Zaključek poletja, ki ga zlepa ne boste pozabili.

Poletje je čas za brezskrbno ustvarjanje novih spominov z vašimi najdražjimi! Prepustite se oddihu brez skrbi, nasmehom, vzklikom navdušenja, objemu sončnih žarkov in nepozabni vodni zabavi v vodnem parku v Termah 3000 – Moravske Toplice, ki so del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts in letos praznujejo kar 60-letnico otvoritve prvega bazena!

Iz skromnega kopališča, ki je v juliju 1962 sprejelo prve kopalce, danes, 60 let pozneje, v Moravskih Toplicah stojijo Terme 3000 – Moravske Toplice, ene največjih slovenskih term, ki s ponudbo v treh hotelih s termalnimi kopališči, termalnem parku, naselju prekmurskih hišk in bungalovov ter prostranem kampu pripovedujejo pristne zgodbe Prekmurja, ki temeljijo na blagodejni termo-mineralni vodi.

Vodni park Terme 3000

Vodni park Terme 3000 – ko kopanje postane zabava!  

Danes vas samo v zunanjem delu Termalnega parka čaka več kot 3.100 m2 vodnih površin, zato je bojazen, da bi vam zmanjkalo možnosti za vedno nove vodne vragolije, odveč.

11 raznolikih bazenov, adrenalinski in zabavni tobogani, obilica naravne sence v zavetju mogočnih prekmurskih dreves in nova igrala za najmlajše – zunanji del vodnega parka je namenjen brezskrbni zabavi!

Aqualoop
Preizkusite raketni start na toboganu Aqualoop, ki je prvi tobogan s polnim obratom na svetu, z 80 km/uro pa eden najhitrejših toboganov v Evropi!

Tobogan KamikazaObstajajo tobogani za pogumne in tobogani za najpogumnejše. Tobogan Kamikaza je nedvomno v drugi kategoriji! Z višine 22 metrov se spustite proti bazenu, pri čemer se skoraj ne dotikate tobogana pod vami. 

Družinski tobogani.Tudi najmlajši lahko v vodnem parku Terme 3000 uživajo v zabavi na toboganih. Poleg adrenalinskih toboganov smo zanje pripravili 2 družinska tobogana in drče v dolžini 140 in 170 metrov, po katerih se lahko spustijo v spremstvu staršev in uživajo v zanje primerni merici adrenalina. Razveselila pa jih bodo tudi nova igrala v otroškem bazenu!

Igrala v otroškem bazenu
 

Zaključek jubilejnega 60. poletja na kopališču v Termah 3000 s Challetom Salletom

Zaključek jubilejne, že 60. kopalne sezone v Termah 3000, bomo praznovali, kot se za visoko obletnico spodobi! Z obilico dobre volje in dobre glasbe!  Pridružite se nam v soboto, 27. avgusta 2022, in pomahajte poletju v slovo ob koncertu raperja Challeta Salleta.

Ne spreglejte tudi nagradne igre, v kateri lahko osvojite privlačne nagrade v Termah 3000 in poskrbite, da bo vaš zaključek poletja 2022 res nepozaben!

Nagradno igro najdete na naslednji povezavi.

Starejše novice