Na predlog občanov, da bi lahko naslov državnih prvakov bolje izkoristili v promocijske namene, se je odzval tudi župan.

Nekateri občani Mestne občine Murska Sobota so na soboškega župana Aleksandra Jevška naslovili pismo oziroma predlog, kako bi lahko Murin naslov državnih prvakov bil dober za promocijo Murske Sobote. Župan s eje odzval na njihov predlog, pravi, da je predlog odličen, in da se je za izjemno promocijo mesta ter regije igralcem in vodstvu Mure že večkrat javno zahvalil.

Njegov odgovor v nadaljevanju objavljamo v celoti.

»Spoštovani gospod Babič,

zahvaljujem se vam za vaš (oziroma sosedov) odličen predlog, pa tudi zato, da ostajate »zvesti« soboškemu nogometnemu moštvu!

Za izjemno promocijo našega mesta ter celotne regije sem se igralcem in vodstvu Mure že večkrat javno zahvalil, predvsem pa sem se jim zahvalil, da jim je uspelo s svojo srčnostjo povezati celotno Slovenijo. Glede vašega predloga vam odgovarjam, da smo za promocijo, kot jo predlagate na nekaterih oglasnih mestih v Murski Soboti že poskrbeli, pomagali klubu pri promocijskih filmih, prav tako pripravljamo dodatne promocijske aktivnosti.

Največ naporov in sredstev iz občinskega proračuna pa v tem trenutku namenjamo nujni ureditvi infrastrukture mestnega stadiona, ki mora biti dokončana do prve evropske tekme naših državnih prvakov. Naša želja je, da jo igralci odigrajo doma, na domačem terenu, pred domačimi navijači, saj si oboji to več kot zaslužijo.

Prijazno vas pozdravljam iz mesta državnih prvakov in se veselim srečanja na kateri od naslednjih tekem naših čarno-bejlih!«

S spleta

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
KingSBMS (nepreverjen)

Murska Sobota provicija, mesto prvakov!

Vrana orginal (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Letos se van je posralo ka olimpija pa maribor kikso,vi vec prvoga mesta nete vidle leta pa leta nepozabete...vi samo promovirajte,,,visko letate male cicibane wannebe black gringosi

652 (nepreverjen)

boli boli boli... daj ne sere. 36 krogov se ti nemre srate, ka si te prvak, ale? a mura pa neje kiksala, celo na zacetke drugoga dela sezone? pa prote konce, prote bravoje, aluminije? tak ka ne bluze

In reply to by Vrana orginal (nepreverjen)

Japek69 (nepreverjen)

Mejne pa zanima, ce bageri ze kopajo luknje temeljov nove tribune med glavno in severno? Ce nej te Jevsek bluzi brezveze.

652 (nepreverjen)

če misleš na to, ka je omejno ka se največ naporov davle zaj za stadion itd.. to sploj nema nikše veze s tribuno. prvo kak prvo, trbej za LP zriktate marsikaj drujgoga, npr. parkirisce za VIP-ovce itd.. itd..

In reply to by Japek69 (nepreverjen)

No, (nepreverjen)

Mene pa zanima dali krokodili lete?

on. (nepreverjen)

lete lete

In reply to by No, (nepreverjen)

Starejše novice