V Europarku Maribor od jutri dalje na voljo brezplačno hitro testiranje. Brez skrbi na kavo v lokal, na bazen in čez mejo.

V Europarku Maribor bo od jutri, 24. junija, dalje, na voljo brezplačno hitro testiranje na covid-19. Predhodna registracija ni potrebna, so sporočili. 

Vsi obiskovalci največjega nakupovalnega središča severovzhodne Slovenije boste tako lahko od ponedeljka do sobote, med 9.00 in 19.00, v notranjosti vhoda 1 opravili hitri antigenski test in si tako brez skrbi privoščili kavo ali kosilo tudi v notranjosti gostinskih lokalov. 

Rezultat testa boste prejeli takoj, in sicer v obliki SMS sporočila ali natisnjenega potrdila.

Lahko dostopna točka za nezahtevno testiranje

Testirali se bodo lahko vsi obiskovalci brez simptomov, ki so zdravstveno zavarovani v Sloveniji in imajo pri sebi veljavno zdravstveno izkaznico in osebni dokument.

Tako bo štajerska prestolnica dobila novo, lahko dostopno točko za hitro in nezahtevno testiranje, dostopno vsak delovni dan obratovanja nakupovalnega središča. 

Brez skrbi na kavo v lokal, na bazen in čez mejo

Z negativnim hitrim testom boste lahko posedeli na kavi ali kosilu tudi v notranjosti gostinskih lokalov in se tako skrili pred poletno vročino.

Prav tako pa je nova in lahko dostopna točka za brezplačno hitro testiranje pomembna pridobitev za zaposlene v dejavnostih, v katerih je potrebno tedensko hitro testiranje, saj bodo do rezultatov lahko prišli na povsem preprost način, vse od ponedeljka do sobote.

Dvojezično - slovensko in angleško - brezplačno tiskano potrdilo boste po prejetem rezultatu lahko prejeli vsi, ki boste na info točki v pritličju Europarka predložili račun iz katerekoli Europarkove prodajalne ali gostinskega lokala, in sicer v minimalni vrednosti deset evrov.

Tako si boste s hitrim testom, opravljenim pred največjim mariborskim nakupovalnim središčem, v počitniških dneh lahko brez skrbi privoščili ohladitev na bazenu in se sproščeno odpravili tudi čez mejo.

Komentarji (8)

fsjfnjfoidf (ni preverjeno)

Korona nateg in prevara človeštva vij gnojnike podkupleni mediji samo za giljotino ste kriminalci pohabljeni!!!

khmm (ni preverjeno)

Kelko si ti star? 5? kaksen besedni zaklad!

In reply to by fsjfnjfoidf (ni preverjeno)

Gshshs (ni preverjeno)

Za na kavo ka mo si šau palčko v nos rivat? Pa vi nejste resni.

Gost4312 (ni preverjeno)

Če prav razumem, lahko grem v Europarku na shopping, kavo "za sabo" pa si sedem na klopco, a ne smem pa na kavo v kavarno ki je v istem nakupovalnem centru? A ste prisebni?

Gosti223 (ni preverjeno)

Oprosti ampak ne razmiš. Sožalje

In reply to by Gost4312 (ni preverjeno)

Gost4312 (ni preverjeno)

Pa mi ti razloži. Kakšna je razlika če grem po trgovinah, kjer ne rabim testa, ali si vzamem kavo za sabo, pa se sedem na klopci ki je oddaljena 2 metra od miz gostilne, kjer drugi lahko sedijo, jaz pa ne tam ne smem, ker tam bi me napadel virus, na klopci sem pa varen.

In reply to by Gosti223 (ni preverjeno)

bougpomagaj (ni preverjeno)

Bokibogme se mi že vse zdigavle v želoudci od vseh teh maloumnih ukrepov, omejitev in sprostitev. Man občutek ka smo v ovon filmi Idiocracy, tan so meli takšne bolane fore cejli čas.

Gost4312 (ni preverjeno)

Idiocracy ni nič proti temu.

In reply to by bougpomagaj (ni preverjeno)

Starejše novice