Na Golniku je včeraj pozno popoldan zaradi koronavirusa umrl starejši moški.

Do danes so testirali 22.477 oseb, samo včeraj 1125. Od tega je 46 novih okužb, kar pomeni, da je v Sloveniji do današnjega dne že 802 okužb s koronavirusom. Iz bolnišnic odpuščenih 6 ljudi.

Število umrlih z boleznijo covid-19 se je v Sloveniji, kjer so opravili 22.474 testiranj, tako povzpelo na 15.

V ponedeljek je bilo hospitaliziranih 119 oseb, od teh jih je 28 potrebovalo zdravljenje na intenzivni negi.

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Mimobežni (nepreverjen)

Torej 0.04% slovencev. LP!

čarni vrag (nepreverjen)

Ne vem zakoj se je likvidirala medicinska znanost v Sloveniji? Sam virus je nej niti nevaren, niti nenevaren. Šele če pri okuženih ljudeh povzroči hudo bolezen je virus nevaren. Viruse spoznate izključno po njihovem delovanju. Testi s katerimi se testira pri nas in po svetu so PCA testi, ki so izredno občutljivi. Če je nekdo na testu pozitiven to ničesar ne pomeni. Tako dajejo po kitajski študiji PCA testi 50% lažnih pozitivnih.

DOSTA JE!!!!! (nepreverjen)

Prenehajte s testiranji in virus bo sam od sebe izginil !!!

Brankoo (nepreverjen)

Komu sploh verjeti? Nemški infektolog iz Hamburga Ansgar Lohse, moramo dopustiti, da se ljudje, ki ne spadajo v tvegane skupine, čim prej okužijo s koronavirusom in postanejo imuni. Eržen iz NIJZ: Vladna zaostritev ukrepov za zajezitev epidemije nepotrebna. Zdravnica Tina Bregantova izpostavila pomen zaščitnih mask za zajezitev epidemije. Vlada odločitev, upokojence skoncentrirati v trgovine med 8 in 10 uro, verjetno zato, da se sprosti pokojninska blagajna.

V OPOMIN (nepreverjen)

ŠE ENKRAT na dušo (če jo sploh imajo) kapitalistom in šefom, ki terate delati delavce v tem času: ALI BOSTE MIRNO SPALI ?????

Starejše novice