Mnogi so si letošnje Valentinovo popestrili s koncertom Jana Plestenjaka, ki je napolnil Dvorano Tabor.

Včeraj je bila Dvorana Tabor napolnjena z ljubeznijo – ne samo, da je imel koncert Jan Plestenjak, svoje oboževalce je Jan presenetil tudi z Modrijani, s katerimi so skupaj odpeli priljubljeno pesem En poljub. Na koncert je bilo povabljenih tudi 50 srečnežev, ki jim je Europark podelil 25 vstopnic za dve osebi. 

Zgodilo pa se je tudi nekaj čarobnega, kar je Jan Plestenjak že napovedal v našem intervjuju: "Ja, zgodilo se bo nekaj čarobnega. Po mojem se bo prvič v Sloveniji zgodila poroka na koncertu. Izžrebali smo en par, ki se bo poročil pred vsemi, pred 4 000 ljudmi, in mi bomo prvič, z Modrijani, takrat v tistem momentu zapeli "Dal bom besedo" – pesem, ki smo jo zdaj na novo izdali in ki je pravzaprav oda ljubezni in mogoče bo celo postala neke vrste poročna himna". 

In res smo prvič v Sloveniji bili priča sanjski poroki Slovenskih novic, ki se je zgodila na koncertu: Lucija Jamnik Zupančič in Rok Mandl sta usodni da dahnila pred vsemi obiskovalci in s tem popestrila Valentinov koncert. Na nedvomno najlepši večer za Lucijo in Roka je Jan Plestenjak z Modrijani popestril z ljubezensko pesmijo Dal bom besedo. 

Starejše novice