Fotografija je simbolična
Policisti spet imeli polne roke dela.

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči, kjer se je pet oseb telesno poškodovalo, tri kazniva dejanja, dve kršitvi javnega reda in miru, zasegli tovorni avtomobil s priklopnikom in tri primere povoženja divjadi.

V Šalamencih je okoli 15.35 voznik osebnega avtomobila, v desnem blagem ovinku, zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal na bankino in od tam v strugo potoka, kjer se je avtomobil prevrnil na streho. Pri tem se je en potnik hudo lahko telesno poškodoval, ostali trije pa lažje.

Ob 19.50 je v Murski Soboti med vožnjo padel kolesar in se pri tem lahko telesno poškodoval.

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino goriva iz rezervoarja tovornega avtomobila, tatvino skiroja in goljufijo.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

POZOR! Policisti bodo streljali

V Mursko Soboti je bil zaustavljen voznik manjšega tovornega avtomobila s pripetim priklopnikom. Ker voznik ni posedoval ustreznega vozniškega dovoljenja je bilo vozilo s priklopnikom zaseženo.

Med 8. in 14. uro bodo policisti na strelišču v Mačkovcih izvajali vaje v streljanju. Zaradi tega je zadrževanje v bližini strelišča lahko nevarno.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Murska Sobota.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Novinar (nepreverjen)

Hudo lahko telesno poškodoval?

Starejše novice