Vrata je odprla nova trgovina Eurospin v Gornji Radgoni, na Ljutomerski cesti.

Prodajalno so slavnostno otvorili ob 8. uri, ko so prerezali trak in razrezali torto. Svojo srečo pa so obiskovalci lahko preizkusili tudi na kolesu sreče

Tudi v Eurospinu Gornja Radgona boste odslej našli široko ponudbo živil italijanskih proizvajalcev, ki bodo zadovoljile tudi najbolj zahtevne.

Zaposleni si vsak dan prizadevajo za zagotavljanje storitev, ki izpolnjujejo vaše zahteve. Tako tudi stremijo k sodobno urejenim in modernejšim nakupovalnim površinam.

Slavnostne otvoritve se je udeležil tudi župan Gornje Radgone, Stanislav Rojko, ki pozdravlja prihod trgovca v Gornjo Radgono:"ponudba se s tem povečuje, tudi konkurenca, kar je dobro."

Poslovalnica Eurospin v Gornjo Radgono prinaša tudi nova delovna mesta, natančneje 10 delovnih mest. V Gornji Radgoni pa računajo tudi na družbeno odgovornost trgovca, kar odgovorni v Eurospinu zagotavljajo.

 

 

»Pri nas lahko v enem obisku opravite celoten tedenski nakup. Nudimo prav vse, kar potrebujete, da lahko ves teden pripravljate okusne in zdrave obroke za celo družino – od svežega sadja in zelenjave, učinkovitih čistil, slastnih pekovskih izdelkov, široke ponudbe mlečnih izdelkov, pa izdelkov brez glutena ter laktoze, do mesnin iz mesnice in tedenskih ponudb, v katerih vas vedno kaj preseneti!« pojasnjujejo pri Eurospinu.

Eurospin je zelo vpet v različne družbeno odgovorne projekte, dobrodelne kampanje in tako so se odločili, da se  priključijo  tudi  vseslovenski akciji Deželak Junak, v kateri poslušalci Radia1 zbirajo sredstva za otroke iz socialno šibkih družin.

Miho Deželaka, ki se že 7. leto zapored podaja na svojo plemenito deset dnevno dobrodelno pot po Sloveniji so presenetili, ko se je ta s svojo spremljevalno ekipo podal iz Radencev proti Gornji Radgoni, ravno na poti mimo novo odprte trgovine Eurospin v Gornji Radgoni.

S svojo donacijo 1.000 EUR projektu zbiranja sredstev Eurospin želi, da bi čimveč čimveč otrok in socialno ogroženih družin doživelo nekaj brezskrbnih dni na morju med svojimi vrstniki.

Sicer Eurospin izvaja tudi dobrodelno kampanjo Pomagajte narisati nasmeh. Že četrto leto sodelujejo z Zvezo prijateljev mladine Slovenije pri zbiranju sredstev za šolske potrebščine za otroke iz socialno ogroženih družin.

Letos jim bodo namenili 1 € od vsakega zavoja barvnih kred,ki jih lahko kupite v vseh trgovinah Eurospin po Sloveniji.

Ob nedeljah vas na njihovih parkiriščih čakajo risalni kotički, kjer lahko preizkusite dobrodelne barvne krede, poligoni za trike s skirojem, kolesom ali rolerji ter moderiran družinski program z družabnimi igrami, plesom in gosti presenečenja.

Organizirali bodo tudi zabavna družinska tekmovanja. Točni datumi se bodo prilagajali, glede na vremensko napoved. Za aktualne informacije sledite blagovni znamki Eurospin Slovenija na kanalih Facebook in Instagram.

Da ne boste zamudili novosti, novičk, receptov in obvestil o akcijah se prijavite na Eurospinove novice!

Starejše novice