udeležence v cestnem prometu naprošajo, da se v križišču ravnajo po prometni signalizaciji.

Komentarji (8)

Gogal (ni preverjeno)

In seveda nimajo čisto nič na zalogi. A bo spet Ukrajina kriva, ali pa kakšni nabavni referenti, ker neko minimalno zalogo je pa vseeno potrebno imeti.

someone1 (ni preverjeno)

Nesreča se je zgodila v petek. Zdaj so zastoji že tri dni. Kak da odgovorne boli k..... za vse tou. Verjetno do nucali 2 leti, ka dobijo gradbeno dovoljenje pa te še eno 5 lejt za raziskave pa še dvej leti ka postavijo eden drog pa gor tri posvejte. Only in Murska Sobota.

lešinar (ni preverjeno)

Še zdaj nejso popravili ? Od kod so naročili ?Z tem gandelabrom je kak z maskami lansko leto .

Servacijpetnajsti (ni preverjeno)

Vejpa lidge ne vejo voziti, gda semafor dela, ka de še li zaj, ka samo oranžna utripa. Tü bi trbelo postaviti prometnika notri, pa ešče te pitanje, či se što ne bi kama zaleto.

Velja.... (ni preverjeno)

Za vse ki so kupili voznisko dovoljenje.

vodka (ni preverjeno)

Se mi zdi, da je to državna cesta. Kak pa to ide pri državi pa itak znamo. Zdaj je najpomebnejše nej zgibiti na volitvaj nej pa en kandelaber v daljnji Soboti.

Sumič (ni preverjeno)

Sramota za takšen poziv MOMS. Zopet še ena potrditev, da na občini dela na prometnem oddelku eden pek. Pa moj poklon vsem pekom. Takšne stvari morajo biti popravljene v 3 urah, ne v 3 mesecih.

Gees (ni preverjeno)

Tu majo mesta vec kak prevec za krozisce, vervlem pa ka to neide tak hitro, trbe cas ka steri projektant narise fejst podobno miniaturnemu na velkom prostoru, kak je pri vagi na lendavskoj ! Vi nid monej!!!

Starejše novice