Mladi Pomurec, ki je v breakdancu osvojil naslov državnega, evropskega in svetovnega prvaka, z vratolomnimi skoki že nekaj časa išče novo dozo adrenalina.

O Alešu Ivanuši smo na Sobotainfo pisali že pred časom, ko nas je navdušil s svojimi vratolomnimi skoki. Eden izmed takšnih je bil tudi iz "Goričke Mariške", lokomotive, ki je postavljena pred železniško postajo v Murski Soboti.

Tokrat preko Mustanga

Zdaj se je odločil za nov skok, oziroma serijo le-teh. Za razliko od zadnjič tokrat ni skočil iz objekta, ampak je tega zdaj preskočil. V sodelovanju z Avto Rajh je namreč izvedel vratolomni skok preko športne ikone, Fordovega Mustanga.

"Vedno znova si mi porajajo različne ideje, na kakšen način izvesti skoke, pri katerih dobiš tudi določeno dozo adrenalina. Podobno je bilo tudi tokrat," pravi Aleš. 

Za "tarčo" si je tokrat izbral Fordovega Mustanga, seveda pa se je za to moral dogovoriti z odgovornimi pri Avto Rajh. Ti so se strinjali in nato je bilo potrebno stvar le še realizirati.

"Seveda so mi rekli, da moram biti previden, tudi sam pa sem se zavedal, da skačem preko avtomobila, ki se ga ne splača poškodovati. Za moj žep to ne bi bilo dobrodošlo," smeje razlaga Aleš.
 

Želi najti sponzorja

Glede na priložene fotografije je jasno, da mu je skok uspel, toda tu se ne namerava zaustaviti. Zadal si je še en zelo drzen cilj.

"Nekega dne bi si želel preskočiti Ford Rangerja. Vem, da se to sliši skorajda neverjetno, toda verjamem, da mi lahko uspe. Človeško telo je zmožno marsičesa".

Za njim je navkljub mladosti športna kariera, ki je postregla z mnogimi vrhunskimi dosežki. Med drugim je postal državni, evropski in svetovni prvak v breakdancu. Zdaj si želi, da bi za svoje vratolomne skoke uspel dobiti tudi kakšnega sponzorja.

"Seveda je tudi to cilj mojih skokov, vendar nikakor ni prioriteta. V prvi vrsti je glavno to, da je potešena želja po adrenalinu".

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Prekmujrski (nepreverjen)

Spet vidno zavajanje z naslovom. Sploh si ni zlomil vratu..

Mc (nepreverjen)

Big deal. Vsaj video bi lahko dali pouleg. Po naslovi sodec sam mislil, ka ga je po dolgem preskocil, potem pa samo poprek. Nic posebnga.

Mikolo (nepreverjen)

Zau je reklama za avto:)
??

Starejše novice