Fse, ka nüca Goričanec, nudi Goričanka. Sodelujte v nagradni igri!

Goričanka je največje podjetje s sedežem na Goričkem in poslovalnicami v šestih občinah. Njihovo glavno dejavnost predstavlja trgovina na drobno, premorejo pa že pet živilskih prodajaln, tri gradbeno tehnične prodajalne, veleprodajo, centralno skladišče z lastnim voznim parkom in bogat nabor storitvenih dejavnosti.

Od lani imajo sklenjeno franšizno pogodbo s podjetjem Spar (za štiri markete, pri Gradu, v Mačkovcih, pri Svetem Juriju in v Kobilju), njihovi marketi pa sodijo med najbolje urejene markete v kategoriji 250 do 500 kvadratnih metrov.

"Fse, ka nüca Goričanec, nudi Goričanka", prav zato širok nabor izdelkov in storitev (med drugim tri pogodbene pošte), ki jih nudijo v svojih poslovalnicah.

»Ker domače pokrajine nimamo le v imenu, ampak predvsem v srcu, z donatorskimi in svetovalnimi dejavnostmi pomagamo številnim društvom in prireditvam, hkrati pa s promocijskimi dejavnostmi skrbimo za prepoznavnost Goričkega v širšem okolju,« pravijo v podjetju Goričanka

S prodajo in dostavo gradbenega materiala so prisotni v radiusu 100 kilometrov, torej tudi globoko v notranjost sosednjih držav.

Gradnje, obnove ali urejanja doma se vsekakor ne lotite brez obiska njihovih gradbeno tehničnih prodajaln (v Trdkovi, Gornjih Petrovcih ali pri Svetem Juriju).
Spremljate in kontaktirate pa jih lahko tudi preko internetne (www.goricanka.si) in facebook strani.

Z nami že tri desetletja

V podjetju, ki danes šteje že 50 zaposlenih, bodo prihodnje leto praznovali 30 let uspešnega poslovanja. Kot pravijo, so ponosni na prehojeno pot in na odlično ekipo sodelavcev, ki so jo v tem času ustvarili:

»Okolju se zahvaljujemo za zaupanje, ki nas zavezuje k stalni rasti.«

V znak zahvale pa so zdaj pripravili tudi nagradno igro, v kateri lahko sodelujete na našem profilu na družbenem omrežju Facebook:

S spleta

Komentarji (0)

Starejše novice