V Sloveniji se je začelo cepljenje oskrbovancev in zaposlenih v domovih za starejše. Premier Janez Janša je obiskal mariborski dom starejših občanov.

V Zdravstvenem domu dr. Adolfa Drolca Maribor so danes ob 8.30 zjutraj prevzeli prve odmerke cepiva proti novemu koronavirusu ameriškega Pfizerja in nemškega BioNTecha. S cepljenjem so začeli ob 10.30 v Domu Danice Vogrinec.

Premier Janez Janša je ob tej priložnosti obiskal največji dom za oskrbo starejših v državi – Dom Danice Vogrinec v Mariboru in nato še Univerzitetni klinični center Maribor.

»Z današnjim dnem se je pričela zadnja tretjina spopada z epidemijo,« je uvodoma povedal Janša. Če cepiva ne bi bilo, bi iz epidemije v Sloveniji izšli šele aprila, hkrati pa ne bi bilo zagotovljeno, da se ne bi ponovila. Zdaj je luč na koncu tunela vse močnejša, do takrat pa je treba ohraniti trezno glavo, je povedal. 

Kot je pojasnil, bo Slovenija v naslednjih tednih prejela čez 16.000 odmerkov vsak teden, dopolnitev prve pošiljke pa bo prišla že naslednji teden: »Vsaka pošiljka bo okrepila naše možnosti v spopadu z epidemijo.«

Janša je ocenil, da je bil spopad z epidemijo v slovenskih domovih za ostarele otežen, ker v oskrbo starejših v zadnjih petnajstih letih nismo veliko vlagali. »Vlada bo naredila vse, da bodo prihodnja vlaganja v oskrbo starejših bistveno večja,« je povedal premier.

»Cepil se bom takoj, ko bom na vrsti« je pojasnil Janša, a dodal, da je ob zaenkrat cepljenje velik privilegij, saj so odmerki cepiva omejeni, zato je prav, da se pri cepljenju upošteva vrstni red, kot ga je soglasno določila stroka. 

Kot je pojasnil direktor Doma Danice Vogrinec Maribor Marko Slavič, so prejeli nekaj več kot 300 odmerkov cepiva in bodo danes cepili približno 270 stanovalcev in s preostalimi cepivi nato še zaposlene. Skupaj s tistimi, ki so covid že preboleli, bodo tako v domu zagotovili 90 odstotno precepljenost.

»Upamo, da se nam po januarju bliža bolj normalno življenje in organizacija dela,« je povedal Slavič: »Gre za zgodovinski dogodek.« Dejal je, da upa, da bo cepivo prineslo boljšo kakovost življenja. 

S spleta

Komentarji (60)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Alennn (nepreverjen)

Cepljenje proti gripi kot vsako sezono se je začelo, edina razlika je, da se bo mastno zaslužilo s testi in cepivom.

tanja flaškon (nepreverjen)

Janez Janez
Ne vem kako se ti naj zahvalim
Adventni čas je popolnoma drugačen
če vemo da za nas skrbiš ti Janez Janša,
Tako varno se počutim, ko si ti na oblasti
Še moj Dejan Svinjskoglavi je rekel da ti bo za Božič poslal klobaso,
Kako sem drgetala prej pred leti, ko je bila ona zabuhla kura na obasti
za svoj denar in vrednostne papirje na banki, pa mi je vse zjebala,
Pa potem oni klovn, ki je metal puško v koruzo in glej ga zlomka
zaradi te puškine cevi se je pokvarilo kar nekaj kombajnov v Prekmurju,
Sedaj pa mirno spim in se veselim praznikov, ker vem da nas čuvaš ti
dragi naš vladar Janez Janša

In reply to by Alennn (nepreverjen)

prekmurje zbudi se (nepreverjen)

Zelo poetično , ironično . Vidim da imaš pesniško žilico in veš dvigniti moralo v teh koronskih časih.
Za zahvalo ti podarjam en spot dveh SVETOVNIH ETNO POP ZVEZD in sicer :Yiannisa Kotsirasa in Yasmin Levy :https://www.youtube.com/watch?v=k3ANTlgQLtk&list=RDk3ANTlgQLtk&start_ra…

In reply to by tanja flaškon (nepreverjen)

tanja flaškon (nepreverjen)

V Prištinskih cajtungah
Kosova express
sem zasledila besedo
Štajerski koljač

sem mislila da je to štajerski keks
dejansko pa je to
Štajerski klavec
Vidite kako daleč seže dober glas o štajercih

In reply to by prekmurje zbudi se (nepreverjen)

xcvb (nepreverjen)

kmetavzar

In reply to by Alennn (nepreverjen)

Zmrda (nepreverjen)

Sovražim levičarje.

In reply to by xcvb (nepreverjen)

Muslimancic (nepreverjen)

Allahim akbur

In reply to by xcvb (nepreverjen)

Zlo (nepreverjen)

Ej ti hlapec jansa spizdi tja kje si se skoz rit dobesesno cez rit si se privlekel na svetlost,smrdis ti hlapec laznjivec priseljeni majmun

ŠTO SI ? (nepreverjen)

ŠTO SI PA TIJ ? Sram te naj bo pizdun nepismen pokvarjen zloben, ki vrag te je gor stepel v takega zlobneža, nesramneža. TAKOJ PEJNEZE NAZAJ KA SI DOBIL LETOS OD TE VLADE in socialno pomoč ki jo dobivaš, pa na prisilno delo takoj.

In reply to by Zlo (nepreverjen)

Zlo (nepreverjen)

Nisem dobil od nase drzave nic totalno nic ti bedak,nosim denar v slo in zivim v slo ti bedak,imam slo banko slo zavarovanje in v slo bajto,vse to mi niti en cent niti en cent ni dala nasa draga drzava temvec kradla denar in prala mozgane nam vsem ki hocemo kaj naredit doma,zaradi taksnih zaostalih kot si TI samo tam kje smoz majmunem na celu

In reply to by ŠTO SI ? (nepreverjen)

Hanc (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Janša car, hvala ti predsednik!

Jansa majmun (nepreverjen)

Daj naredi slovenskemu narodu eno oslugo in sebi,spusti se po muri in zaplavaj cimdalje,ker nas je sram da z takimi norci si delimo naso domovino,idi idi jansi rit polizi

In reply to by Hanc (nepreverjen)

gost6444 (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

živel janez janša

Jansa majmun (nepreverjen)

Ti pa ko je on tanzgornji polizal rit jansi pojdi pa pocohaj mu se malo jajca idioti,res za odpad sta...dajta si vidva vbrizgat rajsi se kaksno dozo cepiva vec

In reply to by gost6444 (nepreverjen)

ŽIVEL JANEZ JANŠA (nepreverjen)

ŽIVEL JANEZ JANŠA !!!!!

In reply to by Jansa majmun (nepreverjen)

butalec (nepreverjen)

Naj žive Janez Janša - z mojo plačo in brez provizij!!

In reply to by ŽIVEL JANEZ JANŠA (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Z današnjim dnem se je pričela zadnja tretjina spopada z epidemijo,« je uvodoma povedal Janša. Če cepiva ne bi bilo, bi iz epidemije v Sloveniji izšli šele aprila, hkrati pa ne bi bilo zagotovljeno, da se ne bi ponovila.

Janša ni sposoben povedati dveh smiselnih stavkov. Kako ve, da bi šele aprila izšli iz epidemije? Ravno on in njegova vlada so največji krivci za katastrofo po DSOjih. DSOjem niso pomagali, da bi lahko ločili bolne od zdravih kar je temelj protiepidemijskega ukrepanja. Razen tega niso upoštevali mnenja skupine za Kovid, da se začne s hitrimi testi testirati zaposlene v DSOjih. Namesto učinkovitih ukrepov so terorizirali državljane z zapiranjem v občine, policijsko uro in z maskami.

Tok ali tok (nepreverjen)

Vsak ima pravico do svojega mnenja! Zamislite se, da ste na njegovem mestu! Bi sem vam zdelo lepo, da bi vas negdo poimenoval kdo tako, kot vi predsednika vlade! Prevzel je funkcijo in se trudi, kakor misli, da je prav. Vi bi pa drugace delali! Volitve bodo pokazale ali je delal prav ali ne!
Ce bi bil doma pri familiji pa tud nebi enim pasalo.

Aaaaaaaa (nepreverjen)

Številke so pokazale kak dela. Pripelau nas je na drugo mesto po število smrti na svejti. Bravo predsednik! Še na mnoge smrti... fala ti baraba pokvarjena. Janšizem je bolezen.

In reply to by Tok ali tok (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

Kak ste eni retardejrani, pa tou nemreš vörvati.... Kak nas je un "pripelau" na drugo mesto po številu smrti na svejti??? Vej pa tij pa tebi podobni ste cejli cajt tirali, ka je vse izmišljeno, ka je "plandemija", ka je uvajanje diktature, ka je 1001 pravljica..... Pa neupoštevali vse, kar se je dalo... Kda pa vö vdarilo, pa je kriv seveda Janša.... Gnesden vsaki išče krivca samo pri drugem, pri sebi nej!!
Gnes san gledo malo Avstrijo, puna smučišča!!! Kda pa spet vö vdari, pa de kriv što?? Seveda vlada, direktor smučišč, planinska krava Zora- samo nej retardi, keri na vso moč silijo v gužvo!!! Geli ka tak???

In reply to by Aaaaaaaa (nepreverjen)

Hmmmmmm (nepreverjen)

Spomladi nas je on pripelo iz epidemije in je bil glaven faktor, zakoj je Slovenija bila med uspešnejšimi državami. Jeseni pa kritike nejso na mesti in je krivo izključno ljudstvo? Saj, tipičen Janšist... Logično, ka se lidgej po 8 mesecaj več nedo tak držali ukrepov kak so se jih marca. Zato je na vsakoj vladi, ka najde načine, kak kljub večin kršitvan ukrepov najde načine za uspešno borbo. No ja, očitno je Sloveniji nej uspelo, kar dokazujejo številke. In to kljub izjemnin omejitvan gibanja na občine in maske na sprehodi skozi soboški park....

In reply to by VRANA (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

Ja, spomladi so tudi tisti pičkeci, keri so zdaj tak glasni, cvikali in se držali nazaj!!! In rezultat je bil viden. In, ironično, prav taisti uspeh je bil za nekatere retarde "dokaz", da virusa sploh ni !!!! Tak uspešni smo bili, da marsikdo sploh ni poznal nobenega, ki bi bil bolan. In zopet, to je "dokaz", da virus ne obstaja. Nadalje je od marca vzniknilo že 15.000 teorij zarot, ki jim YouTube strokovnjaki seveda verjamejo.... Ker oni so tak posebni, da so na YT "odkrili resnico", vau kak so inteligentni, ka so z spretnostjo arheologa na YT našli "absolutno resnico",...
Še največja ironija je pa tou, ka so ravno Kitajci, ki so imeli celo prepoved iz stanovanja, sledenje vsakega koraka, kontakta,.... zajezili širjenje zelo uspešno.... In naši levnuharji, ka nemajo pojma, kaj je diktatura-kričijo "diktatura"... A vsi polni gobcanja, kak se nika ne držijo, kak uni ne jebejo te vlade....

In reply to by Hmmmmmm (nepreverjen)

Aaaaaaaa (nepreverjen)

Trudi se on ja... demontejrati državo. Zavolo takšij maloumnežov kak si tij smo v takšoj riti. Ka podperaš najvekšo barabo izdajalsko v Sloveniji.

In reply to by Tok ali tok (nepreverjen)

Hmmmmmm (nepreverjen)

Se strinjan, ka zadeva neje lejka za obvladovati. V vsakon primeri boš kritizejrani, kakoli boš delo. Ampak JJ je napravo puno puno napak in to na žalost in škodo Slovencov. Namesto ka bi se skozi poletje delalo na ukrepih za zimo in s kapacitetami v bolnicaj, se je ukvarjalo s protestniki, se jih je žalilo, izpostavlalo razne Zlatkoje in Potrče (seveda, država vsredi pandemije nuca točno promovejranje takšnih lidij), novinarske konference v zgodovini še nejso bile tako negativno naravnane in se izraža samo pesimizem. Te na začetki drugoga vala prekine sledenje stikov okuženih, karantenske odločbe več ne izdaja država sama, ampak se za izdajo mora pobrigati ljudstvo v sodelovanji z delodajalci (haha, kapitalizem in neoliberalizem in skrb za zdravje zaposlenih, hahaha, glavno, ka jih čimveč dela in ustvarjajo kapital), te se pa čudi, zakoj po dveh mesecih lockdowna številke ne spadnejo, medtem ko druge države z lockdowni zadevo v 3-4 kednaj rešijo... Najležje je te gučati "leva golazen", ampak s ten si san strejla v koleno, ker si s ten ne dela prijatelov in še laže povrhi vsega...

In reply to by Tok ali tok (nepreverjen)

Čefur (nepreverjen)

Ka pa či bi malo obrno vse skupaj pa bi pravo ka so glih protestniki z nekimi samozvanimi kulturniki in raznimi dežurnimi epidemiologi in pa seveda z asistenco določenih medijskih hiš spodkopavali pridadevanja vlade , ker če ti ne razmiš kaj je odzadi te ti res nega pomoči , pa zapomni si dečko , nič ne more več zaustaviti pomladi , upam , da razumeš, in ja , tudi tak se da zadeva intetpretirati.

In reply to by Hmmmmmm (nepreverjen)

Hmmmmmm (nepreverjen)

Protestejralo se je poleti in na konci koncov se je izkazalo, ka so turisti iz Hrvaške v državo prinesli več okužb kak pa se je okužb preneslo na protestaj. Z medijskimi kučami pa si lejko samo tiho, ker vaša JJ-TV sama promovejra Zlatkoja pa Potrča in je enako kriva kak mediji, šteri ga nejso kritizejrali. V glavnon so ju vsi vkuper promovejrali in tak sta dobila na moči. Tudi negativna reklama je reklama. Vse pa pri tebi ide v smer "levi debili" in s takšnimi kak si tij mi je takšen interes se pogučavati kak z Karl Marxon. Zaj pa gledaj: ka je razlika med Avstrijo, štera je z zaprtjon države okužbe iz 9000 spravila na pod 2000 in Slovenijo, štera je že 2 meseca totalno doj zaprejta in okužbe ostajajo na enakoj ravni? Točno to, ka Slovenija ne sledi stiko n in ka NIJZ ne izdavle karantenskih odločb. Druge države se trudijo, znajo, ka je hitro sledenje pa testi najbole učinkovito sredstvo proti epidemiji in zato zaposluvlejo contact-tracerje, medten ko v Sloveniji toga že 2 meseca nega. Te pa so levičarji krivi, ja.... Beeeee Beeeeee

In reply to by Čefur (nepreverjen)

Čefur (nepreverjen)

Ne vem zakaj , ampak mislil sem , da si pametnejši , ampak po tvojih izpadih vidim , da si še vedno na nivoju preproste opice in nabiralca , pa tudi , da si levonja ne rabiš povdarjati , razlika med AT in SLO pa je v tem , da se v AT ljudje držijo priporočil , navodil in odredb vlade , dočim Slovenija je še vedno Balkan in ti si najboljši dokaz za to , pa tudi če boš blejal cel ljubi dan.

In reply to by Hmmmmmm (nepreverjen)

Hmmmmmm (nepreverjen)

Ges gledan Avstrijce pa Slovence pa lejko poven, ka pretiranih razlik nega. Med Slovenci se najde določen procent, šterin je vseeno za odredbe in v Avstriji se najde tak procent. Ampak samo si zatiskaj oči... Slovenec je nej disciplinejrani narod kak Šved, ampak zagotovo nej tak nedisciplinejrani kak kaže korona-statistika.... Samo si zatiskaj oči

In reply to by Čefur (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

"contact-tracerje", hahahahahaha... Vejpa lejvim debilom se zmejša, ka so njin kratene osnovne človekove pravice, pa ogrožanje osebnih podatkov,..... Kda imaš na vsakon koraki škodljivce, ki ti postavljajo prepreke, vsak ukrep zaničujejo, ne upoštevajo ama ništa, raje naj vse propade, kot pa da bi trenutni vladi uspelo,..... TO je recept za NEUSPEH !!! In da, lejvi debili so veeeelikanski del tega!!! In levim debilom si dal pozdrav Beeeeee Beeeeee - ker se puntajo, ker to pač vidijo pri vodilnih levih fašistih in idiotskih "influencerjih" tipa dr.Trčen in raper Zlatkodrek

In reply to by Hmmmmmm (nepreverjen)

Hmmmmmm (nepreverjen)

Nej san še čul levičarja, šteri bi argumentejro proti sledenji stikon, ampak na vaši beeee beeee-TV očitno boukše znate. Isto si ti človek, šteri se drži vseh ukrepov, ampak seveda iz prve vrste znaš, ka se levičarji ukepov ne držijo... Beeeeee Beeeeeee

In reply to by VRANA (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

Samo pogledni komentare npr. pri aplikaciji Ostani zdrav !!!! Ali pa pri katerikoli objavi ukrepov!!! Ali si pa zdaj z Lune spadno, kaj se sprenevedaš??? Maska je nej politična izjava! Vsaj za menej nej in za vsakega vsaj povprečno inteligentnega človeka! V moji širši družini jih je 5 imelo korono, 2 primera težja varianta!!! Zato je vsak, ki nekaj pisari o neobstoju, o teorijah zarote, za mene idiot!!! Ker neizpodbitno vem, kakšen je lahko težji potek!!! Beeee beeee pa ti kar svojim levnuharjem pozdravljaj... Jaz se skušam potencialno škodljivim situacijam izogniti, zaradi sebe in ljudi okrog mene! Ti in tebi podobni škodljivci pa boste pisarili o nekih ovcah, hahahaha....

In reply to by Hmmmmmm (nepreverjen)

Hmmmmmm (nepreverjen)

In ti misliš, ka je sledenje stikon s strani epidemiologov enako kak ta aplikacija, štera nema smisla? Daj no, eni ste ali tak vodljivi, ka van ena oseba lejko v glavo vtrese, ka je ena aplikacija sposobna rešiti vso epidemijo ali pa enostavno nemrete razmiti, ka je prenos okužbe tak zahteven proces, šteroga navadna aplikacija nemre rešiti. Važni so kontakti v službi, proston časi, v družini. In nej tisti, šteri je v parki sedo pri sosednjon klopci pri razdalji 5 m. In telko za informacijo, o neobstoji virusa večinoma pišejo ekstremisti, po večini celo desni ekstremisti. Tudi levi so vmes, ampak navaden človek, pa makar je levičar ali desničar, o neobstoji virusa nede piso. Če san pa ges škodljivi, ker kritizejran, ka država ne izdaja karantenske odločbe vsen stikon in ne sledi stikon, te pa tak dobro. To vzemen kak kompliment. Ti pa vaši na beeee beeee-TV si dale zatiskajte oči pa gledajte, kak se v drugih državah, ge sledijo ukrepon, številke izboukšuvlejo, in te krivite levuharje. Saj pa je itak znano: kak prepoznaš desničara? Vedno so drugi krivi, samo oni nej. Edino, kda se zadeve izkažejo kak dobre (prvi val). Te so jih puna usta zaslug....

In reply to by VRANA (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

Zdaj pa si resno pokazo, kak zabiti si. Sorry, ka ti tou moren povedati. Odgovarjaš mi o aplikaciji, kero san omeno izključno zato, ka pogledneš kakšne idiotizme pišejo levnuharji pod članki. Niti z besedico ne zagovarjam/ugovarjam sposobnosti reševanja s pomočjo tega! Ti mi pa nekaj okoli tega dokazuješ, hahahaha.... In debato o neupoštevanju kakršnihkoli ukrepov preusmeriš na nek čisto drugi detajl... In še zlažeš brez problema "In ti misliš, ka je......" Sorry, to je pa prav levnuharsko. Neke lastnosti, izjave, zagovarjanja,... lažno pripišeš nekomu in se počutiš pametnega, hihihi. Znaš, ka si še pozabo? Ka san rasist, sovražnik prometnih znakov, ksenofoben, pa še na 1001 način nestrpen, hihihihi....
Za prvi val san ti pa odgovoro že zgoraj: tudi takšne pičkice, kak si tij, so se takrat še držale malo nazaj.... In zato je bila zadeva uspešna... A zdaj pa vsak drugi zelo pameten, pa se ne drži ničesar-in kdo je kriv??? JJ, seveda ka JJ, hihihi. Što pa drüjgi??? Kdo "krivdo" vali na drugega? Vej je pa nej JJ okouli lejto od vasi do vasi, od mesta do mesta,.. pa raznoso virus!

In reply to by Hmmmmmm (nepreverjen)

Hmmmmmm (nepreverjen)

lažno pripišeš nekomu in se počutiš pametnega, hihihi

S ten stavkon si povzel beee beeee-TV in san sebe...

In reply to by VRANA (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

Hahahaha, nemaš za burek več, geli ? Razmeto san te kak 5 dag posebne klobase, hihihi

In reply to by Hmmmmmm (nepreverjen)

Čefur (nepreverjen)

No , ti si pa res otrok , maš pa pravico do svojega mnenja , ostani zdrav pa ne oddaljuj se preveč od črede , boste bolj ubrano blejali.

In reply to by Hmmmmmm (nepreverjen)

Hmmmmmm (nepreverjen)

Saj se nemo. Ampak ti tudi nej. Čeprav se pri tebi ne bojin: enkrat SDS-ofca, vedno SDS-ofca...

In reply to by Čefur (nepreverjen)

Tok ali tok (nepreverjen)

Ti, ki mi delite pridno minuse, mi povejte kaj ne drzi?

In reply to by Tok ali tok (nepreverjen)

GODŽIRO (nepreverjen)

ŽIVEL JANEZ JANŠA , NAJVEČJI SVETOVNI IN EVROPSKI VODITELJ Z VIZIJO , GREMO NAPREJ.

tanja flaškon (nepreverjen)

Janez Janez
Ne vem kako se ti naj zahvalim
Adventni čas je popolnoma drugačen
če vemo da za nas skrbiš ti Janez Janša,
Tako varno se počutim, ko si ti na oblasti
Še moj Dejan Svinjskoglavi je rekel da ti bo za Božič poslal klobaso,
Kako sem drgetala prej pred leti, ko je bila ona zabuhla kura na obasti
za svoj denar in vrednostne papirje na banki, pa mi je vse zjebala,
Pa potem oni klovn, ki je metal puško v koruzo in glej ga zlomka
zaradi te puškine cevi se je pokvarilo kar nekaj kombajnov v Prekmurju,
Sedaj pa mirno spim in se veselim praznikov, ker vem da nas čuvaš ti
dragi naš vladar Janez Janša

In reply to by GODŽIRO (nepreverjen)

butalec (nepreverjen)

Ja, pripelo nas je na rob propada;
in zdaj bomo naredili korak dalje!

Pun qurac man Janše, Kacina, mask, policijskih ur in drugih dekretov!
Uživajte, dokler lahko!

In reply to by GODŽIRO (nepreverjen)

Crknu (nepreverjen)

Ej ti hlapec se kako banano????ali polizi jansi se malo

In reply to by GODŽIRO (nepreverjen)

Falko (nepreverjen)

mama ti polizi šoferi dole na parkingi

In reply to by Crknu (nepreverjen)

Lipa3 (nepreverjen)

Janez Jansa je nej vrejden niti osmojenoga bureke.Un je velki vodja coban vij pa ovce.

In reply to by GODŽIRO (nepreverjen)

micikaaa (nepreverjen)

ŽIVELA VLADA.....očistite smeti preteklosti.....

. (nepreverjen)

Eni ste že čisto koronizirani tu.

AJAJAJAJAJAJAJ (nepreverjen)

NESPOSOBNI IVAN JANUZAJ JANSHA - ORBAN ODSTOPI.

Čefur (nepreverjen)

Za Hmmmmmm- ja.

Belina (nepreverjen)

Tou Janez , zdej pa drejn d svamp.

CheGuevara (nepreverjen)

Janša je najvejkši lopov v zgodovini Slovenije zatou me ne čüdi, ka se nešče cepiti med prvimi. Obnaša se očitno kak vladarji v srednjo veki šteri so geli hrano komaj te, gda so vidli ka je dvorski sluga, šteri je mogo gesti prvi, nej fertik. Zdaj je Janša v vlogo dvorski slug - preizkuševalcev, postavo starce v domovih ostarelih. Večina demokratičnih evropskih voditelov se je cepilo med prvimi pa so s ten državljanon pokazali ka si o ceplenji mislijo. Ali Janša je pač lopov zatou se tüdi obnaša kak lopov.

KONTRA CheGuevara ( (nepreverjen)

ZAKAJ JE JANŠA NAJVEČJI LOPOV ?????? PA TOU KA JE ON POBRO SEBI, JE PIČKIN DIM PROTI OVIN LOPOVOM ZIDAR, ČASAR, BAVČAR, JANKOVIČ in KOMPANIJA ....... KOLIKO MILIJONOV SO POKRADNOLI PA NIKOMUR SE NA ZGODI NIČ. ČE BI PA BIL NA VLADI CMERAR ali OV KA IŠČE PUŠKO V KORUZI, BI PA BILA TISTA DVA KRIVA. Zdaj pa navalite z MINUSI.

butalec (nepreverjen)

O ja, je!
Pa či bi prvoga lopova v čuzo spakivali, Zidari, Bavčari, Jankovići itd. niti ne bi vupali v marmelado segati;
ker so pa vidli, ka se prvomi in zdaleč najvekšomi nika ne zgodi, so si pa dečki vupali... in zdaj mamo!!

In reply to by KONTRA CheGuevara ( (nepreverjen)

Crknu (nepreverjen)

Smrttttt jansizmuuuuuuuuu

tanja flaškon (nepreverjen)

V Prištinskih cajtungah
Kosova express
sem zasledila besedo
Štajerski koljač

sem mislil da je to štajerski keks
dejansko pa je to
Štajerski klavec
Vidite kako daleč seže dober glas o štajercih

Karl Marx (nepreverjen)

mene pa zanima ali je res
da je med 2500 mrtvih zaradi korone največ pripadnikov Zveze komunistov
Le zakaj mora biti tako

Falko (nepreverjen)

Že mora biti tako
komunajzerji krepajo
ko muhe pred zimo

In reply to by Karl Marx (nepreverjen)

Lipa3 (nepreverjen)

Ce bi komunisti krepalu bi vas lieder Jansa bil prvi saj je pa bil najvevji partijec zastavonosa ovaduh.Malo pobrskajte po spominu nazaj keri ste njegovih let in se potem zamislite kaj pisete.Najslabi ljudje so tisti,ki se oblacijo po vetru in to je vas puklasti Janci

In reply to by Karl Marx (nepreverjen)

keramichar (nepreverjen)

janez za vedno!!!

. (nepreverjen)

Janšo za precednika!

Crknu (nepreverjen)

Janso na smetisceeeeee zazgat z vsemi ki ga podpirate,budale budale slovenske ste,sosedi pa lmeti vam zene jebejo medtem ko vi spremljate jansine norosti prek tvja itd.....sram vas je lahko da ste slovenci, SMRTtttttt JANSIZMUUUuUuUuU

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice