V tokratnem Pomurskem dnevniku poročamo o vplivu davčnih blagajn na gasilske veselice, o prvem Materinskem domu v Pomurju pa tudi o tem, kakšna kazen je doletela nekdanjo ravnateljico Gimnazije Murska Sobota Regino Cipot.

To in še več v Pomurskem dnevniku.

Pomurski dnevnik si lahko ogledate na TV Idea vsak delovnik ob 18.00, 20.00 in 21.30.

Komentarji (11)

bad-boy (ni preverjeno)

mater je antipatična, sploj nemren gledati toga sranja

Gost (ni preverjeno)

In kam bo šla mladina ob sobotah? Potem pa ni čudo, da se drogirajo!

Gost (ni preverjeno)

Gost (162.158.88.132), do sedaj so se pa alkoholizirali. V čem je razlika?

Gost (ni preverjeno)

Od dveh piv nisi pijan, od polovice jointa si pa še kako zadet. Ali pa če spiješ 7 špricerjev, saj si še pod mejo in lahko celo voziš, če pa štirje skupaj pokadite en joint, ste pa vsi štirje zadeti, a ne?

Gost (ni preverjeno)

Dragi gost 88 143, pa tu je rec o domačici, kaj pa še če bi govorili o skunku, itd.

Gost (ni preverjeno)

Gost (162.158.88.132), jaz ne kadim trave niti ne pijem alkohola. Ti pa zagovarjaš komzumiranje alkohola, ki je v večini primerov hujše od kajenje trave, pa še posledice so v večini primerov hujše. Vsi, ki gredo na gasilske veselico se res ne napijejo do konca, tako tudi tisti, ki ne gredo na gasilsko veselico vsi ne kadijo travo. Je pa res, da se velika večina tistih, ki gredo na gasilsko veselico napije in spije več kot le dve pivi ali sedem špricerjev, velika večina tistih, ki pa ne gredo pa se ne drogira. In tudi, če bi prepovedali gasilske veselice dvomim, da bi se potem začeli kar na enkrat vsi drogirati s travo ali kakšno drugo drogo. V bistvu je pa sam alkohol tudi droga in so posledično že sedaj vsi drogeraši. :)

dreammisamasa 123 (ni preverjeno)

Mene pa zanima kaksne blagajne bo imela cerkev? Zupnik ve povedat koliko stane masa, racuna pa se nikoli nisem dobila.

Gost (ni preverjeno)

Ja potem se pa treba zavzemat za ukinjanje alkohola, ne pa k temu zlu legalizirat še drugo zlo!

Gost (ni preverjeno)

Gost 88 143, ko si že alkohol tako ponižal, ali bi tu kaj pomagala legalizacija marihuane, tako da bi oboje bilo legalno?

gost stroka (ni preverjeno)

Družina je tista, ki mora poskrbeti za to, da vsak, ki je bil pravilno vzgojen se znal pravilno odločati. Tu ne pomaga pametovati kako bi bilo, če bi bilo...
Vsak, kije pod vplivoma alkohola in še česa drugega se mora zavedati ( biti vzgojen) da ne sme za volan. O drogah pa mislim, da ni debate. SAMO ZAVEDANJE O ŠKODLJIVIH UČINKIH PREKOMERNEGA PITJA ALKOHOLA IN UŽIVANJU DROG LAHKO PRINESE TRAJNE REŠITVE.

Lp

Divci1983 (ni preverjeno)

Ka pa žabari znajo,ka so fešte???

Starejše novice