Saj vemo – prazniki so komaj minili, obljubili ste si, da se boste obvladovali, in res nam je žal, da vam to počnemo, toda …

V nakupovalnem središču BTC City Murska Sobota se danes ponujajo male in velike torte vseh okusov, cupcakes, cake pops, piškoti in vrsta drugih dobrot.

Nebesa za sladkosnede

Organizatorki Barbara in Valerija od 10. ure naprej vabita na – kot pravita – najslajši dogodek v Prekmurju, Vse sorte torte #2

Predstavljajo se številni slaščičarski mojstri s svojimi kreacijami in najrazličnejšimi dobrotami:

  • Med drugim so nas obiskale lisičke iz Gozdička KAYO, Kaja in Timi pa z gravirano čokolado uresničujeta še tako nežne želje.
  • Marjana iz Slaščičarne Sacher medtem predstavlja svoje sladke čarovnije, narejene iz 100-odstotno naravnega materiala po skrivni recepturi.
  • Simona iz Sladkega raja navdušuje s ponudbo drugačnih, sodobnejših okusov tort in peciva ter s čudovitimi dih jemajočimi poslikavami tort.
  • Srčne in čarobne torte nastajajo tudi izpod rok Marine iz Sweets to GO. Manjkale seveda ne bodo niti pisane in slastne dobrote.
  • Cukerpekarca Jerneja pa bo stojnico okrasila s svojimi tortami, torticami, cupcakes, cake pops, piškoti in še marsičem drugim.

Za prijetno vzdušje s svojimi melodijami tokrat skrbi Ansambel Štrk

Tudi naša ekipa je pocedila sline in nekaj primerkov sladke pregrehe ujela v objektiv. O okusu se boste morali prepričati sami.

Če ste potrebni razvajanja in sprostitve, je dogodek morda prava izbira za vas, saj po besedah organizatork, "včasih potrebuješ le kos torte. Ali dva."

Foto: Sebastijan Jančar

Starejše novice