Dobre volje je bil včeraj tudi župan MOMS.

Včeraj je na prostem silvestroval tudi župan MOMS Aleksander Jevšek. Ta je včeraj nekaj minut pred polnočjo nagovoril zbrane v središču Murske Sobote, jim zaželel vse dobro v prihajajočem letu, nato pa še z ostalimi nastopajočimi zapel slovenski zimzeleni komad Silvestrski poljub.

Video si lahko ogledate s klikom na zgornjo povezavo. 

Komentarji (30)

tuncika

ČESTITKE GOSPOD ŽUPAN, TAKO SE DELA. TREBA JE BITI LJUDSKI IN VSESTRANSKI, ZATO NE DVOMIM V VAS.

Rdečko (ni preverjeno)

Đizs Christ! Na bruhanje mi ide... Populist brez primere. Še Židan je slabši.

Vipko
buldog

Potem pa bruhaj.

In reply to by Rdečko (ni preverjeno)

lolal (ni preverjeno)

Res čestitke g.Župan, zelo lepo.Naj se to ponovi vsako leto, ker je res lepo slišat

suzika (ni preverjeno)

Bravo župan, končno je spet veselo v Soboti

Gost (ni preverjeno)

Rdečko, tipičen nevoščljivi pljuvator. Mislim, da velika večina ljudi meni, da je bila lepa gesta, pa tudi pet verjetno ve g. župan boljše od tebe, tako da...Kot pravijo - show up or shut up. Čestitke, g. Župan!

Gost (ni preverjeno)

Rdečko tvoj vzornik je sigurno tisti, ki so ga pred kratkim neupravičeno spustili z Doba in verjetno hodiš pred sodišča stat in protestirat, dokončanih pa imaš 4 razrede osnovne šole...

Rdečko (ni preverjeno)

Slepe ovčke. Da ne bi slučajno vi postali čez 4 leta "pljuvatorji". Vam se zdi dobra gesta zato, ker lepo poje (kar je sicer res). Meni, ki sem pa tudi bil včeraj tam prisoten se pa zdi popolnoma populistična fora. Da ne komentiram popolnoma neprimerno izbiro barve jakne.

http://sl.wikipedia.org/wiki/Populizem ... Podrobno preberite prvo in drugo poved prvega in drugega odstavka.

"Spet nocoj med prijatelji, proslavimo..."

Me meči petard (ni preverjeno)

Eni ste parejsan pacijenti, samo šinfate. Rdečko tij si najvejkši. ka mijsliš ka je župan na modnim reviji, ka ma un oblečeno je njegova stvar. Popejvle dobro, kak dober de pa pri županovanji pa de se pokazalo. Kumaj je začno pa enin že se smeta. Bravo župan za sinočnji nastop.

kozorog

Bravo g. župan, lepo je bilo slišati Vaš glas, želim vam srečno, uspešno novo leto in naj se nadaljuje pozitivno, kot se je začelo...

Gumbek (ni preverjeno)

Bravo župan. To rabi naše mesto, župana, ki bo spet oživil to mesto in poleg tega še odlično poje.
Vsi tisti, ki mu pa že cel čas mečete polena pod noge pa se požrite do konca.

Gost (ni preverjeno)

ovce

Gost (ni preverjeno)

Potem pa povejte ,da se na spletu ne sme pohvaliti in nehajte skrivati pozitivne komentarje,Sobotainfo to vam ni v ponos .kar je dobrega se ne sme pohvaliti le zapornika se mora hvaliti to se delale v BUTALAH

Gost (ni preverjeno)

Štihcove ovčke spet na delu v talanju minusov!

Gost (ni preverjeno)

Vsaka čast. Končno mamo vsoboti župana keri je ljudski človek ka se zna poveseliti tudi z delavsko klaso. Samo tak naprej.

Daddy_Cool

Murska Sobota je dobila svojoga Zorana Jankovića

- o

Poleg najvekše brezposelnosti v Sloveniji se v Soboti bahajo z največjim in najdalj trajajočim ognjemetom .Tü pri takšij stvaraj se Sobota ne pistij .Za revščino pa za zaposlitev pa nega v Soboti interesa .Ta barva bunde Jevšeka je nekše čüdne barve na se fele me spominja .Poulek velke penzije nema bunde bolj takše ka se spodobi za moške mijslin barve .Pazite tisti ka tö hvalite župana ka nete za par mejscov preklinjali

Gost (ni preverjeno)

@Gost (109.182.237.205)
Eni li nemrete, ka ne bi Štiheca omenjale. Vej je pa več neje župan pa ga njajte na meri. Svojo obremenjenost z njim pa zdravite pri doktore. Če vam še sploj lejko pomaga :)

Sicer pa glede teme: naj vam župan še naprej popevle, ka de vam ležej, gda te brez dela uživali v stari doktrini za siromake "kruha in iger nam dajte" :)

S temi članki se Sobotainfo redno v rit vličej Jevšku. Na Pomurec.com ne najdeš nikšoga članka o Jevšku, na Sobotainfo pa poročajo gda popevle, odpira drsališče, se poškrable po riti :)

Gost (ni preverjeno)

Ka pa či bi se že enkrat enjale obremenjevati z Štihcon in pa Jevškon? Nej eden nej drugi van neta pripomogla pri vaših problemaj.. nej trbej še na internete pokazati, ka smo prekmurci najbole nevoščljive, zahrbten narod. Vsak ma svoje probleme, pa naj se vsak pri sebe pita ka lejko naprave za sebe, ka de njeme v prigodnje baukse šlo, ka de srečnejši. Nej telko iskate problemov v Štihece, Jevšeke, Janši, Kučane itd.

tutu (ni preverjeno)

Ka te je Pejčič tudi populist, ker je on tudi zraven popejvo pesem? Rejsan se brezveze obadate s temi stvarmi. Ve de takšnoga nasprotovanja tvojoga političnoga nasprotnika, slabše de za varaš. Saj je enako v Sloveniji- kda so na oblasti levičare, SDS celi čas provocejra in obratno: kda je SDS na oblasti, levičarji provocejrajo. IN to nasprotovanje nas je pripelalo pač ta, ge smo zaj...

Gost (ni preverjeno)

@-o
Pa ka ma ognjemet veze s tvojo brezposelnostjo?! Delat se spravi, nej pa ka neksoga internetnoga heroja spilas.. samo nej ti nebos delo za 560€, ker ti si vec vreden ti frajer.. rajsi doma lezis za 180€ podpore..

- o

188.198.9.164 -- Tij se nekaj preveč slijniš se ti ne zdij ?Jes san si svoje zaslüjžo sakšega zadnjega so pejnazge na banki tij pa delaj dale za 560 € pa za zasekov krüj.Rad bi te spoznal ka ti dvej doj stijsnen saroš

In reply to by Gost (ni preverjeno)

VijaVaja (ni preverjeno)

Po Štihcu štihec. Zamenjalo se je ime, narod je osto isti. Silvestrovanje v Soboti na prostem je ista beda kot prej, namenjeno objestni deci, kera meče petarde , pa lomi flaše. Vmes pa ene par odraslih, ka morejo biti tan po službeni dolžnosti, pa tudi takšnih, ka so še skous tak decinski, ka se majo najlepše s pirotehniko in lomljenjen steklovine.

dupliviski (ni preverjeno)

vsaki pijanec zna spejvati

Vipko
buldog

Lastne izkušnje????

In reply to by dupliviski (ni preverjeno)

Gost (ni preverjeno)

@ -o
Ne sekeraj se ti za moje penze ;) vrvle ka se mi nej trbej sekerate.. glede toga, ka bi me rad spozno, ka mi dvej dol stisneš?? haha.. daj ne delaj si sramote :) sten samo kažeš kakšen slabič si. sicer pa vrvle ka se neščeš spoznate, za tvoje dobro ;)

- o

S tebov si rit obrijšen

In reply to by Gost (ni preverjeno)

Gost (ni preverjeno)

@ -0
Poščin se ti lejko samo v gaubec

Vipko
Truplo

Ma koji vrga vas je pičil, da se zaganjate v to. Kaj je narobe, če je župan pel za novo leto? Da ima rdečo oz. bordo jakno... koji kurac se sedaj še v to spotika. Sam imam kar nekaj rdečih kolesarskih dresov..a jih glede na moje protikomunistično razpoloženje več ne smem nositi?

Da je župan zaradi petja populist? Tudi... saj se vendar bori, da ga ljudje sprejmejo, zadržijo... za nove volitve? A nismo vsi v nečem populisti? Mene glede njega pač moti politična usmeritev (ampak, kaj ima to neke veze s petjem oz. novoletnim nastopom?), zato ga seveda nisem in nikoli ne bom volil, tudi, da je obljubljal marsikaj, pa bo težko to izpolnil...

V glavnem imam občutek, da bi mu sedaj nekateri prepovedali še dihanje?

mersedajte (ni preverjeno)

Lidje drage more se trošite, penaz more krožite,.. krožite še vij,. prite kaj v ka vas vijden tej teden vsi navalite, da se pozabavamo, malo droga malo joga, ima više alkohola :D

Starejše novice