Globoka in modra ženska, ki ima veliko znanja z duhovnega področja. Mateja vstopa v matrico prostora in časa, kjer vidi slike iz preteklosti.

Mateja iz Murske Sobote se že štirinajst let ukvarja s svetovanjem in pomočjo ljudem skozi različne metode, kot so komunikacija, moč misli, ter tudi s terapevtskim delom, kot je metoda hatmara merkava. Mateja ima možnost vstopa v matrico prostora in časa, kjer vidi avrično polje osebe in slike iz preteklosti, zna pa tudi harmonizirati energije v okolju. Dela predvsem s srčno energijo.

Videla je slike iz preteklosti

Svoj “dar” je Mateja odkrila v težkem obdobju v svojem življenju, ko se je znašla na prelomnici. Sama se je odprla simboliki, ko je v potepanjih po Sloveniji iskala svoj mir. Na nekaterih krajih, kjer je bila, so se ji začele pojavljati slike iz preteklosti iz teh krajev. Ko jo je znana zgodovinarka in etnologinja pomirila, da vidi prav in da ne izgublja stika z resničnostjo, je začela iskati smisle v svojih novih zaznavah in se začela učiti pri najrazličnejših mojstrih.

Vsak se odloča zase

Po Matejino pomoč prihajajo ljudje z različnimi težavami, od tega da izgubijo službo, najdražje, ali se pa znajdejo na življenskih prelomnicah. Mateja jim s pomočjo usmerjanja pomaga, da začnejo razmišljati o tem, kaj je primarno, kje so njihovi potenciali moči, pomaga jim raziskati, kaj je tisto v njih, kar jim daje veselje in radost. Pomaga jim s pomočjo pogovora in tudi terapevstkega dela. Ko so ljudje na robu in več ne zmorejo sami, jim Mateja pomaga, da se vrnejo v svoj izvor, odločitve in korake pa prepušča ljudem: “Jaz se ne morem odločati namesto njih.”

Vsak se sam odloči ali bo upošteval ključe iz preteklosti

Mateja se skoncentrira na sebe oziroma v sebe. Stopi v fazo notranje umiritve, s spoštovanjem prosi vstop do osebe, ki je prišla k njej. Pove svoj uvid v zgodbo in potem pusti, da vse vsak sam poveže z uvidom in se odloči, ali bo ključe iz preteklosti pobral in jih upošteval v tem življenju ali ne. Pravi, da je najlepše, da o osebi, s katero dela, ne ve nič.

Nezemeljske stvari so za njo popolnoma normalne

Mateja ob klicu koga, ki je doživel prometno nesrečo takoj ve, kdo vse in kje je bil poškodovan. Za nekoga morda nezemeljske stvari, so za njo popolnoma normalne. Kot primer pove zgodbo nečaka, ki je kot majhen otrok šepal. Ugotovila je, da je v prejšnjem življenju nanj padlo drevo in ga poškodovalo. Takrat je bil dogodek zanj usoden in je umrl, v tem življenju pa je pa šepal. Mateja je skozi intuitivni uvid uspelo ugotoviti razloge te travme, jih transformirati v energijo življenja in nečak od takrat več nima težav pri hoji.

Transformacija miselnih vzorcev

Mateja je začela z reikijem, kar je bila njena odskočna deska do vizualizacije, potem pa je začela tudi z masažami. Srečanje z Izraelko Naomi Imber Feinberg, ki je razvila metodo Hatmara Merkava, pri kateri gre za transformacijo miselnih vzorcev, neživljenjskih energij v življenjske, je bilo zanjo prelomno v pogledu, in tako je danes Hatmara Merkava osnova njenega dela. Spoznala se je tudi z NLP tehnikami, se izobraževala na freiburškem Mednarodnem institutu za intuicijo in sodelovala z Ž. M. Slavinskim na intenzivi razsvetljenja. Svoja znanja pridobiva skozi Drunvalo Melchizedek.

Abstraktna in težko razumljiva znanja

Vsak človek ima svojo intuicijo odprto, in bi lahko delal z njo, zato pravi, da sama ni nič posebnega, le naučila se je prepustiti intuiciji in jo prebudila v sebi. Ta dar lahko v sebi prebudimo vsi.

 »Ta znanja so bila pozabljena, zaprta, odrinjena, skrita, ker so obstraktna in simbolna. Prihaja čas odkrivanja.«

S tolažbo na delavnicah spet pogumno v svet

Mateja na delavnicah, ki so namenjene predvsem ženskam, vodi meditacije, uči hatmara merkava tehnike, vodi šolo Vstop v matriko prostora in časa, prebujanje ženske intimne energije ter potepanja po točkah moči v Sloveniji.

 

Foto: Urška Krišelj Grubar

Komentarji (11)

Vipko
čevapčič na ražnje

"prebujanje ženske intimne energije"

.. ka tau točno pomejni? :)

.. mhm, kaj je te zdaj s to žensko intuicijo, o kateri se toliko govori? V čem je fora? :)

.. drugače pa .. je nekaj na tem, jap .. ge podpejran te stvari - ste dobri psihologi človeštvu - neformalna stroka na en način, kera zna delati z placebojon, je sicer nekaj goljufij, ale ge pa jih nega, tau nemre biti argument ..

1411

bullshit

ioym (ni preverjeno)

"Ugotovila je, da je v prejšnjem življenju nanj padlo drevo in ga poškodovalo. Takrat je bil dogodek zanj usoden in je umrl, v tem življenju pa je pa šepal."

Do se je še blo vredi. Škoda.

raženj za čevape (ni preverjeno)

svašta piTSCHka rodi ...

dp (ni preverjeno)

pizdomater, se te pa spitavlemo zakoj je svejt v kurci, da vidiš še takše šalabajzere drek mejšati, najbole bedno pa ka dejansko obstaja naivni narod keri tomi sranji vrvle pa davle za tou pejneze

gost (ni preverjeno)

"Ugotovila je, da je v prejšnjem življenju nanj padlo drevo in ga poškodovalo. Takrat je bil dogodek zanj usoden in je umrl, v tem življenju pa je pa šepal." Tu ne veš ali bi se smejal ali pa se ti naj smili človek, ki kaj takšnega izjavi.

ti že veš (ni preverjeno)

mislin ka edini šalabajzeri ka so tu, ste vi. Glede na to ka ste nikoli nej kaj takšoga sprobali ali se znajšli v takši situaciji ka bi kaj takšoga nucali. In zaj tu nekaj na pamet gučite, ker enostavno v to ne vrvlete. Nemate pojma kelko lidan je ženska pomagala in ge vse je sodelovala, predvsem pa to kakšo pot je za sebo naredila, ka je tak daleč prišla in kak vedno se v narodi, keri to ne razmi najdejo takši ka samo vse spošinfati znajo, ker mislijo ka majo praf.

cilka (ni preverjeno)

najstarejša obrt - novodobna bolezen

Ava (ni preverjeno)

Imela sem z njo seanso. Vzela je denar,naredila pa nic. Se ena prevarantka. Ne priporočam.

ahahahaha (ni preverjeno)

Kelko od vas zgornjih komentatorov odi v cerkev pa vrvle v boga? V kon se ta Mateja razlikuje od župnikov? Ona je prevarantka, župniki so pa spoštovani gospodje prouti kerin se nesmi gučati ka se včasik zgučavlejo na verska čustva. Je tak? Oboji pa v bistvi iste fore odavlejo naivnomi folki.

Ona guči o prejšnjih življenjih..... župniki pa o vstajenju od mrtvih in posmrtnon življenji. V kon je razlika?

Starejše novice