Število okuženih v Pomurju očitno ponovno narašča.

Iz Splošne bolnišnice Murska Sobota so sporočili, da so obiski zaradi velikega števila covidnih bolnikov začasno ponovno prepovedani.

Dovoljeni so izjemoma le iz pietetnih razlogov.

Dodajmo še, da so v nedeljo potrdili 910 okužb z novim koronavirusom, od tega 99 v Pomurju, največ v občini Ljutomer, in sicer 14 novih okužb.

Komentarji (15)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
czd (nepreverjen)

Koga briga???

Kavcek (nepreverjen)

Svojce...nej tejbe..ka se oglašaš brezveze.

In reply to by czd (nepreverjen)

Ugfvdghmghh (nepreverjen)

NE DA SE NJIN DELATI TO JE TO IN NIČ DRUGO...PREHLAD NATEG IN NAJVEČJA PREVARA V ZGODOVINI ČLOVEŠTVA VSI SODELUJOČI V TEM NATEGU BOSTE KAZENSKO ODGOVARJALI!! POKVARJENCI ENI LAŽNIVI NIČ VREDNI DREKAŠI!

Znon ale nej (nepreverjen)

Ene ste rejsan pokvarjene do amena! Tüde tiste, štere davlete na takšen komentar pluse!

In reply to by Ugfvdghmghh (nepreverjen)

.... ..... (nepreverjen)

Pluse si debeli fuknjenec san sebi davle ka pod stotimi nicki pijše blesarije.

In reply to by Znon ale nej (nepreverjen)

.... ..... (nepreverjen)

Debeli fuknjenec prekleto tele socialno. V življenju si nej mrdno s prstom razen ka pijšeš blesave komentare zdaj boš pa najbole pameten ka se njim ne da delati. Glavo ti zmasejrati z macolo ka de mer že enkrat. Gnoj

In reply to by Ugfvdghmghh (nepreverjen)

broken bones (nepreverjen)

Prejšnji teden san meo en pregled v SBMS. Takšnoga šalabjzerskoga pa nesramnoga odnosa sester san v toj bolnici še nigdar nej doživo. Mogo san se redno razpizditi. Te so pa bile užaljene ka san jin dokazo ka so se zajebala in me poslale na napačen pregled, če glih san povedo točno kama moren iti in je to tudi na napotnici pisalo. Zdaj gda nega več korona dodatkov in gda več nemrejo šetati cejle dneve brez dela po bolnici jin je vse višek. Čemerne so ka morejo pa začnoti delati. Isto je z doktorami.

Udididiuddk (nepreverjen)

Ja poznan ge tudi eno kda je bil kovid NATEG je kurva sakše den šla z peson bejžat ka njoj na deli nika bej trbelo delati pa eno sliko v skafandri napravila za story pa to je bil den mijmo. Spočite ka so nika nej delale na dele te se je ina lejko gonila saki den s pson. Da bi vas vrag pocumpral prasice lažnive ali karma vas že čaka!

In reply to by broken bones (nepreverjen)

Znon ale nej (nepreverjen)

Dobesejdno lažeš! Na napotnece neka že pijše, ale težko ka be tij leko ka prešto. Tij se moraš najavete na "vrstomat" in komaj tan te točno napijše kama. Telko glij, ka ne pijše lejvo, pa te desno, pa malo ravno! Če se ne registrejraš na vrstomate, te nite ne uradno ne vejo, ka se tan!!!
Ništerne ste rejsan rojene za laž! Da te pa rejsan trbelo doktora... ka pa te? Si do nan odijšle pre takšnon blesavon narode!

In reply to by broken bones (nepreverjen)

Miki mali (nepreverjen)

V SB MURSKA SOBOTA vrstomati na vhodi levo- desno ne delajo ,so v okvari.
Za Rtg pljuč v Soboti čakaš 48 dni ,to je za cirka 2 minuti dela,a je to normalno?????

In reply to by Znon ale nej (nepreverjen)

Indigo1 (nepreverjen)

Tao je pa velka manjaost!

čarni vrag (nepreverjen)

Gotovo je z ukrajinskim nategom. Vrača se stara dobro korona zajebancija. Poznan eno žensko, ka si je pri padci pretrgala mišico in kite na nadlahti. Zaradi korone v bolnici jo že tri mesce neščejo operirati. Naši doktori do zdravili samo zdrave ljudi.

ZAKLENITE SE DOL (nepreverjen)

SEVEDA, OBISKE PREPOVEDATI IN ZAKLENITE SE DOL DA VAS NIHČE NE BO VZNEMIRJAL PRI VAŠEM LENARJENJU, DA VAS SVOJCI NE BODO MOGLI KONTROLIRATI, UBOGI PACIENTI . Vem za nešteto primerov, ki so se z covidom okužili prav v super bolnici Rakičan pa kak je to mogoče ? Pijtam vas vodstvo te super bolnice Rakičan, kdaj bomo pacienti v Prekmurju deležni iste kvalitete obravnave kak v Ljubljani, saj plačujemo popolnoma isto za vaše plače, A SE ZAVEDATE DA LJUDJE UMIRAJO ZARADI VAŠEGA ŠALABAJZERSKEGA ODNOSA DO PACIENTOV, in iz leta v leto gre samo na slabše

. (nepreverjen)

Aroganca do amena. Isto velja za zobozdravnike v zd

In reply to by ZAKLENITE SE DOL (nepreverjen)

.joj (nepreverjen)

osebne si mislo?

In reply to by . (nepreverjen)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice