Iz Doma starejših Ljutomer so sporočili slabo novico.

Kot so zapisali na uradni spletni strani doma, so danes zvedeli, da je oseba iz zdravstvenega zavoda, ki pri njih izvaja ambulanto družinske medicine in je v tem tednu delala v tej ambulanti pozitivna na koronavirus.

V domu so takoj pristopili k izvajanju vseh preventivnih ukrepov. Tako so preverili vse tvegane stike stanovalcev in za le-te uvedli ustrezne preventivne ukrepe, kot predvideva nas krizni načrt v teh primerih.

Sicer pa so dom že pred dnevi zaradi zelo negotove epidemiološke situacije po posvetu z epidemiloginjo do nadaljnjega zaprli za obiske.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Karl Marx (nepreverjen)

Grosupeljski razbojnik in njegovi pajaci so zrušili vse kar se je zrušiti dalo. Vse je šlo narobe. Vsi vpleteni janševi zdravniki, janševi epidsmiologi in ostala dvorna svita; Slovenijo ste pripeljali na rob brezna. Največ okužb na svetu kljub najhujšim ukrdoom na vetu. Oa ste sploh normalni vsi vi beoviči, rozmani, janšoti, hojsi?! Smo komaj oktobra, vi pa že drugič zapirate državo, kljub temu pa okužbe gredo v nebo. Nesposobni ste, ne znate vladati, spokajte, pojdite in se vržite v brdeno, obestite se, karkoli samo sookajte. Janša bo do pomladi 2021 naredil 20 milijard evrov škode, mi ga pa še naprej gledamo v njegovi blaznosti. Rtv še kar naprej uravnotežuje, namdsto, da bi svojega grobarja napadli z vsem orožjem, z vsemi topovi. Mi bomo res propadli, to je vse bolj jasno. Reši nas lahko le še neusmiljen in takojšnji obračun z janšizmom. Če se Janše ne bomo znebili do novega leta je z nami konec. Moramo na ulice, gre za življenje ali smrt tega naroda.

Adijostevi (nepreverjen)

O joj joj. Tebi pa ni pomoči!!!

In reply to by Karl Marx (nepreverjen)

Starejše novice