S koledarskim pričetkom pomladi prihaja na programsko shemo osrednje pomurske televizije TV IDEA že četrta sezona oddaje VITA – življenje je lepo.

Ustvarjalci oddaje bodo tudi tokrat stremeli k temu, da gledalkam in gledalcem predstavijo zanimive, tako tradicionalne kot tudi alternativne vsebine, ki delajo naše življenje lepše in boljše.

Oddaja VITA - življenje je lepo jeseni 2017 zaorala ledino v medijskem prostoru in se odlično uveljavila tako na osrednji pomurski televiziji TV IDEA, kot tudi na samostojnem spletnem portalu vitazivljenje.si. Prispevki iz terena govorijo o ljudeh, aktivnostih, načinu življenja in nasvetih, ki lahko bistveno pripomorejo k bolj kakovostnemu življenju posameznika.

Nova oddaja VITA - življenje je lepo prihaja na TV IDEA z novimi vsebinami že danes, 22. marca 2019, ob 18.30. 

Pri TV IDEA so obiskali prostore Športnega društva Moč gibanja, kjer jim je fizioterapevt Alen Balažic predstavil njihove dejavnosti, vadbe, ki jih organizirajo, ter pojasnil, komu je kateri segment programa namenjen. Kineziolog Blaž Brenčič pa se je osredotočil na njihov terapevtski program in izpostavil vadbo za ljudi, ki imajo bolečine v hrbtenici.

Kako čustva vplivajo na naše bolezni in zdravje, so v zanimivem pogovoru vprašali politologa, predavatelja, svetovalca in trenerja, Andreja Pešca.

Ob koncu pa so se oglasili tudi v Pomurskih lekarnah, kjer jim je Polonca Fiala Novak predstavila simptome pomladnih alergij in smernice preventive ter kurative.

Ne zamudite prve oddaje VITA - življenje je lepo danes, 22. marca 2019, ob 18.30 in 20.15, jutri  ob 20.00 in v nedeljo ob 14.00. Spremljajte vedno nove vsebine tudi na spletnem portalu vitazivljenje.si.

Zanimive in aktualne vsebine osrednje pomurske televizije TV IDEA najdete na multimedijskem portalu www.tvidea.si.

Starejše novice