Danes zjutraj, nekaj minut po pol sedmi uri so iz Uprave za zaščito in reševanje Republike Slovenije sporočili, da je prišlo do nesreče v Rakičanu, natančneje na parkirišču pred bolnišnico, kjer je voznik avtomobila trčil v betonsko oviro. Trk je bil prehud, ena oseba je na kraju dogodka podlegla poškodbam.

Kot pojasnujejo na Policijski upravi Murska Sobota, je z ogledom kraja prometne nesreče bilo ugotovljeno, da je 80-letni voznik osebnega avtomobila VW Polo na cesti ob parkirnem prostoru zaradi nepravilne strani vožnje zapeljal levo, kjer je trčil v osebni avtomobil, parkiran ob levi strani vozišča. Po trčenju ga je odbilo desno, izven vozišča, kjer je prebil žičnato ograjo ter nato čelno trčil še v drevo.

Obstaja sicer možnost, da je voznik na kraju nesreče umrl naravne smrti, toda kot so zapisali na PUMS, je zdravnik odredil sanitarno obdukcijo, s katero bo ugotovljen dejanski vzrok, zadevo pa bodo zaključili s poročilom na ODT.
 

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
financiranje p… (nepreverjen)

financiranje posameznikov

Našel sem nasmeh zahvaljujoč g. Tetičkovemu Marjanu, da sem dobil posojilo v višini 150.000 evrov, trije moji kolegi pa so brez težav dobili tudi posojila tega gospoda. Svetujem vam, da nikogar več ne zavede, če dejansko želite zaprositi za posojilo denarja za vaš projekt in katero koli drugo. To sporočilo objavljam, ker je gospod Tejanović Marjan
dobro s tem posojilom. S prijateljem sem srečal ta pošten in velikodušen gospod, ki mi je dovolil, da si dobim to posojilo. Zato vam svetujem, da se obrnete na njega in vas bo zadovoljil z vsemi storitvami, ki jih vprašate. Tukaj je njegov e-poštni naslov:
E-pošta: [email protected]
E-pošta: [email protected]
Tetičković Marjan
hvala

Starejše novice