*Fotografija je simbolična
Še neznano število nezakonitih migrantov je bilo odkritih v tovornem vozilu, ki je bilo parkirano v okolici bivše tovarne Mura.

Po naših zanesljivih informacijah je do odkritja nezakonitih migrantov prišlo danes dopoldne v enem izmed tovornjakov na Industrijski ulici v Murski Soboti.

Migranti naj bi se v tovorno vozilo pretihotapili skozi ponjavo na strehi in čez vikend ostali skriti v notranjosti parkiranega tovornega vozila, ki je prišlo v Slovenijo iz Srbije. 

Dogodek nam je potrdila tiskovna predstavnica Policijske uprave Murska Sobota Suzana Rauš, ki nam je več informacij o dogodku obljubila za jutrišnji dan. 

S spleta

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Karl Marx (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Beseda "migrant" je žaljivi in grdi izraz za begunce, torej za ljudi, ki so jih življenjske stiske prisilile, da so zapustili svoj dom in se podali na nevarno pot k pričakovani boljši prihodnosti. Izraz "migrant" so si izmislili evropske skrajne neonacistične in rasistične skupine z namenom, da bi z grdimi in žaljivimi izrazi razčlovečili te nesrečne ljudi. Tako razčlovečeni ljudje so potem lahke tarče neonacistov in alibi za represivne ukrepe zoper njih, ki jih izvajajo evropske vlade. V resnici pri pregonu beguncev "nazaj v Afriko in Azijo", ki ga zagovarja tudi slovenska vlada, ne gre za nič drugega kot odprti lov na nesrečne ljudi. Krščanstvo je pri tem padlo na izpitu saj prispeva levji delež pri recimo izpustih toplogrednih plinov in pri črpanju naravnih resursov v deželah od koder prihajajo ti ljudje. Zahodni svet torej svojo visoko življenjsko raven dolguje prav tem ljudem, ki jih grdo imenuje "migranti" saj v njihovih matičnih deželah črpa nafto, črpa razne rude za vzdrževanje modernih tehnologije in ostale naravne resurse. V "zahvalo" jih preganjamo po naših mejah in jim postavljamo rezilne žice. To bo zahodni svet še drago plačal. Tudi Jezus je bil begunec, ki so ga rimski imperatori in njihovi služabniki imenovali - migrant.

pepsicola (nepreverjen)

Nop. Beseda migrant izhaja iz latinske besede migrantem, kera pomeni se premekniti, zapustiti eno lokacijo za drugo, in se uporablja že stoletja.

In reply to by Karl Marx (nepreverjen)

OČV (nepreverjen)

Treba jim je pomagati v njihovih deželah!
Ne asimilirajo se, ne vključijo se v družbo, otroci se ne naučijo slovenščine ( matere tudi ne), rezultat je sedaj nesledenje pouku na daljavo in nedoseganje ustreznih rezultatov v šolah. Starši jim ne morejo pomagat..... Kultura in vera nista združljiva z našim načinom življenja. Najprej je treba poskrbeti za naše ljudi, ki potrebujejo pomoč, nato lahko sredstva delimo drugim. Nič pa nimam proti, če si vi posameznike pripeljete domov in jim izdatno pomagate. Se pa strinjam, da so NEKATERI ubogi, vendar so tudi pri nas pomoči potrebni in ne dobijo ničesar od družbe.
Tako, da ja, pomagati jim v njihovih deželah. Vsi tisti mladi fantje, ( družin, žensk in otrok) je le za vzorec, bi lahko izdatno pomagali v svojih državah.
Tudi pri nas je bilo po vojni vse razrušeno in so naši ljudje, skupaj zgradili Slovenijo. Vaši komunisti pa so pobili marsikoga, ki ni bil v skladu z novo doktrino razmišljanja in razlastili vse, tudi poštene ljudi, ki so si s krvavim znojem nekaj ustvarili- in so med vojno vašim celo pomagali!!!! Vem!!!
No, pa naša vlada nikogar ne ubija. Ali vi lahko greste v Nemčijo po boljše življenje, preden zadostite številnim zahtevam in pogojem? NE! Tudi oni naj zadostijo nekim pogojem in se nato obvezno vklopijo v družbo.

In reply to by Karl Marx (nepreverjen)

mirjana l (nepreverjen)

Karl Marx ........ Ti bogme nisi ,kak bi mogel biti . Teh tvojih prijateljev invazijcev ni pognalo v beg stista in to kar vse navajaš .Oni so plačani ,da bežijo v Evropo samo z namenom ,da bodo širili islam in terorizem .Oni ne nameravajo ,delati . Tudi naši predniki so migrirali v Kanado ,Ameriko in Australijo ampa so šli delat in prevzeli navade in zakone države v kateri so se naselili niso šli ubijat in bombe na sebe vesit .

In reply to by Karl Marx (nepreverjen)

black panter

Budalo levicarsko,migrantoljubec

In reply to by Karl Marx (nepreverjen)

OČV (nepreverjen)

In zato ne razumem, kako lahko toliko ljudi podpira komuniste- njihovi nasledniki pa so leve stranke, predvsem SD in Levica, SAB in LMŠ pa sta isto, samo nočejo se pridružiti ostalim, da se ne bi izgubili znotraj njih in s tem seveda izgubili svojih pozicij.

black panter

V ton momenti jih poslati nazaj,milom ili silom

komunajzer1 (nepreverjen)

to golazen tirati tja odkod so prišli, ker so velika nevarnost za Evropo, sem mislo, da bo Janša, ko je prišel na oblast pametnejši in to vse poslal v LEPO NAŠU, vse jih lepo uvažajo na naše stroške, koliko siromakov je v SLOVENIJI samo to naša vlada NOČE VIDETI ne samo trenutna, tudi cmerarjeva in serpentinškova ni hotela videti domače siromake.

Starejše novice