Nekje pet mesecev je trajala gradnja McDonald'sa Murska Sobota. Zdaj si lahko celoten postopek ogledate v zgolj treh minutah. Noro.

V začetku marca se je začela gradnja McDonald'sa Murska Sobota. Za posel se je potegovalo več izvajalcev, posel pa je na koncu dobil Legartis. Investicija je znašala okoli 2,5 milijona evrov.

Več kot 60 zaposlitev

Soboški McDonalds je že 22-ta restavracija v Sloveniji in se razprostira na 450 kvadratnih metrih površine. Ob tem so v znani restavraciji poskrbeli za več kot 60 zaposlitev.

Prostori so opremljeni z najsodobnejšo opremo, ki gostom ponuja prepoznavno hrano, široko ponudbo slaščic in kave, na voljo pa je tudi McDrive, kjer je prevzem hrane možen iz avtomobila. 

Postrežba tudi do mize

To bo drugi Mcdonalds v Sloveniji, v katerem bodo stregli in boste hrano dobili do mize. Edini takšen doslej je bil v Celju. Hrano boste namreč lahko naročili na avtomatu in vam jo bodo prinesli do mize. 

Komentarji (14)

taarfar (ni preverjeno)

Mcdrive so tak napravile kak drek pločnike visike pa ostre kluke najslabši mcdrive v Sloveniji.

tarrea (ni preverjeno)

za prekmurce je tudi to dobro, itak pa mcdrive ni misljen za tiste s kupljenim izpitom lai tiste, ki ne obvladajo prevelikih avtov. Zato pa pojdi noter.

In reply to by taarfar (ni preverjeno)

reži (ni preverjeno)

Nemaš pojma ka gučiš, pravila tekmovanja določa uefa, pravila pa so ka se pred tekmo igralci testirajo, negativni lejko normalno špilajo, pozitivni pa ostanejo doma. More pa biti najmejne določeno število igralcov negativnih (mislin ka 16 ali neka takšnoga). Sepravi mura je svoje izpolnila. Dolžnost gostitelja (v ton primere Nomme Kalju) pa je, ka organizera tekmo. Če v svoji državi nesmi, more najti drugo prizorišče. Zato je celje špilalo z ircami v budimpešti. Sepravi drugo kak 3-0 za muro tu ne pride v poštev.

In reply to by tarrea (ni preverjeno)

oooooa (ni preverjeno)

mekdrajv ni za kombije ali mini tovornjake.

In reply to by taarfar (ni preverjeno)

dr. ekefekt (ni preverjeno)

Končno so nekateri dobili svojo cerkev.

looo (ni preverjeno)

mislis sekto.

In reply to by dr. ekefekt (ni preverjeno)

Nafta lendava (ni preverjeno)

Kera f pizdi muzika

Karl Marx (ni preverjeno)

Btw, v sobośkon mekdonalci je kvaliteta hrane in kokakole dosta slabša kak indri v Sloveniji, ka ne gučijmo o Avstriji. V hamburgere je mesou pa šalata nametana kak če bi jo s frećof strejlali, kokakola je pa vodena.

black panter

In tij tele tou najbole znas

In reply to by Karl Marx (ni preverjeno)

Habbaa (ni preverjeno)

Jes kak delavec ka san tan delal ste vij mene vupali snemati pa to objaviti brez kakaršnega koli vprašanja če lehko snemate ?? Smo že vložili tožbo Dragaa sobota info. Hvala

. (ni preverjeno)

Javna površina.

In reply to by Habbaa (ni preverjeno)

Žm (ni preverjeno)

Realni DF ka si pa tij delal? Stal poleg pa kcoj gledal in komentejral. Še pre manjasti si ka bi se na lopato podpiral. Debil prekleti socialni problem jebeni

In reply to by Habbaa (ni preverjeno)

..joško. (ni preverjeno)

mater kelko časa so bili lačni prekmurci, zaj se komaj ven najejo

Prekmurjejelep… (ni preverjeno)

Dobro ka je McDonald's v Soboti. Nova delovna mesta. Šiptari itak v soboti nejso slovence zaposlovali. Pravilno

Starejše novice