Da boste poletje lahko izkoristili, kar se da najbolje, smo pripravili pregled kopališke ponudbe po Pomurju in okolici. Preverite najbolj priljubljene kopališke destinacije.

V Avstriji, le nekaj minut vožnje od meje, obiskovalce vabi Letno kopališče Jennersdorf. Obiskovalcem je na voljo pet bazenov in 19 metrov dolg tobogan. Odprto je vsak dan med deveto uro zjutraj in sedmo uro zvečer, nudijo pa tudi nočno kopanje. Odrasli boste za celodnevno karto odšteli 4,50 evra, otroci 3 evre, popoldanska karta po 16. uri stane 3 evre, za otroke 1,50 evra.

Terme Sveti Martin na Hrvaškem se prav tako nahajajo v bližini meje s Slovenijo. Tam boste za celodnevno kopanje odšteli okrog 5,40 evrov, za otroke do 15. leta pa 3,30 evrov. Popoldansko kopanje po 14. uri za odraslega stane okrog 4 evre, za otroka pa 2,70 evrov.

V naši bližini so tudi Terme Lenti na Madžarskem, kjer je obiskovalcem na voljo pet zunanjih in prav toliko notranjih bazenov. Največji bazen kopališča ponuja kar 1340 m2 vodne površine, kjer boste lahko uživali v delu z rečnim tokom, se predajali masažnim doživetjem ali pa se spustili po 74 m visokem toboganu imenovanem Anakonda. Odrasli boste za karto odšteli okrog 6.60 evrov, za otroka pa 5 evrov. 

Tudi v Pomurju je ponudba pestra. Letno kopališče Murska Sobota je odprlo vrata to soboto, cene kopalnih kart pa bodo ostale enake kot lani. Tako bodo odrasli morali za enkratni vstop odšteti 3,85 evra, dijaki in študentje 2,7 evra, otroci do starosti 3 let pa bodo lahko čofotali zastonj. Poleg bazenov pa se obiskovalci letnega kopališča lahko zabavajo tudi na toboganu, na igrišču za odbojko na mivki ali igrišču za badminton.

Sezona v Letnem kopališču Ljutomer ob obrežju reke Ščavnice se v primerjavi z murskosoboškim začenja nekoliko kasneje, in sicer v soboto, 14. junija. Cene kopalnih kart pa prav tako ostajajo nespremenjene. Odrasli bodo za kopanje odšteli 3,55 evra, študentje in dijaki 3,05 evra, otroci do 15. leta starosti, invalidi in upokojenci 2,45 evra,  otroci do petega leta starosti pa so opravičeni plačila vstopnine.

V Termah Lendava so zunanje bazene odprli že 25. maja. Odrasli bodo za celodnevno kopanje odšteli 9 evrov, otroci pa 7 evrov. Za triurno popoldansko kopanje pa boste odšteli 7 evrov. Bazeni se nahajajo na dveh lokacijah, in sicer ob Hotelu Lipa in v športno rekreacijskem centru, kjer lahko obiskovalci skočijo v olimpijski bazen, otroški bazen in naravni bazen Grozd.

V Radencih se lahko na kopanje odpravite v Zdravilišče Radenci. Odrasli bodo za celodnevno kopanje odšteli 11 evrov, otroci od četrtega leta 8 evrov, za triurno kopanje boste odšteli 8,50 evrov, za otoke pa 6 evrov.

Tudi v Termah 3000 lahko čofotate  v zunanjih bazenih. Celodnevna karta za odrasle stane 13,90 evra, za otroke od šestega leta pa 9,90 evra. Za popoldansko kopanje po 15. uri boste odšteli 11,50 evra, za otroka 8,90 evra. Za večerno kopanje po 18. uri pa boste odšteli 6,90 evra.

Notranji in zunanji bazenski kompleks je na voljo tudi v Termah Vivat, kjer boste za celodnevno kopanje odšteli 10 evrov, za popoldansko 8,50 evrov, za štiriurno 7 evrov in za dvourno 6 evrov. Otroci od petega do 15. leta pa bodo za celodnevno kopanje odšteli 6 evrov.

V Termah Banovci poleg ustaljene ponudbe je v kampu Sončni gaj na voljo tudi termalni bazen za nudiste.  Odrasli boste za celodnevno kopanje odšteli 7,90 evra, otroci od 4 do 15 let 6,50 evra, prav toliko pa odrasle stane popoldansko kopanje.

V gričevnatem svetu severovzhodne Slovenije ležijo Bioterme Mala nedelja, ki so znane po bogati bazenski in izven bazenski ponudbi. Odrasli boste za kopanje odšteli 8,50 evra, otroci pa 7 evrov. Popoldanska karta po 15. uri stane 7 evrov, za otroke 5,50 evrov, otroci do petega leta imajo brezplačen vstop.  

Komentarji (3)

- (ni preverjeno)

v pomurju že ne, ker je higiena v kopališčih na nuli

tutu (ni preverjeno)

Higiena na kopališči je čist OK. In zelo prijetno je. Pridi kaj naokouli. :)

Gost (ni preverjeno)

keri je toti bajs?

Starejše novice