MIKK in Informacijska točka Europe Direct Pomurje pripravljata jutri, 12. avgusta, ob 21. uri na Grajskem dvorišču v Murski Soboti novo brezplačno projekcijo v okviru Filmskega tedna Evrope.

Film Moj najboljši profil (Celle que vous croyez) po žanru predstavlja zmes romantike in trilerja. Glavna vlogo je odigrala dobitnica oskarja Juliette Binoche, ki v vlogi petdesetletne Claire ustvari lažni profil na Facebooku, da bi vohunila za svojim mladim ljubimcem Ludom.

Pod lažno identiteto Clare, privlačne štiriindvajsetletnice, se zaplete v pogovor z Ludovim prijateljem Alexom. Mladenič je nad njo povsem očaran in tudi Claire se kmalu do ušes zaljubi vanj. Resnični svet se vse bolj umika, Claire pa postaja ujetnica svoje virtualne osebnosti. Kje je meja med fantazijo in resničnostjo.

V primeru slabega vremena bo projekcija prestavljena. Za obvestila spremljajte Facebook strani MIKK-a in Europe Direct Pomurje. Rezervacija ali prevzem vstopnic nista potrebna. Vstop je prost do zapolnitve mest. Za obiskovalce bo na voljo 50 mest. 

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice