V torek, 8. novembra, bodo vse kino vstopnice po nori ceni 2,90 evra. Samo v kinih Cineplexx.

Na sedmih lokacijah po Sloveniji bodo ljubitelje filma na velikem platnu navduševali aktualni filmski naslovi, ki si jih bo mogoče le v torek, 8. novembra, ogledati po nori ceni 2,90 evra.

Pester aktualni filmski program 

Filmski navdušenci bodo v vseh sedmih Cineplexx kinih po Sloveniji izbirali med filmi za vse okuse.

Pestra filmska ponudba* bo navdušila ljubitelje komedije, grozljivk, filmov s superheroji ter romantične komedije, kot tudi družine z najmlajšimi otroki.

Vsi željni smeha si lahko ogledate z dvema promiloma podkrepljeno vrnitev gorenjskih gaunarjev – komedijo Pr' Hostar 2‰ ter romantično komedijo Pot v raj, v kateri skupaj zaigrata oskarjevca Julia Roberts in George Clooney. Tu je še DC-jev antijunak, Črni Adam, katerega vlogo je prevzel legendarni The Rock (Dwayne Johnson) ter športna drama Gorska mrzlica. Za ljubitelji trilerjev in grozljivk bodo na sporedu Hudičev plen, Nasmeh ter Noč čarovnic se konča.

Pestra izbira bo tudi za najmlajše. Poleg slovenske družinske komedije Gajin svet 2, ki je otrokom tako všeč, da si jo ogledajo večkrat, bodo na sporedu še aktualne animirane uspešnice: Vesela pošastna družina 2, Kung fu tačke, Minioni: Grujev vzpon ter Zmajev jezdec.

*Filmski program se razlikuje po lokacijah Cineplexxa.

Nori torek – nora cena – brez doplačil 

V torek, 8. novembra, v Cineplexx kinih velja enotna akcijska cena 2,90 evra za vse filme; tudi za filme v 3D, daljše od 120 in 140 minut ter za VIP in VIP Deluxe sedeže.

Vstopnice so že v prodaji preko spleta ali na blagajni Cineplexxa Ljubljana Rudnik, Celje, Maribor, Kranj, Koper, Murska Sobota in Novo mesto. Rezervacije niso možne.

Crazy meni samo na nori torek

Samo v torek, 8. novembra, bo obiskovalcem na voljo tudi crazy meni po nori ceni.

Že deset let vaš kino

Cineplexx Slovenija letos praznuje že 10. rojstni dan. Ob tej priložnost poteka velika nagradna igra, ki se zaključuje 10. novembra.

Obiskovalci se lahko potegujejo za deset super nagrad; z glavno nagrado darilni bon v vrednosti 1000 evrov, ki ga podarja Turistična agencija Kompas! Podrobnosti o nagradni igri tukaj. 

Rojstnodnevni meni

Obiskovalce v času praznovanja rojstnega dne čaka tudi rojstnodnevni meni – meni 10 let Cineplexx – s hrustljavo pokovko, pijačo za dva ter okusnimi bonboni po akcijski ceni 10 evrov.

Starejše novice