Foto: Facebook profil Zavetišče Horjul
Zavetišče Horjul išče psičko, ki sliši na ime Poppy. Za kakršnokoli uporabno informacijo pa ponujajo tisoč evrov denarne nagrade.

Psička Poppy je iz Zavetišča Horjul pobegnila 12. julija. Sporočajo, da imajo njeno oprsnico in ostanek povodca. Žal pa ne vedo, kje bi se lahko nahajala. 

 »Poppy je bila po 241-ih dneh pri nas posvojena 11. julija 2022. Dan kasneje je na Rožniku ušla. Od 12. julija do zdaj razen tega, da imamo njeno oprsnico in ostanek povodca ni niti ene resne informacije, kje bi se nahajala. Na Rožniku je (smo skoraj 100-odstotni) ni več,« so zapisali na svoji Facebook strani.

»Pripravljeni smo narediti vse, da jo najdemo«

Za uporabno informacijo so pripravljeni plačati tisoč evrov in poudarjajo, da so pripravljeni narediti vse, da jo najdejo. Izpostavljajo, da če jo kdorkoli opazi, naj psičke ne kliče in ne lovi, saj je plašna. V primeru, da jo najdete ali imate o njej kakšno informacijo, jih pokličite na telefonsko številko 051 304 435.

Kako je videti Poppy?

Psička Poppy je črna, srednje velika, suha in podobna vrsti psa ptičarja. Obstaja verjetnost, da ima na sebi rdečo ovratnico, so še zapisali. 

Starejše novice