Tudi letos na drevoredu Martina Luthra poteka "Najbolj pocukrana prireditev v Prekmurju" pod imenom Sladko Prekmurje.

Kulinarični dogodek Sladko Prekmurje je lani doživel svojo premiero in kot prva tovrstna prireditev zavzel drevored Martina Luthra v Murski Soboti, tudi letos pa se je sladko kulinarično razvajanje vrnilo v Mursko Soboto.

Tudi danes so ponudniki postregli s sladkimi dobrotami na 1001 način. Vse do 18. ure vas bodo danes razavajali z najrazličnejšimi okusi čokolade, vedno slastno prekmursko gibanico, vsemi vrstami sladic, likerji, marmeladami in celo vini.

Nespremenjen je seveda ostal osnovni princip dogodka, ki je še naprej namenjen celotni družini in v okviru katerega vsak najde nekaj zase. 

Rdeča nit dogodka so seveda sladke dobrote, ob tem pa so pripravili še otroško animacijo in delavnice. Danes vam ne bo treba kuhati doma, saj je poskrbljeno tudi za druge kulinarične dobrote, prav tako pa se boste lahko odžejali. Za kulinarično razvanje skrbi približno dvajset ponudnikov hrane in pijače. Več pa v fotogaleriji.

FOTO: Jan Vitez

Komentarji (6)

tuncika

Enkraten dogodek. Še lepši pa zato, ker vidim na sliki paviljona Škoda "dve najlepši Pomurki". Amen.

DolfLundgren (ni preverjeno)

Bravo.
To ka pa ovi küjajo, pa še pesi doma nebi dau.....

In reply to by tuncika

vodka (ni preverjeno)

Što ti je kriv, če ti je želodec nej navojeni na dobro hrano.

In reply to by DolfLundgren (ni preverjeno)

Kitajc (ni preverjeno)

Kaksni grdi tatuji.

Bučko (ni preverjeno)

Siromaki, ki si tega ne morejo privoščiti spet šimfajo. Delat se naj spravijo, oa si bodo lahko privoščili sladke dobrote.

Arum mura (ni preverjeno)

Bil videl a žal si nič nisem mogel kupiti

Starejše novice