FOTO: Nika Škrilec
Že od jutra poteka Igrivo jezero.

To soboto je Soboško jezero ponovno prizorišče pravcatega živžava. Na Igrivem jezeru so za zabavo, športno dogajanje in animacijo poskrbeli s športnimi aktivnostmi na in ob vodi.

In kakšne aktivnosti so pričakale obiskovalce? 

Od zorbinga, nogometa na milnici, vožnje s kajaki in kanuji, supanja, pedolina, lesenega vrtiljaka s košarami, lesenih igral pa do XXL tarče, vodna drče in števinih drugih. Za obiskovalce je uporaba rekvizitov in igral brezplačna.

Prinašamo utrinke današnjega dogajanja.

FOTO IN VIDEO: Nika Škrilec

Komentarji (14)

tuncika

Še enkrat poudarjam : EXPANO je turistična bomba Pomurja in kdor ne bo zraven naj ne jamra.

gostek (ni preverjeno)

Zakaj se kopajo v naši pitni vodi?

In reply to by tuncika

. (ni preverjeno)

Od kda je pa tebi kamenšnica pitna . Več dreka je not kak pa v ledavi. Več scaline je not ,kak pa v čistilnih napravaj. Ka nemo gucale kelko smetij se not zmeče pločevink , biciklinof pa se marsikaksa stvar.

In reply to by gostek (ni preverjeno)

Dummi (ni preverjeno)

Kamešnica je f principi graba, skopana do podtalnce. Vupan, ka šauder pa pejsik pucata vo svinjarijo človeško. Dejansko je ta podtalnica (za nas) pitna voda.

In reply to by . (ni preverjeno)

hoj (ni preverjeno)

Bravo! Še več tega!

sdre (ni preverjeno)

rejdna guzva, samo tak dale, se MaCdonalds postavite

GRAMOZNICA (ni preverjeno)

Butli zabiti od gdaj je gramoznica lahko jezero, poimenujete tako kot je potrebno. Blejsko jezero, Bohinsko jezero in po vaše soboško jezero ALI JE TO ISTO? S tem degradirate vsa lepa slovenska jezera in res me čudi da v Sloveniji ni nikogar, ki bi vas prisilno podučil kaj je jezero in kaj je gramoznica oz. šoder jama.

Benkooo (ni preverjeno)

Dajte raje napisat kako prazno ne bilo zaradi PCT pogojev! In potem še označijo 3/4 kopalnega področja za peščico osebkov, ki bi naj izpolnjevali ta PCT pogoj. Zato je odgovor "NE HVALA" in bajkot vseh kateri bodo zdravim omejevali življenje. Dajte si že prebrat ustavo RS. Za to so se naši predniki borili in če bo potrebno se bo zgodovina ponovila.

Babek (ni preverjeno)

Keri ste ne bili tam,ne komentirajte brez veze.
Bilo je super.še več takih dogodkov bi naj bilo.
Oni klub z supi in pedalini je bil zakon.
Edini so izpolnjevali varnostne pogoje.
Jopici,poduk ljudem.
Lahko so za vzor marsikomu.
Celo pa še ona prijazna bejba crnolaska.
Vglavnem velik like.

ja rejsan je

tan san biu... ale gužve je nej bilou! Daleč od toga, ka be bilou dosta lidij... no mogouče v oštarije, tou pa glij nema vejze s športon ob vodej.

In reply to by Babek (ni preverjeno)

Benkooo (ni preverjeno)

Bili smo tam ja zato tudi vemo kako je bilo. Danes greš kahko na vse vodne zadeve brez PCT, ker ni organiziran dogodek

Benkooo (ni preverjeno)

Ti cepci so nam že naredili nepopravljivo škodo. Bo potrebno sledit drugim državam kot je recimi Francija. Ljudje prebudite se ker gre za prihodnist naših otrok!

Gorički en (ni preverjeno)

Što pa je fse to plačo, če je bilou fse za šenki? E se za občinske pejneze že küpüvle glasove. Po drügoj strani pa bi drüjge gor veseli za 18 let stare slike.

Babamima (ni preverjeno)

Bili smo in uživali,res lepa zabava,vse urejeno n a nivoju ,smo se vozili z pedolini . Prijazna punca nas je lepo sprejela z profesionalnim pristopom ,poskrbljeno za jopiče svaka jim čast imeli smo kaj videti. Hrana v expanu pa odlična.

Starejše novice