Želijo si namreč kupiti delež v družbi Sava. 

Madžarski sklad Diofa Asset Management, v lasti enega najbogatejših Madžarov, iz krogov blizu Viktorja Orbana, si po informacijah 24ur.com želi lastništva v največjem turističnem podjetju pri nas, kupovali naj bi namreč delež v družbi Sava d. d. 

Luksemburški sklad York namreč prodaja svoj 43-odstotni delež v družbi Sava d. d., s katerim je največji lastnik v družbi. 

Dostop do vodnih virov, slovenskega morja, obale Blejskega jezera

Če bi posel uspel, bi madžarski sklad postal večinski lastnik glavnega hotelirja pri nas, ki ima po celi Sloveniji v lasti več kot dva tisoč hotelskih sob.

Madžari bi z nakupom deleža v družbi Sava d. d., tako dobili dostop do številnih vodnih virov oziroma vrtin, dobili bi večji del obale Blejskega jezera, najlepši del slovenskega morja. Na kratko, dobili bi ključne turistične bisere pri nas.

Družba Sava d. d. ima prek Save Turizma turistične kapacitete po celotni Sloveniji, od Moravskih Toplic - Terme 3000, Radenec - Zdravilišče Radenci, Ptuja - Terme Ptuj do Bleda - Sava Hoteli Bled in Obale - Resort Bernardin.  

Spomnimo, da so pred dvema letoma upravljanje Term Lendava, ki so nekdaj tudi spadale pod družbo Sava, prevzeli novi lastniki, madžarski državni sklad Comitatus Energia. 

Komentarji (90)

Boris3777 (ni preverjeno)

Janša je Madzarom zrihtal dostop do Jadrana, Prekmurje in Bled.

Znon ale nej (ni preverjeno)

Kelko ges znan, je Janša nej oudo toplic? Nej Morafskeh, nej Lendavskeh... nej? Kakšen dostop do Jadrana? Mijsleš, ka drüjge tir delajo zaradi Madžarof? Mijsleš, ka npr. Afstrijce delajo kakšno cesto proute Južne Tirolske zarade Italijanov? Ne kapčaš, ka so prometne povezave pomembne za se države. Naj ne drüjge tir v gospodarskon interese (luka Koper) in Madžari so na tvojo "nesrečo" na toj lineje, na vzhode. Kak Ukrajince, Čehe, Slovake, pa še što?

In reply to by Boris3777 (ni preverjeno)

skakač (ni preverjeno)

Ges tudi razmin ka sklad odavle skladi. Se pravi ka lejko tu država napravi samo to ka ustavi prodajo. Ovači pa nema što kaj vladi očitati... Ovi odavlejo, ovi ščejo kupiti in to je to. To se nigdar ne bi smelo odati nikšomi skladi!!!
Poleg toga pa roko na srce- nikaj de trbelo delati s teh hotelov pa toplic ka so v strašno bougon stanji. Delavci pa ... eh...

In reply to by Znon ale nej (ni preverjeno)

Znon ale nej (ni preverjeno)

Zanimijvo je, da napijšeš neka, ka pigej vodou, dobijvleš minuse. Eni še živijo v senjah... dečke, dekline, realnost je načeša! Tou moramo spreglednote, de nan ležej!

In reply to by skakač (ni preverjeno)

xxxxx (ni preverjeno)

Torej so do sedaj luksemburžani imeli dostop do našega moraj. V Fiesi ima Luxemburg postrojeno celotno svojo mornarico (3 pendoline, 4 kajake).

In reply to by Boris3777 (ni preverjeno)

anton77 (ni preverjeno)

Sega je krijf Janša... Itak... Samo bojmo pošteni, začetnik, pobudnik vsega toga lopovarjenja je bil pa naš gospoud Bencijk, soboški večni svetnik....

In reply to by Boris3777 (ni preverjeno)

hun (ni preverjeno)

Madžarski pregovor pravi: Pes laja, denar govori! Torej kdor ima denar, se o kupčiji dogovarja, kdor ga nima, pa lahko laja zunaj v boksu. Mislim da svet nima velikega interesa vlagati v Slovenijo. Madžari pa so sosedi, podobno kot Balkanci, zato imajo interes, pa tudi zadeve bolj poznajo. Konec koncev, če Luxemburžani prodajajo svoj delež, ga bo kupil tisti, ki ponuja največ. Lahko tudi kakšna slovenska firma, kak Slovenec ali Prekmurec... To z Janšo nima nobene veze, kvečjemu, če bi delež kupila slovenska država. Kar pa ni smiselno, saj ima Slovenija v Savi svoj delež in zadeve več ali manj nadzira.

In reply to by Boris3777 (ni preverjeno)

necepec (ni preverjeno)

hun,
a vej pa znaš, ka to z Janšo nema nobene veze.
ti dan eno asociacijo:
mali oglas: menjam hotel zatelevizijo
Ti je kaj sinulo?

In reply to by hun (ni preverjeno)

Proti tujcom (ni preverjeno)

kapitalistom kradeju zlovenski narod STOP kapitalizmu SLOBODA narodu

In reply to by Boris3777 (ni preverjeno)

antivogrin (ni preverjeno)

Slovenci smo se osamosvojili ! Sedaj pa fašist Čelavi prodaja nošo lastnino in Prekmurje Madžaronom. Neumni narod Prekmurski bo še naprej volil fašista in Jančeka iz NSI dokler ne bomo popolnoma pod vougri. Potem pa nasvidenje samostojna Slovenija.

Nzs (ni preverjeno)

Čitati znaš? Ka ma čelavi delnice? Od čelavoga so terme? Malo prečitaj keri sklad odavle delnice pa te mlati prazno slamo...

In reply to by antivogrin (ni preverjeno)

gost12345 (ni preverjeno)

Evo zasijo si v cejlon tvojon blišče pa pokazo ka maš iq kak zunanja temperatura gnes. Malo se pozanimaj. Terme je skladi odala vlada šivilje Alenke. Sklad majo prek tujci in lejko delajo s svojim deležon ka ščejo.
Sicer pa če bi bar enkrat šou v Terme 3000 bi vido, ka se nika ne vlaga in pejnez ide v Blejd in Portorož. Vougri do sigurno kaj vlagali in obnavlale. Isto že delajo v Lendavi, kar je za okoliško ludstvo dobro, ka do od toga kaj več mele.

In reply to by antivogrin (ni preverjeno)

Fafanfauči (ni preverjeno)

Mele de od toga znaš ka 🤑

In reply to by gost12345 (ni preverjeno)

TELE antivogrin (ni preverjeno)

100 x boljše ka Madžari kak pa Srbi pa šiptari. To se ne boš bunil tele mamino. Srbi pa šiptari že imajo pol Slovenije.

In reply to by antivogrin (ni preverjeno)

per (ni preverjeno)

Zato si pa pogledni kak so Madžari poskrbeli za svoje pa nej trbej daleč prek meje iti, kakšni Slovenci par lopovov so spokradnoli in odali ka so naši predniki spravili

In reply to by TELE antivogrin (ni preverjeno)

Fafanfauči (ni preverjeno)

Tablete popuščajo?

In reply to by antivogrin (ni preverjeno)

Športaš (ni preverjeno)

Ko so se prodajale Terme, je bil direktor Bencik. Kam že spada politično? K Janši? Kupil je sklad York, ki sedaj prodaja naprej. Kaj ima s tem Janša in SDS? Bencik je pa včeraj bil v savni v "svojem " hotelu. Ga ni nič sram!!

In reply to by antivogrin (ni preverjeno)

Shshshk (ni preverjeno)

Madžaron ta davlemo. Mislen kama smo prišle 😄🤦

Znon ale nej (ni preverjeno)

"madžarom?" Tij se še nej gor prišo, ka nas praktečno si prehitejvlejo po lejve, ale desne, kak se prave. Treste lejt je trbelo, ka se tou dogaja. Kelko lejt je že na oblaste v ton čase Janša in kelko lejve opceje? Kak naj zememo zalet... če eni drüjgen stalno nagajajo? Tou napijše!
Si galamemo, kak se naj država gene iz gospodarstva, naj oda deleže. Zdaj, da tou dela je pa nej dobro? Pa... lejko oda, kome štej, edijno izglejda, ka Madžaron nej? So madžarske evre ka načešne od afstrijskeh, nemškeh?

In reply to by Shshshk (ni preverjeno)

Gadafii (ni preverjeno)

Madžari delajo, zlovenci pa znajo samo neka prodavat ali uničit, ker so slovenci znani po pohlepi, če ma soused moran jaz duplo večo mejti pa take 🖕

In reply to by Shshshk (ni preverjeno)

ferali (ni preverjeno)

Daj to Slovenijo lejko ze zdaj doj zapremo, ka to nikan vec ne vodi.

Nega ene vizije za tau baugo drzavo...razen velko dzaukanje o misiticnih wannabe velikih casih slovenije nasih "domoljupcof"

Salafist (ni preverjeno)

Zakoj pa nej, vsaj dobimo investicije

Bun (ni preverjeno)

Je sploh lahko slabše?

gost12345 (ni preverjeno)

Ja lejko je. Ka Mesec pripela sklad iz Venezuele.

In reply to by Bun (ni preverjeno)

Bun (ni preverjeno)

Mišljeno je bilo dejansko trenutni stanje term/hotelov/spa...
Mene kot potrošnika/uporabnika ne zanima s katerim kapitalom se upravljajo temvec nivo in kvaliteta ponujene storitve ki je trenutno porazna....

In reply to by gost12345 (ni preverjeno)

gost12345 (ni preverjeno)

Saj san razmo, ali mogo san malo politike cuj dati. Drugače pa maš praf. Edino ka ges vijden, lekar slabše nemre biti v termaj v moravcaj. Sava kopališča že nej renovejrala od pantiveka. Animacije oz bazeni za deco v zimskon časi so katastrofa. Eto smo bili v olimje pa v čateži. ovi so glede toga 100 lejt pred nami.

In reply to by Bun (ni preverjeno)

Kucanov fasist (ni preverjeno)

Oho, zdaj vidin zakoj se je tak na hitro sceo sprejeti tisti takon o vodah. Lekar se je to ze duze pripravlalo.

grobar (ni preverjeno)

Našo deco lejko pomale že fčimo madžarščino,kama smo prišli.Več se nemo v Moravce odo koupat.Čelavoga,pa čim prle na vlak,pa k Orbani.

čarni vrag (ni preverjeno)

Pri nas kupuvlejo Madžari, Šiptari in Srbi. Samo nekši sumljivi tipovi. Tačas ka smo mi v karanteni, SDS lopovi odavlejo.

PO 24. APRILI (ni preverjeno)

Po 24. aprili nikaj nede več kak je bilo, za večno skinemo komuniste in levičarje - bežite dokler je še čas

čarni vrag (ni preverjeno)

Za kelnere in sobarice mo že dobri. Komando pa de imel Magyar ember. Živel Prištinski doktor! Ti boš živo, mi bomo pa crknoli. Pa na dopust de odo na jahte "poslovnih partnerjev".

Znon ale nej (ni preverjeno)

Si pa rejsan trotl, štere somo sere po ton forume. Dobro te je napijso: zakoj tij ne küjpeš? Be ges küjpo, če be meu pejneze? Mogouče, verjetno pa nej! Kak trenutno se vö vijde se je najboukše sega toga gledej term rejšete! Trbej preveč vlaganj, pa še ka... če de pa epidemija trajala, pa de itak pokop... terme nücajo gouste, če se še nej gor prišo?
Mene se tüj ne vijde, ka se odavle premoženje države tujcon, ale tak je: što nema interesa ponüjde, što ma pejneze pa interes, pa küjpe. Simpl kak "priprema srpskog pasuljćeta sa ili bez rebaraca" be se pravlo.

In reply to by čarni vrag (ni preverjeno)

čarni vrag (ni preverjeno)

Ti si jako bougi v glavi. To si se v Janša akademiji navčo.

In reply to by Znon ale nej (ni preverjeno)

Znon ale nej (ni preverjeno)

Zatou ne nücaš šoule, štera te da nekšno znanje, pomet pa maš, ale nemaš. Malo ekonomije, fejst malo znanja o politeke trbej, pa navadno "kmejčko pomet", ka znaš, koma pes taco mole, kak se tome prave.
Tij najmenje slednjoga sigurno nemaš, tou je dejstvo!

In reply to by čarni vrag (ni preverjeno)

čarni vrag (ni preverjeno)

Telko že man kak ti. Tudi če san mrtvo pijan.

In reply to by Znon ale nej (ni preverjeno)

gost12345 (ni preverjeno)

Čarni vrag, vejpa tvoja vlada načelu s šiviljo Alenkico je odala terme skladi. Ka se te nej bil glasen. Aja to te ne zanijma, ka vse ste zajebale.

In reply to by čarni vrag (ni preverjeno)

za Antivogrin (ni preverjeno)

Zakaj pa potem ti ne kupiš, če si Madžarom nevoščljiv?

ccc (ni preverjeno)

Mi smo slovenci pročitani lopovi trenutno nesposobni

w0w0 (ni preverjeno)

slovenci so sposobni, nesposobni so infiltrirani balkanci, ki vse to uničujejo

In reply to by ccc (ni preverjeno)

Madžari nas pr… (ni preverjeno)

🤦 Zaj pa kda štejen komentare ka de toplice Madžaron oda pa vidin ka mate "levi IQ isti kak nedonošena opica 🤮 Niti stvar ne preštejete in te taki ste 30 let vničavali Slovenijo 🤦 Toplice so ze v lasti Luksemburga in ne Slovenije. Madžari se slinijo polek drugega tira zato ka nemajo morja in od nekod morejo dobiti robo ,če nas htejo prehiteti in zadnjih 30 let vidijo ka rejsi dajo 300 miljonov za nase tajkune ka do si žepe napunili in de država napreduvala. Majo alternative prek Avstrije ,ki je dosti dražja in Hrvaske ,ki je še bole v korupciji kak mi in te nemajo 5 alternative 🤦 Malo si vklopite podstrešje pa premislite ka neje vse jajcoglavi kriv.
30 let se že voli proti jajceglavemi in za njega a Slovenija pa propada kda te to vidli???

madžarska vukojeb*na (ni preverjeno)

odsele se rajše na madžarsko. ka ti tvoja partija pa maršal trobita, te ti tou ta trobeš. rejdne domoljube ste, vse bi oudale, še lastno mate. oportunizem pa idiotizem skrivlete pod krinko domoljubja.

smiliš se mi ka vrvleš floskule desne-levi. v 90ih so vsi krale, neje bilo rdečej ali belej, vsi so si bili kolegi. zaj pa za rajo se delajo ka so nekaj skregane, a za kamerame pa si delijo našo bogastvo pa tujcan odavlejo. še en vojak za kanonfuter si ka ponavlaš kak papiga za partijskimi mediji.

In reply to by Madžari nas pr… (ni preverjeno)

Znon ale nej (ni preverjeno)

Ja, boukše, ka Madžari tou ne küjpejo, ka se ide "cugrund", ka de še več nezaposleneh itd... Tak, ka nemaš pojma! Ka te je nej jasno, ka je fčasek boukše, ka nekda odaš, pa čeglij mijsleš, ka je več vrejdno od cejne, kak pa ka se vse vniče, propadne? Rejsan maš ekonomsko glejdanje od prejšnjoga režijma!

In reply to by madžarska vukojeb*na (ni preverjeno)

Nadzari nas pr… (ni preverjeno)

Vukojebina gračuvle Slovenistan 🤦 Zaradi takih kak si ti 🤮 kojaje razlika med Luksemburgom pa Madžarsko? Vsi so tujci in zaenkrat Sava pod Luksemburgon propada taka maš ti pametnjakovic odgovor na to???
Ampak ja IQ van je na nivoji nedonošene opice 🤮

In reply to by madžarska vukojeb*na (ni preverjeno)

Vendszloven (ni preverjeno)

Igen igen, Muravidék nem Szlovén, Muravidék Magyarország. Köszönöm Janez Janša, nem Szlovéniaország, Szlovénia van Orbanlandia Magyarország!! Köszönöm.

Vendszloven (ni preverjeno)

Köszönöm Janez Janša!! <333

čarni vrag (ni preverjeno)

Mi smo poslovni geniji. Mariborsko banko smo dokapitazirali z 800 milijoni odali pa za dvesto. To lejko napravijo samo kreteni.

Znon ale nej (ni preverjeno)

Geneje so jo vničele, znamo štere. Če se nebe dokapitalizejrala, je niti odate nebe mogle. Ges se tüde pijtan, zakoj so dokapitalizejrale, če se je vidlo, ka tü pomočij nega? Ale, nej je tou napravela Bratušekova? Tvoje lejve? Oude je več ne ven što, čeglij je tüde vprašanje, če je bijla cejna prava, če je biu küjpec prave, če je biu čas prave. Tak... ka malo o ton razmisle!

In reply to by čarni vrag (ni preverjeno)

čarni vrag (ni preverjeno)

Man autu, pa dan za popravilo 8.000 Eur. Te pa auto odan za 2.000 Eur. Jes san nej levi pa nej desni, saj vidim da so psihopati eni pa drujgi. Psihično zdrav človek nemre tak lagati. Gleda te v oči, pa se ti smeje, pa ti kradne iz žepa.

In reply to by Znon ale nej (ni preverjeno)

necepec (ni preverjeno)

Mariborsko banko je sjebo Jajotov pajdaš, šteri je za vsako odločitev Janezi mail pijso!!
(Kovačič, či dečki ne vejte!)

In reply to by Znon ale nej (ni preverjeno)

madžaron (ni preverjeno)

če si pravi vend, boš volo za janšo, ker je on edini domoljub, nej pa izdajalske levičare s kučanon na čele. orban pa janša ta nas rejšila!

Ja in, (ni preverjeno)

kaj zdaj če bodo kupili , kaj bodo mogoče vse skupaj zavili v paket in odnesli na Madžarsko , fala Bogu če bo kupo neki resen investitor , jerbo Janezi ste siromašni ko cerkvene miši in je vse skupaj propadalo taka ne vem ka se eni kurčite , če majo pejneze naj kupijo , pa upam , da bo Moravce tudi nekdo prevzel , ker je isto vse zastarelo , no pa nej čudo če je tovarna gum bila lastnik, pejnezi pa tak znamo kama so šli.

wowow (ni preverjeno)

Če so lahko hrvati, če so lahko srbi pokupili pol slovenije, in še čehi, me boli patka, če kupijo še madžari.

1267 (ni preverjeno)

Slovecima so vedno za vse krivi južnjaki balkanci.Smešno janezeki.

..... (ni preverjeno)

Težko so krivi Japonci, če pa jih ni tu. Kapiraš.

In reply to by 1267 (ni preverjeno)

bedni dedo (ni preverjeno)

Kolikor vem so ravno Japonci pred propadom rešili npr. lendavski Varstroj. Tisto je tudi bilo v lastništvu nekih muškaških podjetij, med drugih krogom blizu bivših lastnikov AHA Mura.

Slovenci hočejo samo na veliko zaslužiti, vlagali pa ne bi.
No, so tudi pozitivni primeri.

Ampak ravno Sava Turizem to ni. Propad se je začel že z J. Bohoričem, ostalo je samo nadaljevanje.

In reply to by ..... (ni preverjeno)

Pancho villa (ni preverjeno)

Pomurci bi morali vkup stoupiti pa odkupiti naše naravne danosti. Pejneze v štrumfli investejrati in se aktivno vključiti v upravlanje. Nega drujge. Vse ostalo jamranje je prazno. Ker je to znanstvena fantasika, pa naj kujpi što šče.

hajuiioa (ni preverjeno)

to je misija nemogoče. Zakaj?. Ker najprej bi mogli vkup stopiti in zmanjšati število premajhnih in prezadolženih občin, ki životarijo zato, da delajo rondoje in košnje pokopališč. Več je občin, manj se dogovorijo za skupne večje projkete. To so v LJ ugotovili in dovolili da se razdelijo na čim več občin. Deli in vladaj. staro pravilo.

In reply to by Pancho villa (ni preverjeno)

poww (ni preverjeno)

Tomićeva: Najljubši šport Levice je brcanje človeka, ko je na tleh

anton77 (ni preverjeno)

Madžari si svoje gemlejo nazaj.... Trianonska pogodba je pretekla 4. junija 2020.... Z obrestmi.... Žal, sicer pa slovenec do Prejkmurca nej bil nikdar boukši kak vogrin, kvečjemi slabši pa bole poniževalen!

Ofeden (ni preverjeno)

Podpišen...
Samo eni tou ne razmijo ka nas majo slovenci za zaostale pa Madžare.
Ka je bilou 1000 lejt njuvo morejo dobite nazaj.

Piros, fehér, zöld, ez a magyar föld!

In reply to by anton77 (ni preverjeno)

HojSS PRESS (ni preverjeno)

Janša se udinja Madžarom !!!!
Tudi Avstrijcem se je udinjal, ko je po Triglavu hodil s Kurzem !!!
Pa s Hrvati se dogovarja za določene stvari !!!!!
Tonin se udinja Italijanom !!!!
Najprej je nesel tja kovček z 72 MILIJONI za tisti avijonček, ki ga sploh ne rabimo !!!!
POtem so prišli za nekaj dni Italijanski vojaški bolničarji in se je Tonin klanjal do tal in pozdravljal v Italijanščini !!!!
No, za nagrado so ga še malo popeljali po luftu z F-16 iz baze v Avianu !!!!
Janša klečeplazi pred Madžari !!!!
Tonin klečeplazi pred Italijani !!!!
Pa ne pozabit še Počivalška, ki ima prste vmes pri turizmu in hotelih !!!!
Kaj se to meni samo zdi, ali se zgodovina ponavlja !!!!!!
KDO se je med 2. svetovno vojno udinjal in prisegal tujcem ?????

qpqppq (ni preverjeno)

Ne seri. Nisem pristaš uvoznika kosovarjev. Ampak kje si bil ko je SD in KUL prodal Gorenje Kitajcem??? nikjer, vse tiho.

In reply to by HojSS PRESS (ni preverjeno)

jojoh (ni preverjeno)

samo ka nej Kitajci ale pa kakšne Srbine, keri že tak banke majo, že boukši Madžare

qpqzwzwu (ni preverjeno)

Mercator prodali Hrvatom - SD in mafija
Gornejska banka - Srbi - Kostič - spet Sd in skrajni levi
Gorenje - Kitajci - SD in Levičarji tiho kot miši
NKBM - amreičani - kdo je prodal
POP TV - Čehi
Radenska - Čehi
Union in Laško _ Nizozemci
Merkur - ameriški sklad HPS Investment Partners - sklad Alfi - kdo so to?' briga nas
voda Costela - arabci

Samo ideološki zaslepjenici se oglašajo, ko jim (ex)partijsko vodstvo pove, da so naj glasni. Dvoličneži. Vi ste problem te države.

Földi (ni preverjeno)

Ofeden, ti si ustavni zakon, istenbiza.

Smrkci (ni preverjeno)

100 let odcepitve od Madžarov na slednjih 100 let pa sped pod Madžarsko, slovenski politiki bi se svojo mater prodali.

prostata (ni preverjeno)

Tisto kar so imeli proslave ob sto letnici priključitve Prekmurja je vse zastonj. Spet bo Prekmurje pod madžari

Suad Ibro Al Kohol (ni preverjeno)

Madžari kupujejo lastniški delež LUKSEMBURŠKEGA sklada, funkcionalno polpismeni kavčarji prekmurskih občin.

necepec (ni preverjeno)

Ja, pa Madžari so plačevali jajotovoj televiziji, ka je njuve reklame vrtejla. Pa to z zlatniki!!!!!!!
Ja, pa ja!!

In reply to by Suad Ibro Al Kohol (ni preverjeno)

šeconfuzion (ni preverjeno)

Eni so resan tak obremenjeni z nekon, ka vidijo še tistoga tan, čegli Luksemburški sklad odavle vogrskomi skladi. Tou je resan že komedija takšni prividi...

Janša (ni preverjeno)

je spet vsega kriv. 😂🙄

Magyar Miklős (ni preverjeno)

Midva s kolegom Egérvári Zoltánom odkupiva hotelski kompleks v Moravskih toplicah takoj, ko bo ta
naprodaj. Samo, da bo, kot je že bilo nekoč, spet vse naše. Denar govori, psi pa lajajo.

Egérváry Zoltán (ni preverjeno)

Za uspešnost kupčije reskirava še posredniško provizijo (kenyőpénz) še "konkretno" g. Počivalšku.

. (ni preverjeno)

Za tem so v ozadju ĐĐ in mojster za turizem. orbanovi kolegi. Zdaj bojo naredili lep nakup, blesavi slovenci pa vas naj samo volijo. Pred volitvami še zadnje pograbite pa adijo.

Razmisli (ni preverjeno)

Ni žalostno, da si mora človek - državljan, ponovno odkupovati svoje, če želi, da bo ta ponovno njegova last?

888999 (ni preverjeno)

Leta 2016 je YORK sklad iz Luxemburga kupil 43 procenten delež Sava turizma , leta 2016 , kdo je že bil takrat na oblasti ?

Odgovor (ni preverjeno)

Dr. Miro Cerar

clovek ne jezi se

Mamo še Vivat hahaha

Iz prve roke (ni preverjeno)

Zanj, se že nekaj časa resno zanima in poteguje čezmejni poslovnež in oligarh Gazdag Gábor.

plavožutimarko (ni preverjeno)

ej btw… of maniak štajerec z ležečimi policajami v dokležovje se je že pomero ali so ga zaprli? samo pijtan 😂😂😂

magyar bacsi (ni preverjeno)

Kaj so naši že tu???? Moram pozdraviti oz. se pripraviti vna prihod VELIKEGA ORBAN BACSIJA. Fašist pa se je podrislal in ukozil.

čergoli-sin (ni preverjeno)

Naj živi ORBAN BACSI ZA VSE VEČNE ČASE.

. (ni preverjeno)

Blesavi samostojni slovenci.

Mx456 (ni preverjeno)

Če sklepamo po Lendavskih toplicah kjer se je vse vzorno prenovilo, povečalo kapacitete, dogradilo bazenski kompleks ter razširilo SPA program nimamo kaj očitati nameri novim lastnikom. So vsekakor dodana vrednost. :-;

turk

Ja Slovenci smo sposobni.
Iz zlata znamo narediti drek...

turk

Ja Slovenci smo sposobni.
Iz zlata znamo narediti drek...

. (ni preverjeno)

Še malo pa nas bojo priključili matični državi.

Hrib (ni preverjeno)

Puklasti bo vse prodal orbanu. Treba dolgove poravnat Madžarom. Tudi hrvatom jih odplačuje. Hitro se približuje april treba na volitve da ga pošljemo na smetišče zgodovine

gost512412 (ni preverjeno)

saj že kakšna 3 leta se govori, da se bo sava prodajala... lipa in banovci so bili samo prvi korak... zdaj se vidi kam to pelje...

Gees (ni preverjeno)

Pa ka se zdaj bunite, 30 let prekesno! , nasi velesposobni menedzeri so unicavali pa na nulo spravlali vse povprek , drzava pa jin je se potuho davala z raznimi subvencijami! Pa ka te mislite ka bi bilo ka bougse ce bi zdaj pa drzava odkupila Savo???? Pa tu se nucajo milijone za sanacijo!! Vej pa Muri so leta nazaj tuj dali 5 milijonov, z sterimi so vrli, nasi , slovenci sanirali prvi maj v Pirotu… fabrika pa v soboti uziva v praznini… poglednite gorenje, da so kitajci spucali fabriko , pomeli v nepotrebno rezijo pa red napravili zaca v pozitivi iti

Starejše novice